Cautare

2207 de rezultate pentru "operatie cu vacum 12 07 2013" (3.09 secunde)
Potrivit unui sondaj realizat recent de Kaspersky Lab si B2B International, 91% dintre organizatiile chestionate s-au confruntat cu un atac cibernetic cel putin o data in ultimele 12 luni, in timp ce 9% au fost victime ale atacurilor cu tinta predefinita - activitate planificata cu atentie in prealabil cu scopul de a infecta infrastructura de retea a unei organizatii specifice.
Fan Courier, cu afaceri de 61 milioane de euro, vrea masini electrice in Centrul Vechi Pentru anii urmatori, reprezentantii companiei Fan Courier vor sa faca un parteneriat cu Primaria capitalei, astfel incat in zona Centrului Vechi sa nu mai aiba acces decat masinile electrice.
Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasa trupa metalcore din lume, vine pentru prima data in Romania la cel mai mare festival al verii, Rock The City 2013.
Lista castigatorilor de la Gala Premiilor Globul de Aur 2013 Duminica seara, in Beverly Hills (Los Angeles), s-au decernat Premiile Globul de Aur 2013. ... Damian Lewis("Homeland") Actorul Damian Lewis si sotia sa, Helen McCrory, la Globurile de Aur 2013.
Organizatorul de evenimente Project Events iti vine in ajutor cu cateva idei, oferind chiar o reducere substantiala! Joi si vineri (11 si 12 aprilie) biletele pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas si Megadeth sunt mai ieftine cu 25%!
Depeche Mode va concerta la Arena Nationala din Bucuresti, pe data de 15 mai 2013. ... Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si apoi Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 cartea "Spionii. ... Prezentand volumul lansat in cadrul targului de carte Bookfest 2013, "Spionii.
Desfasurat pe 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Bucuresti, Rock The City 2013 este cel mai tare festival de rock din acest an, in Romania.
Perioada de presale la METALHEAD MEETING 2013 se prelungeste Perioada de presale la METALHEAD MEETING 2013 se prelungeste pana in data de 12 septembrie, inclusiv.
Cei de la Lake of Tears au decis sa realizeze un DVD cu show-ul din cadrul METALHEAD MEETING 2013, ce va avea loc sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.
"Agentia Nationala a Agentiilor de Turism si Asociatia Litoral - Delta Dunarii au solicitat Guvernului Romaniei si premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai - Ziua Tineretului - si 3 mai sa fie acordate ca zile nationale libere cu posibilitatea de recuperare in 2013, pentru a stimula circulatia turistica catre statiunile turistice din Romania si catre litoralul romanesc, ceea ce ne va permite sa dam un start excelent sezonului 2013.
ORA DE VARA 2013 In noaptea de sambata spre duminica, 31 martie 2013, Romania trece la ora oficiala de vara. ... Ora oficiala de vara este valabila pana in data de 27 octombrie 2013, ora 4.00.
noua lista de medicamente compensate intra invigoare la 1 iulie 2013 Printr-o noua lege, ce ar putea fi aplicata din 1 ianuarie 2014, salariul de baza al unui medic primar din sistemul public ar putea ajunge la peste 1.000 de euro, fata de 1.800 de lei cat este in prezent, a anuntat ministrul Eugen Nicolaescu.
Pastele ortodox 2013 Pastele - Invierea Domnului Pastele din 2013 este sarbatorit de crestini pe 5 mai. ... Cum trebuie sarbatorit Pastele Pastele trebuie celebrat de crestini cu multa bucurie, dar si cu o oarecare pregatire.
Pe perioada desfasurarii targului BABY EXPO din aceasta primavara (24 - 26 mai 2013) Stem SURE a pregatit surprize colorate pentru viitoarele mamici! ... este oferit GRATUIT si GARANTAT oricarei mamici in devenire, care vine la standul Stem SURE si sta de vorba cu reprezentantii companiei!
Magda Marincovici, Petru Zoltan) La MS s-a constituit o comisie de sanctionare a directorului Directiei Contabilitate si Patrimoniu Corpul de control al primului-ministru va sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu operatiunile sau actele ilicite constatate in urma controlului la Ministerul Sanatatii, care pot intruni elementele constitutive ale unei infractiuni, privind incheierea si derularea contractului intre MS si SC Adi Com Soft SRL, avand ca obiect furnizarea unui program de contabilitate.
Miercuri, 3 iulie 2013, s-a lansat oficial portalul www.promovareata.ro, un site care se adreseaza femeilor din domeniul sanitar.
Joi, 11 iulie 2013, a avut loc Conferinta de incheiere a proiectului cu titlul "Practica in intreprindere simulata". ... in parteneriat cu Qipa Individual Development si Colegiul Tehnic Energetic Bucuresti, in perioada 01 ianuarie 2012 - 31 iulie 2013.
Tombola "Concurs desene Carrefour, editia Craciun 2013" se desfasoara in perioada 28 octombrie - 9 decembrie 2013.
• Alegerile europene sunt contextualizate de asecensiunea discursului xenofob si eurosceptic din statele cu vechime in Uniunea Europeana.
google-analytics.com