Cautare

495 de rezultate pentru "oana nicolau" (3.83 secunde)
”Si a fost mana lui Dumnezeu...”, de Oana Georgescu.
Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului. ... Oana Turcu a mancat sanatos la munte!
Cristi si Oana au petrecut un Pre-Craciun la doar doua ore jumatate de Bucuresti, in comuna Moeciu, sat Pestera, la Pensiunea de patru stele Prestige. ... Oana Turcu:
Cristi Brancu si Oana Turcu au petrecut la vila de protocol a fostului avocat al Casei Regale din anul 1884! ... Oana Turcu: ... Desigur, si vitraliile au fost preferatele noastre, mai ales ca dateaza inca din 1884, cand a fost construita Vila Camelia din Sinaia, a adaugat Oana Turcu.
Zilele trecute, Oana Turcu si Cristi Brancu s-au relaxat la Youness Clinic (www.younessclinic.ro), un centru de terapii situat la doar 40 km de Bucuresti, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.
Potrivit luju,ro, fostul sofer al judecatorului Adrian Neacsu, Angel Gabriel Rosca, dezvaluie cum a ajuns in posesia sa un telefon de serviciu care ar fi apartinut, anterior, procurorului Bogdan Gabor din CSM, si cum a depistat in memoria acestuia o serie de mesaje tip SMS purtate de "fostul detinator cu Oana Haineala, Alina Ghica si Monica Prejmereanu (purtator de cuvant al CSM - fost ofiter DGIPI), personaje care de anul trecut fac toate jocurile in CSM".
Sotia sa, Oana, este disperata din pricina faptului ca medicii nu au reusit sa stabileasca decat un diagnostic partial. Oana Lis e suparata pentru ca Viorel Lis sufera de o boala careia medicii nu par sa-i gaseasca leac.
9 - 11, Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinanta a Artelor cu Editura ALL si Oana Georgescu - sesiune de autografe.
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a laudat sistemul medical romanesc, aratand ca nasterea fetitei sale a avut loc fara niciun fel de problema, ca a platit 2.000 si ceva de euro, dar dupa 15 minute de la nastere Oana Mizil se putea juca pe calculator.
Marti, 29 septembrie, la ora 12.00, la restaurantul Jaristea, va avea loc lansarea cartii DESTINE CA-N FILME (aparuta la Editura ALLFA) scrisa de jurnalista Oana Georgescu impreuna cu Iuliana Marciuc.
Secretul tineretii medicului Oana Cuzino. Am renuntat la un singur ingredient Prezentatoarea tv Oana Cuzino, de profesie medic, pare ca a gasit elixirul tineretii si frumusetii vesnice. ... La 45 de ani, Oana Cuzino impartaseste secretul ei:
Oana Sorescu este primul trainer acreditat din Romania, certificat in Tehnicile de Eliberare Emotionala si specialist in Reprogramarea Matricei Mentale, prin Academia lui Karl Dawson, creatorul tehnicii Matrix Reimprinting si unul dintre cei 29 Master EFT din lume.
Oana Zavoranu doneaza haine de sute de mii de euro. ... "Mai dati si voi, nu fiti chitre!", le indeamna Oana pe bloggeritele fashioniste si pe vedetele din show-biz-ul romanesc.
MIHAI SOMANESCU) Oana Bogdan, una dintre favoritele sefului PLUS, Dacian Ciolos, face valva dupa ce a declarat ca ar fi mai bine daca oamenii ar renunta la proprietate, s-ar desfiinta agricultura si nu s-ar mai domestici animalele. ... Asta vor cei ca Oana Bogdan, Dacian Ciolos, Barna si altii.
Oana Radu s-a ingrasat din nou, dupa ce reusise in urma cu patru ani sa dea jos peste 60 de kilograme. ... Acum patru ani, Oana Radu a reusit sa slabeasca 60 de kilograme si a ajuns sa cantareasca 58 de kilograme.
In replica, directorul general al SRTV, Valentin Nicolau, a declarat ca va primi comisiile de ancheta, cu conditia ca acestea sa nu vina “cu sentinta in plic“.
In document se solicita inlocuirea celor doi presedinti-directori generali, Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, precum si inlocuirea consiliilor de administratie ale SRR si SRTV.
Legat de declaratiile recente ale presedintelui-director general al televiziunii publice, Valentin Nicolau, purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, considera ca acesta isi demonstreaza aservirea fata de PSD.
24 - 11 Neconfirmare Se zvoneste de mai multa vreme cum ca Ioan Alexandru Nicolau, consilier ales pe lista PSD, ar cocheta cu ideea mai veche de democrat, lasind acum PSD-ul in Opozitie si intarind rindurile partidului din care cindva a plecat - PD.
o solutie logica si necesara", Valentin Nicolau, fostul director al TVR, sustine ca primele motive pentru iesire ar fi posibilitatea redusa a PC de a influenta actul guvernarii si de a-si indeplini obiectivele asumate.
google-analytics.com