Cautare

106 de rezultate pentru "omor la lutita" (4.39 secunde)
La dosarul lui Cristian Cioaca au fost depuse, chiar in timpul procesului, mai multe scrisori, semnate sau anonime. ... Ultima sosita este din partea detinutului Nicu Parleteanu, celebrul detinut care a amenintat-o cu moartea pe ex-judecatoarea Aspazia Cojocaru, de la Curtea Constitutionala.
Adica ce o sa-si imagineze in acel proiect de lege c-o sa-i faca omului care, dac-ar avea bani, si-ar da drumul la caldura, dar, pentru ca n-are bani, nu-si ingaduie, pentru ca n-are si, deci. ... Imaginati-va urmatorul scenariu, care nu e scenariu decat pana la un punct.
Personal, consider acestea gesturi ca fiind unele care atenteaza la siguranta sanatatii publice si, deci, ar trebui sa fie poate vazute ca tentative de omor. ... Sa ne gandim, in acest sens, la toti angajatii acelor firme care nu si-au mai desfasurat activitatea, deci nu si-au mai primit nici salariile.
Fiul fostei senatoare Sorina Placinta a ajuns in stare grava la spitalul Jilava, iar toata familia este ingrijoarata de starea lui de sanatate.
ACUZATII GRAVE LA ADRESA PRESEDINTELUI BASESCU. I SE PREGATESTE CEA MAI DURA LOVITURA DIN ULTIMII 20 DE ANI Acuzatii grave la adresa presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
- Daca maine nu achiti factura la internet, te omor. ... Chiar ieri am fost la el! ... - Sa ai trafic nelimitat la internet, dar sa se deschida doar un singur site.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
Ambele victime â€" o femeie in varsta de 27 de ani care facea jogging in Endingen, in Germania, in noiembrie, si o studenta franceza al carei cadavru a fost gasit in ianuarie 2014 la Kufstein, in Austria â€" au fost ucise cu o bara de fier, scrie Realitatea.net.
Potrivit Ziarul de Iasi, Vasile Simionica a fost eliberat din penitenciar in luna septembrie 2017, dupa ce a executat complet o pedeapsa de sapte ani de inchisoare pentru tentativa de omor. In tinerete, omul a suferit de TBC fiind internat la Spitalul de Pneumologie.
A fost de doua ori la un pas de moarte pana acum. ... Daca discutam la sfarsitul anilor 1989 de militie, dupa 1990 politia si-a schimbat nu numai uniforma, ci si modul de lucru.
Guriuc, prin acel omor, a devenit, pentru localnici, un soi de justitie absoluta care le-a readus linistea. ... Undeva in tara, niscai sateni exasperati de un individ care vindea droguri copiilor lor, s-au mobilizat, l-au batut si i-au dat foc la casa.
O mama din Galati a fost arestata pentru tentativa de omor dupa ce si-a adus copilul in varsta de un an si doua luni in coma la spital. ... In plus, bebelusul s-a lovit la cap deoarece era lasat nesupravegheat in pat si cadea pe podea, mai spun oamenii legii.
La sfarsitul lui decembrie o parte a romanilor era in doliu dupa Teo Peter, mort, intr-o stupida intamplare, din infatuarea unui angajat al Ambasadei Americane care circula prin Bucuresti ca si cum s-ar fi aflat cu masina de teren prin desert.
Protestatarii au tinut un minut de reculegere pentru femeile ucise. Doar in acest an s-au petrecut 109 cazuri de omor.
Minerii au venit atunci in Bucuresti pentru a restabili ordinea” - asta a apucat sa spuna Iliescu dupa ce a aflat ca i s-a facut dosar penal pentru acuzatii de instigare la omor, distrugere, etc in cazul "13 - 15 iunie”.
Minerii au venit atunci in Bucuresti pentru a restabili ordinea” - asta a apucat sa spuna Iliescu dupa ce a aflat ca i s-a facut dosar penal pentru acuzatii de instigare la omor, distrugere, etc in cazul "13 - 15 iunie”.
De parca ar fi uitat ca august e luna de vacanta, de munte, de mare ori de hoinareala pe cine stie ce meridian, democratii, sfatuiti mai in taina ori mai pe fata de la Cotroceni, o tin una si buna cu provocarea anticipatelor acum.
In acea vreme, Ambasada americana la Bucuresti dezmintea categoric stirea potrivit careia puscasul marin implicat in moartea lui Teo Peter ar fi fost achitat sau va fi achitat de justitia americana, pastrand in general tacerea asupra acestui caz.
(Desi nici dupa Alianta nu prea ma omor cu dragostea). ... El a ajuns la aceasta concluzie dupa ce la congresul din aprilie a primit un sut in fund.
(Desi nici dupa Alianta nu prea ma omor cu dragostea). ... El a ajuns la aceasta concluzie dupa ce la congresul din aprilie a primit un sut in fund.
google-analytics.com