Cautare

5967 de rezultate pentru "onicel cristian gheorghe" (3.08 secunde)
Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere. ... Gheorghe Penea nu prea intelegea ce se petrece cu el, cum va fi viata lui cu un nou ficat .
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Cristian Gheorghe, presedintele Asociatiei Romane de Patologie Pancreatica, a prcizat ca, in Romania, anual se fac aproximativ 2.000 de ecoendoscopii pe an, iar in Franta, 65.000. ... Cristian Gheorghe. ... Cristian Gheorghe.
Cubasa George, Mihai Nicolae, Florea Victor, Ciocea Gheorghe, Buruiana Natalita, Pompiliu Comsa, Munteanu Petrica, Dragan Gheorghe, Borcea Ionel. ... Popa Emil, Saghian Gheorghe, Tacea Constantin Gelu, Krampultz Dieter, Nicolaev Valentina, Marin Costel, Gheorghe Dragos, Atanasiu Sergiu, Nedelcu George.
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata. Gheorghe Flutur asteapta ca noul cabinet sa primeasca votul de incredere din partea Legislativului.
Sala de plen a Parlamentului a fost aproape goala in momentul in care s-a decis citirea documentului de catre reprezentantul PD Cristian Radulescu.
Comisia de Economie si Finante ii are ca membri pe Bogdan Chiritoiu (consilier de stat al presedintelui Romaniei pe probleme economice si sociale), Bogdan Dragoi (fost consilier al ministrului Integrarii Europene, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor), fostul vicepremier Gheorghe Pogea, ex-ministrul Integrarii, Emil Dinga si ex-ministrul de Finante, Ionut Popescu.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
O parte a presedintilor de filiale PSD au propus ieri in CExN organizarea, in urmatoarea perioada, a unui Congres extraordinar pentru modificarea statutului, alegerile pentru functiile de conducere urmand sa aiba loc la un alt Congres.O parte a liderilor partidului, printre care Cristian Diaconescu si Mircea Geoana, sustineau ca acest Congres sa se desfasoare cat mai repede, in luna februarie, in timp ce alti lideri propuneau luna martie.
Intre acestia se numara fostul impresar Sica Puscoci, fotbalistul Cosmin Contra (Petrolul Ploiesti), Dinu Gheorghe (Astra Giurgiu), Nicolae Badea, Ion Ionica si Gheorghe Pecheanu, toti fosti membri in Consiliul Director al FC Dinamo in 2003, cand a fost perfectat transferul lui Dan Alexa la Beijing Guoan.
Au fost invitati aproape toti membri semnificativi ai Cenaclului, anuntandu-si participarea Tudor Gheorghe, Doru Stanculescu, Nicu Alifantis, Victor Socaciu, Mircea Baniciu, Emeric Imre, Zoia Alecu, George Nicolescu, Sorin Minghiat, Adrian Ivanitchi, George Stanca, Dinu Olarasu, Ecoul (Magda Puskas, Sorina Bloj), Mircea Bodolan, Evandro Rossetti, Vali Serban, Cristian Buica, Majay Gyozo, Valentin Moldovan, Eugen Cristea, Radu Gheorghe, Marius Batu, Raul Carstea, Mihai Napu, Florin Sasarman, Maria Gheorghiu, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Adi Bezna, Vasile Mardare, Andrei Paunescu si trupa Totusi si alte prezente-surpriza.
In prima parte a interviului in care Vasile Dancu a explictde ce PSD a pierdut Transilvania, de ce il sustine pe Cristian Diaconescu si care este profilul alegatorului PSD. ... Daca Adrian Nastase se va inscrie in competitia pentru presedentia PSD va mentineti sustinerea pentru Cristian Diaconescu?
Ministrul nu a pomenit insa nimic despre faptul ca, cel putin in cazul Pavilionului Expozitional, autoritatile constantene au gasit o alta finantare, fapt asupra caruia a atras atentia si purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Constanta, Cristian Moldoveanu.
Acestea sunt cateva din concluziile raportului prezentat de Autoritatea de Control a Guvernului care a cercetat afacerile derulate intre RA-APPS si firma de avocatura a Elenei Udrea, raport prezentat de ministrul delegat pentru control, Cristian David.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a recomandat prefectilor sa nu se implice in actiunile electorale premergatoare referendumului, ci numai in cele de natura administrativa, afirmand ca, in caz contrar, acestia risca sa isi piarda functiile.
Social-democrata Ana Birchall ii cere lui Traian Basescu sa il demita de urgenta pe consilierul prezidential Cristian Preda, pentru declaratiile pe care acesta le-a facut despre PSD si Mircea Geoana. ... "Declaratiile lui Cristian Preda sunt neconstitutionale.
*Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar se declara consternat de afirmatiile lui Cristian Diaconescu publicate intr-un ziar central Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a sustinut luni, dupa ce a facut o analiza a situatiei social-democratilor din Bihor, ca organizatia locala este "ca in filmele SF".
Guvernarea PNL si Cristian Adomnitei au dus Educatia in pragul dezastrului".
Sefia Aeroportului Mihail Kogalniceanu urmeaza sa fie preluata potrivit surselor noastre de pilotul Cristian Pavalasc o adevarata "figura" in bransa in conditiile in care a scapat cu viata din doua incidente cu MIG-uri.
Cristian Pavalasc (foto), directorul general al Aeroportului International Mihail Kogalniceanu din Constanta, sustine ca s-a acomodat cu noua functie si ca are in lucru mai multe proiecte interesante, menite sa imbunatateasca activitatea institutiei pe care o conduce.
google-analytics.com