Cautare

105 de rezultate pentru "omor" (2.54 secunde)
Razvan Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, este acuzat de tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina o persoana.
El este acuzat de tentativa de omor si a fost cautat de politie aproape 48 de ore. ... Interlopul este suspectat de tentativa de omor, dupa ce un nepot de-al sau, Mercedes, l-a acuzat ca l-a injunghiat.
Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti sub aspectul savarsirii infractiunii de omor deosebit de grav, cu autorul in stare de retinere.
Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor calificat si deosebit de grav.
Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la omor, cu P.
Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, cu P. Dorin in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor calificat.
de omor calificat. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe langă Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, pentru lămurirea tuturor imprejurărilor in care a fost săvarsită
Marian, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor si lipsire de libertate in mod ilegal. Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, pentru lamurirea tuturor imprejurarilor in care a fost savarsita infractiunea.
Ionel care impreuna cu alti faptuitori au savarsit la data de 15.09.2011 o tentativa de omor asupra sa, lovindu-l cu bate, cozi de topoare si alte obiecte contondente. ... de omor asupra sa, lovindu-l cu bate, cozi de topoare ti alte obiecte contondente.
Reprezentantii IPJ Olt au comunicat ca politistii si procurorii l-au retinut si il cerceteaza pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor pe Minodor Strete, de 50 de ani, din comuna Carlogani, care si-a injungiat si incendiat sotia.
Pedeapsa uriasa pentru cei sase interlopi romani, acuzati de tentativa de omor in Mexic. Curtea de Apel Bucuresti le-a majorat pedepsele.
(...) Ceausescu era comandantul meu suprem. Am fost antrenat sa-l protejez cu orice pret, nu sa-l omor", povesteste Carlan, citat de Vuliamy.
(...) Ceausescu era comandantul meu suprem. Am fost antrenat sa-l protejez cu orice pret, nu sa-l omor", povesteste Carlan, citat de Vuliamy.
'Va omor', 'Va pun o bomba cu ceas aici, in primarie', 'Va bag la puscarie'. In continuare, numitul Adrian Mititelu s-a deplasat la Biroul Juridic, mentinind registrul de injuraturi si fata de dl.
Un cioban din Daneti a fost retinut de procurori si politisti pentru ca a incercat sa omoare un consatean. Fapta dateaza din 15 septembrie 2005, cand ciobanul Constantin Tolea, din satul Brabeti al comunei doljene Daneti, a iesit cu oile pe camp, la pascut.
Mai mult decat atat, Nastase a declarat, in cadrul unei emisiuni, ca presedintii PSD ai celor doua Camere pot fi schimbati „pentru spionaj, tradare, omor si viol...
Dupa proverbul - "Eu va fac, eu va omor", sper sa nu faca si Stolojan ca Ion Iliescu de exemplu, care vrea sa isi distruga PSD-ul pe care l-a creat", a afirmat George Dragomir.
El a spus ca, anul trecut, in Romania s-a produs un singur omor la comanda si s-a confiscat o tona de droguri, inregistrandu-se cea mai mare captura de heroina din Europa, respectiv 250 kg.
Goetz a fost achitat cu usurinta de acuzatiile de atac si tentativa de omor, spune Malcom Gladwell, in lucrarea The Tipping Point.
google-analytics.com