Cautare

217 de rezultate pentru "observator" (2.63 secunde)
In ambele cazuri, se cauta date bine calibrate, care pot fi verificate prin observatii repetate sau prin experimente, de preferinta facute de mai mult de un singur observator.
Festivalul International de Folclor "Hora Mare" Observator de Calarasi: Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
Sursa : Observator de Calarasi
Dupa cum spunea si fizicianul John Archibald Wheeler, niciun fenomen nu este real in lipsa unui observator. Aceasta energie nu dispare la moartea noastra, ci calatoreste dintr-o lume in alta, facand astfel nemuritoare esenta fiecarui om.
Comportamentul particulelor este determinat de prezenta unui observator. 4. Fara actiunea constientei, materia este doar o forma nedefinita. 5. Universul este structurat si guvernat de legi si forte care sunt favorabile vietii.
- Desi reverendul Gill poate fi considerat un observator de incredere, apreciem ca incidentele ar putea sa nu fi fost nimic mai mult decat fenomene naturale colorate de evenimente din trecut si de influente subconstiente ale entuziastilor OZN.
In 2015 Tara Expéditions a obtinut statutul special de Observator pe langa ONU, cu un reprezentant permanent in Consiliul Economic si Social al Națiunilor Unite (ECOSOC).
In cazul in care astronomii vor detecta un semnal care poarta semnele distinctive ale unei societati tehnologice, primul pas va fi sa-l confirme un al doilea observator.
Bulgaria, interesata si ea de proiect, se va angaja cu urmatoarea ocazie, in timp ce Republica Ceha a asistat la intalnirea de la Varsovia in calitate de observator, a adaugat el.
Cel mai spectaculos moment a fost pe 15 august 1977, cand la un observator de langa Columbus (Ohio) s-a receptionat, dintr-o zona din apropierea roiului M55 din constelatia Sagetatorului, timp de 72 de secunde, un semnal de 30 de ori mai puternic decat zgomotul de fond inconjurator, pe o banda de frecventa mai ingusta decat a oricarui emitator pamantean.
Observator de Calarasi informeaza: S-a deschis sesiunea internationala de comunicari stiintifice, la Muzeul Dunarii de Jos Sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi a gazduit miercuri, 28 septembrie 2016, deschiderea celei de-a XVI-a editii a sesiunii internationale de comunicari stiintifice, intitulata CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS.
Observator de Calarasi informeaza: Constantin Tudor s-a retras din PSD Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. Constantin Tudor, a luat decizia de a se retrage din viata politica.
Observator de Calarasi inforeaza:
Elena Mitache) Astazi, la fix 6 ani de la disparitia patronului firmei Aldis Calarasi, trebuie sa spun, fara lipsa de modestie, ca prima informatie despre decesul omului de afaceri a fost publicata ca stire news alert in singurul cotidian local - Observator de Calarasi - la care lucram in acel moment.
Gheorghe Voicu a fost Redactor sef la Evenimentul Zilei in perioada in care cotidianul a fost condus de Ion Cristoiu. El a mai fost Redactor-sef la ziarele National, 7Plus, SuperMagazin si la stirile Observator de la Antena 1.
Observator de Calarasi: Clubul pescarilor dunareni, in cladirea fostului acvariu (Autoare: Luminita Iordache) Reprezentantii Primariei Municipiului Calarasi au depus proiectul cu titlul Promovarea incluziunii sociale prin infiintarea unui club al pescarilor dunareni din municipiul Calarasi.
Observator de Calarasi S-a sistat trecerea cu bacul si ferryboat-ul de la Chiciu (Autoare: Luminita Iordache) Luni, 29 octombrie a.c., din cauza nivelului scazut al Dunarii, s-a oprit trecerea cu bacul si ferryboat-ul, in zona Chiciu.
Devastate de durere, rudele spun ca, in ultima perioada, Catalina ar fi fost in conflict cu viitoarea soacra care i-a cerut inapoi inelul de logodna, relateaza observator.tv.
De atunci, familia nu mai stie nimic despre ea, relateaza portalul heute.at, citat de observator.tv. Fata de 13 ani si-a lasat telefonul mobil si pasaportul acasa, iar, in aceste condiții, nu este posibila localizarea ei cu ajutorul mobilului.
S-a produs un arc electric si fata a fost electrocutata, murind pe loc, fiind aruncata de pe vagon langa sine, a anuntat observator.tv.
google-analytics.com