Cautare

106 de rezultate pentru "omor la lutita" (7.62 secunde)
Au vrut sa-l trimita la puscarie Condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a lui Gigi Becali, in dosarul schimburilor de terenuri cu MapN, a venit in urma contopirii cu pedeapsa cu suspendare primita in dosarul sechestrarii de persoane.
Adrian Minune si Florin Salam au fost audiati, joi, intr-un dosar de tentativa de omor. In urma audierilor, cei doi au fost pusi sub invinuire in dosarul in care fiul lui Nutu Camataru este cercetat pentru tenatativa de omor.
La data de 21 iunie 2011, in jurul orei 17:00, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat in str.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
Hotelierii din Mamaia au solicitat la sfarsitul saptamanii trecute demiterea presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si au anuntat ca il vor da in judecata pe acesta pentru instigare la omor, defaimarea turismului de pe Litoral si subminarea economiei nationale, potrivit Mediafax.
Sunt ceva elemente care duc catre un omor.
Sprijin de la peremisti Conservatorii au insa ceva sustinere pentru demiterea lui Markó Béla.
Instanta suprema va viziona, la termenul din 5 februarie al procesului Revolutiei de la Timisoara, un CD cu imagini filmate in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si marturii, depus de presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Doru Maries.
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
O persoana a murit, iar alta a fost ranita ieri la pranz, dupa ce un barbat a intrat intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt si a tras cu un pistol cu gloante inspre acestea.
Iesirea la rampa cu un discurs de o violenta nemaimanifestata pana acum la adresa unui lider sau a unei formatiuni politice are o explicatie de ordin psihologic:
Diferenta specifica in cazul domnului Gore consta in faptul ca inainte de a comite tentativa de omor si in timp ce era anchetat pentru 28 de acuzatii de viol, d-sa a fost de nenumarate ori invitatul de onoare al televiziunilor din Cluj.
Parintii adolescentei au depus recent o cerere pentru o noua expertiza medicala si o alta pentru o expertiza de specialitate, privind tentativa de omor. ... Avocatul tinerei, Katia Cicală, a depus noi cereri la Parchet, deoarece aceasta are de suferit de pe urma incidentului.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Cei doi romani si femeia au fost pusi sub acuzare, vineri seara, la tribunalul din Meaux (Seine-et-Marne), pentru tentativa de omor calificat. ... Barbatul, in varsta de 40 de ani, nu reuseste sa se fereasca la timp. Este ranit la picioare si la bazin.
Un australian despre care se crede ca este in varsta de 28 de ani este acuzat de omor in legatura cu atacul din Noua Zeelanda. El a omorat cel putin 49 de persoane la doua moschei din Christchurch.
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
Principiul "eu l-am facut, eu il omor" a cazut nu numai in desuetudine, ci este sanctionat prin legi extrem de clare si de dure. ... Reneaga Alianta la care a contribuit din plin ca sa se nasca.
La inmormantarea Vanessei, italienii infierbantati s-au revoltat zgomotos impotriva romanilor "ucigasi", a romanilor "care nu platesc taxe si fac pe stapanii" in Peninsula. ... De la ei, de la parinti, vine o alta varianta a celor petrecute in statia de metrou din Roma, murmurata timid, neoficial, temator.
Motivul - cumplit de ilogic - sa nu il piarda la divort. ... Pare a fi un sindrom international si asta dovedeste ca "eu te-am facut, eu te omor" are valente care strabat granitele si nu tin cont de nivelul de civilizatie.
google-analytics.com