Cautare

1334 de rezultate pentru "online 24life ro" (2.83 secunde)
Reduceri minuscule sau chiar fictive, scumpiri accelerate cu cateva zile inainte de Black Friday, ca sa fie loc de "discounturi", mai apoi, site-uri blocate si comenzi neonorate din cauza stocului redus, sunt in topul criticilor aduse de clienti, scrie evz.ro.
Portofoliul publicatiilor online al Burda Media Bucuresti si al Burda Romania se dezvolta incepand cu data de 1 iulie sub conducerea lui Sebastian Cochinescu din pozitia de Chief Digital Officer. ... Cu o audienta care atinge peste o treime din publicul tinta online - Burda detine brand-uri puternice precum:
Numarul tranzactiilor procesate online cu cardul de Black Friday 2014 va creste cu peste 50% fata de media anuala, iar suma medie procesata online cu cardul pentru cumparaturile online din Vinerea Neagra” se va dubla, potrivit estimarilor NETOPIA mobilPay.
S-a ocupat un pic si de PR - not my thing, dar se pare ca abilitatile sale de a aduce oamenii laolalta sunt apreciate, un pic de vazarea de pantofi la Humanic, un pic de jurnalism turistic in online.
10 intrebari despre cariera lui Mircea Lucescu TEST ONLINE Este o zi grea pentru antrenorul roman Mircea Lucescu, ranit in urma unui accident de circulatie.
Pentru Cursa Copiilor, kiturile de participare se pot ridica in dimineata zilei de sambata, 13 mai incepand cu orele 7:00 din Sport Expo (Piata Constitutiei) iar cei care nu s-au inregistrat online, dar vor sa alerge, pot veni, de asemenea, la Sport Expo pentru a ocupa ultimele locuri libere.
Aceste site-uri, desi au trafice modeste in comparatie cu suratele lor centrale, reprezinta totusi o forta pentru campanii online tactice pentru advertiseri interesati de alti consumatori decat cei din Bucuresti.
Cea mai recenta schimbare la fata in mediul online s-a produs la cel mai mare cotidian exclusiv online, www.revistapresei.ro, care a devenit www.hotnews.ro. Schimbarea, controversata in randul utilizatorilor site-ului, a generat un plus de trafic datorita noii orientari a acestei publicatii online.
Overlayer = ad animat de format mare (pana la full screen) de obicei transparent, cu sunet sau voce si care dureaza intre 5-30 secunde dupa care se retrage intr-un banner standard, utilizat pentru branding online. Utilizarea acestui format de banner este expresia nevoii advertiserului de a semnaliza suplimentar campania online.
Recomandarile privesc in primul rand, dar nu se limiteaza la site-urile care ofera continut de tip streaming (video, jocuri online, activitati interactive), site-uri pe care reclamele video isi facusera deja aparitia.
Intr-adevar, daca subiectul nu reactioneaza dupa a treia vizualizare, probabilitatea ca reactia (feedbackul) sa se produca, in cazul publicitatii online sub forma actiunii de a da click pentru mai multe informatii scade simtitor.
Accesul online prelungit influenteaza comportamentul utilizatorilor in consecinta, modificand uneori radical deprinderile de consum.
Construit dupa modelul portofoliului Google, Chrome OS seamana mai mult cu un browser decat cu un sistem de operare traditional precum Windows al Microsoft, servind astfel scopului Google de a atrage oamenii online, unde pot vedea reclamele distribuite prin Google Ads.
Google a lansat, vineri, Google Maps Romania, disponibil la adresa maps.google.ro, oferind utilizatorilor posibilitatea sa acceseze harti online, sa caute companii, sa plaseze anunturi gratuite si sa isi creeze harti proprii.
Wall-Street.ro a realizat topul celor mai importante evenimente de business ale ultimelor 12 luni. ... 2010, anul Facebook in online-ul romanesc. ... Iar in 2011 vom vedea cum tot mai mult activitatea noastra in mediul online va fi influentata de prezenta pe Facebook, potrivit consultantilor.
Inventatorul Google News, serviciul care aduna articole din sute de ziare online din intreaga lume, a fost acuzat de uciderea industriei ziarelor tiparite. ... El a mai subliniat ca ziarele publicau gratuit continuturi online cu mult inainte de crearea Google News.
Acesta ar trebui sa apara sub forma unei pictograme online, care sa conecteze copiii direct cu politia, in cazul in care se simt amenintati in spatiul virtual.
Capital.ro informeaza: ... IAB arata ca 54% din toate veniturile din publicitatea online americana este colectata de Google. ... Pe primul trimestru, Google a obtinut, la nivel global, nu mai putin de 8,58 de miliarde de dolari din publicitatea online.
Studiu al universitatilor Harvard si Columbia Computerul si reteaua online provoaca modificari ale capacitatii noastre de memorare Experimentele psihologice realizate pana acum privind relatia intre memoria umana si Internet arata ca reteaua online si computerele, in general, schimba natura proceselor noastre de memorare.
Google+ introduce mai multe jocuri, printre care si popularul "Angry Birds" Google, cel mai mare motor de cautare online din lume, face un pas in plus in competitia sa cu reteaua de socializare Facebook, instaland o pagina de jocuri pe site-ul sau de socializare Google+, printre care si "Angry Birds", un joc foarte popular creat de compania Rovio, informeaza Brand Republic.
google-analytics.com