Cautare

106 de rezultate pentru "omor la lutita" (2.90 secunde)
Evenimentul petrecut la sfarsitul saptamanii trecute la „Scoala Centrala“ din Bucuresti a starnit luari de pozitii, care de care mai aspre, fata de cauzele care au dus la tentativa de omor, in care un recidivist si-a mutilat fosta partenera.
Samanta de scandal este proiectul unei hotarari de guvern care stabileste raspunderea materiala si penala pentru acei magistrati care, avand painea si cutitul legii in mana, impart dreptatea dupa bunul lor plac sau, mai rau, dau dovada de incompetenta crasa la impartirea dreptatii.
Victor Rebengiuc a vorbit vineri seara, la Digi24, despre nationalism si despre corupti. ... "Nu trebuie sa ma bat cu pumnul in piept si sa-i omor pe ceilalti care nu sunt romani", adauga actorul.
Un joc de noroc intre niste agenti de paza a dus la uciderea unuia dintre ei. ... Problema este cine si cum a ajuns la concluzia ca acest individ poate purta arma?
Dani Mocanu a fost plasat in arest la domicilu, in timp ce fratele sau, Nando Mocanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Ambii sunt cercetati intr-un dosar de tentativa de omor.
Un barbat din Petrosani a apelat la doua escorte din oras si a fost la un pas de moarte, dupa ce fetele i-au furat banii si apoi l-au lovit cu masina si l-au tarat cativa metri pe capota.
Scenariul este identic, pe toti ii vezi ridicati din paturile amantelor, in miez de noapte, dusi cu dubele la arest, iar peste cateva ore ...
Cazul socant care s-a petrecut la Bistrita ne lasa, as vrea sa cred, tuturor un gust amar. ... Am devenit atat de indiferenti la tot ceea ce se intampla in jurul nostru, incat cred ca si un omor daca l-am vedea, n-am actiona in niciun fel.
In perioada sarbatorilor de iarna colindatorii vin la usile oamenilor. ... Asa ca, prefer sa-i privesc pe colindatori de la geamul blocului in care locuiesc. ... "Referitor la colindatori, sunt obiceiuri specifice iernii.
In noaptea de 29/30.06.2010, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri au fost sesizate ca in sector 1, Bucuresti a fost descoperit cadavrul unui barbat prezentand multiple leziuni de violenta la nivelul trunchiului.
Si-a pus la punct un plan pe cat de simplu pe atat de macabru.
In masura in care se va constata ca fapta atacatorului a fost premeditata, infractiunea va fi incadrata de procurori la omor calificat si autorul risca o pedeapsa intre 15 si 25 de ani.
"Femeia se intorcea in jurul orei 17.00 de la serviciu, s-a urcat in autobuz, iar pe traseu s-a urcat si sotul ei pe care il parasise in urma cu o saptamana. La un moment dat, acesta si-a injunghiat sotia de patru ori in gat.
Tanarul doljean arestat preventiv saptamana trecuta pentru comiterea infractiunii de omor calificat a recunoscut ca, in seara de 27 octombrie, a ucis-o pe Maria Popescu. Mandatul de arestare pe numele lui Ginel Nicolae a fost prelungit cu 25 de zile la cererea procurorilor.
Cutitarul din fostul camin Textila, care si-a injunghiat vecinul la mijlocul lunii trecute, a fost trimis in judecata sub acuzatia de tentativa de omor.
Trei gardieni de la Penitenciarul Galati au fost retinuti ieri in cazul uciderii in bataie a unui detinut, dosar in care au fost deja arestati preventiv doi gardieni, iar un inspector principal a primit interdictie de a parasi localitatea.
Daca se va dovedi ca femeia si-a scapat intr-adevar copilul din brate ea poate fi acuzata de ucidere din culpa. Incadrarera se poate schimba si la omor, daca legistii isi dau seama ca i-a provocat voit moartea.
IN ziua de 14 noiembrie 2010, la orele 12:36, in incinta unui bar de pe raza municipiului Piatra Neamt, jud.
La data de 02.02.2011, orele 23.50, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB au fost sesizate de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, intr-un imobil situat pe raza sectorului 1, B.
Este scandal urias in Italia, dupa ce o tanara de 20 ani a murit fiindca a manact un tiramisu la restaurant. Prajitura ar fi trebuit sa fie vegana, insa continea lapte, la care femeia era alergica. ... Patru oameni sunt cercetati acum pentru omor.
google-analytics.com