Cautare

106 de rezultate pentru "omor la lutita" (2.92 secunde)
Liderul grupului Partidului Romania Mare (PRM) din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a solicitat ieri Biroului Permanent inscrierea pe ordinea de zi a infiintarii Comisiei pentru regulament in conformitate cu art.
D din statutul PNL, potrivit caruia "membrii PNL au obligatia sa participe la activitatea organizatiilor din care fac parte sau a organismelor de conducere in care au fost alesi”, respectiv nerespectarea art.13 lit.
Traian Basescu a declarat ieri la Arad ca pana acum negociatorii romani au inchis foarte multe capitole de negociere a integrarii in UE vanzand interesele poporului roman. Basescu s-a referit la necesitatea impusa de Günter Verheugen, de finalizare a ultimelor capitole de negociere in noiembrie.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. ... In Arad, Basescu a cantat "Noi suntem romani", alaturi de oamenii stransi in fata Palatului Administrativ, iar la Timisoara a laudat spiritul revolutionar al locuitorilor orasului.
Internationala Socialista (IS) a devenit, de sambata, un sustinator fervent al PSD la alegerile din toamna, sprijinindu-l pe Nastase & Co.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
Drumul de acces care urma sa faca legatura intre parcarea subterana de la Palatul Parlamentului de noua cladire a Senatului nu se va mai realiza in acest an, desi fusesera alocate fonduri bugetare suplimentare in acest scop.
si ai Uniunii PSD+PUR in BEC, va fi interzisa reproducerea si imprimarea pe mijloacele de propaganda electorala a combinatiilor de culori care sa evoce drapelul altui stat sau al unei organizatii internationale, alta decat aceea la care sunt membre partidele politice.
Comisia de ancheta va fi infiintata la initiativa unei treimi din componentii celor doua Camere si va fi aprobata de plenul reunit.
In cadrul sedintei Consiliului Judetean al PUR Braila, s-a stabilit cu 17 voturi “pentru“ ca fostul primar al municipiului si actual consilier municipal, Anton Lungu, sa fie exclus din partid.
s-a dovedit a fi un succes si nu pare sa aiba probleme serioase, fiind de dorit ca ea sa se transforme treptat intr-o uniune din ce in ce mai stransa, in timp ce la PSD Ion Iliescu pare hotarat sa-si aleaga un succesor, dar acesta nu pare a fi Adrian Nastase, se arata intr-un raport SAR.
Protestul va fi organizat in timpul vizitei la monumentul istoric din Sfantu Gheorghe a lui Hiller Istvan, ministrul Culturii din Ungaria. Vicepresedintele UCM, Tulit Attila, a declarat ieri ca face apel catre toti locuitorii maghiari din Covasna sa ia parte la acest protest.
Seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a anuntat ieri deschiderea unei linii telefonice gratuite, la care cetatenii au ocazia sa discute problemele care ii framanta cu candidatii partidului de guvernamant. La telefon a fost ieri de serviciu Dan Ioan Popescu, care a discutat peste doua ore cu alegatorii.
Alesii vor lucra miercuri, in sedinta comuna, pana la miezul noptii, daca este necesar. ... Parlamentarii vor lucra maine toata ziua, cu o pauza de doua ore la pranz, iar daca nu vor reusi sa finalizeze proiectele de buget vor avea o noua sedinta comuna abia la inceputul saptamanii viitoare.
Tot pe tema refacerii economice a Romaniei, PRM este convins de necesitatea atragerii unor investitori straini seriosi, care sa contribuie si ei la fructificarea resurselor umane si naturale de care, in opinia lui Vadim Tudor, dispunem inca din belsug.
25 la suta din posturile de directori ai institutiilor publice din judet, in baza sustinerii politice pe care maghiarii o acorda Aliantei in consiliul judetean si cel municipal.
Ajuns in Opozitie, PSD incearca sa-si faca auzita vocea critica la adresa Puterii cu ajutorul posturilor publice de radio si televiziune.
Alianta sta bine la Bucuresti Candidatilor pe Bucuresti pentru Senat ai Aliantei D.A. ... Vasile Blaga, expert la "Luxten", a trecut in declaratia sa de avere un apartament, o casa de locuit si trei autoturisme: ... 45% la SC Multimond si un numar de 80.000 la BRD.
Printul Paul de Romania nu renunta la incercarea de a obtine o parte din averea regala. Avocatii sai le-au cerut autoritatilor romane recunoasterea dreptului la o cota de 62,5% din mostenirea Casei Regale.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
google-analytics.com