Cautare

1333 de rezultate pentru "online 24life ro" (3.00 secunde)
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc in data de 7 mai, la clubul B52 pot fi cumparate si online, exclusiv pe www.IaBilet.ro Biletele se gasesc si in reteaua fizica IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image).
"Ora de Vama" este proiect media independent, TV si online, care isi doreste sa arate opiniei publice, in direct din Vama Veche, adevarata fata a aceatui loc magic de pe litoralul romanesc:
Va invitam sa incercati articolele vestimentare in magazinele noastre, precum si sa descoperiti site-ul www.tex.carrefour.ro si facebookul https://www.facebook.com/TEXCarrefour/ Brandul TEX este premiat de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret.
Biletele la proiectie, in valoare de 10 lei, pot fi achizitionate online, pe Eventbook.ro, si vor fi disponibile si in cinema. ... De asemenea, Daruieste Viata ofera si posibilitatea donatiilor online pe www.bursadefericire.ro si prin SMS la 8864 cu mesajul SPITAL (donatii de 4 euro/luna).
Pacientii cu limfom - o forma de cancer care afecteaza sistemul limfatic - pot afla mai multe informatii despre aceasta afectiune din primul dictionar destinat lor, acum si in varianta online.
Testarea Nationala Screening se va realiza online accesand site-ul www.mintistralucite.ro, unde copiii cu varste cuprinse intre 5 - 14 ani isi pot descoperi si testa, gratuit, inteligenta si potentialul.
Pentru prima oara, Concursul de desene Carrefour si online In premiera, la cea de-a 26-a editie a Concursului de Desene, Carrefour Romania a lansat o platforma dedicata proiectului www.carrefour.ro/concurs-desene - prin care parintii si-au putut inscrie si online desenele copiilor in cursa pentru cele trei premii de popularitate.
http://tehnosolution.ro/cursuri/. ... Unul dintre atuurile companiei o reprezinta flexibilitatea, cursurile putandu-se desfasura online, la sediul beneficiarului sau in toate orasele din tara, dar si la sediul companiei Tehno Art Solution.
http://tehhnosolution.ro/cursuri/. ... Unul dintre atuurile companiei o reprezinta flexibilitatea, cursurile putandu-se desfasura online, la sediul beneficiarului sau in toate orasele din tara, dar si la sediul companiei Tehno Art Solution.
Optimashop.ro - cel mai complex magazin online de health&beauty din Romania - reuneste incepand cu luna mai 2016 toate gamele dermato-cosmetice din portofoliu in spatiul Farmaciei Crisia-Farm, transformat intr-un veritabil showroom menit sa faciliteze clientilor atat experienta directa cu produsele cat si accesul la consultanta de specialitate.
Grea treaba.Ceea ce e insa important este sa vedeti reactiile online la adresa unui gest de normalitate facut de Cristian Pantazi ( altfel de ani de zile un critic acerb al PSD si al meu) sau la adresa unei opinii exprimate de Catalin Tolontan - un alt jurnalist care nu a fost niciodat vreun sustinator!
Printre subiectele punctate, doamnele extrem de active in mediul online si in acelasi timp foarte bine informate â€" deja mamici sau pe punctul de a deveni mamici - au dezbatut despre cea mai des intalnita afectiune atat in viata copiilor, cat si in viata adultilor:
https://www.livetickets.ro/diner-en-blanc-bucharest Vor exista doua variante de acces la acest eveniment unicat:
Certificatul, care reprezinta o garantie la nivelul pietei, a fost desemnat in baza rezultatelor unui studiu de piata realizat in 2017 pe un esantion de 1200 intervievati romani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online, de catre compania elvetiana ICERTIAS.
Certificatul, care reprezinta o garantie la nivelul pietei, a fost desemnat in baza rezultatelor unui studiu de piata realizat in 2017 pe un esantion de 1200 intervievati romani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online, de catre compania elvetiana ICERTIAS.
Pretul unui bilet este de 49 de lei la cinematograf sau 39 de lei online. ... Pretul biletelor este de 14 lei si se achizitioneaza de la cinematograf sau online. ... Pretul biletelor este de 35 lei si se achizitioneaza de la cinematograf sau online, prin Cinemagia, iabilet.ro si Eventim.
tuning.ro informeaza:
Universitatea din Bucuresti aproba 25% din cursuri online. ... Universitatile lasa doar masteratul si doctoratul online.
4tuning.ro: ... Rovinietele se pot achizitiona de la oficiile postale, de la benzinarii sau online. Cel mai facil mod de a cumpara o rovinieta astfel incat sa nu mai stai la cozi este sa o cumperi online prin aplicatia AUTO.RO disponibila pe ANDROID si iOS.
Ieri, procurorii antidrog au reusit sa anihileze o retea complexa de traficanti, care promova stupefiantele pe un grup din mediul online, unde erau peste 11.000 de membri activi. Potrivit anchetatorilor, in vizorul dealerilor erau elevii si studentii, iar negocierile se purtau online.
google-analytics.com