Cautare

495 de rezultate pentru "oana nicolau" (2.87 secunde)
Oana Zavoranu va candida din partea Partidului Romania Mare pentru un fotoliu in Parlamentul Romaniei. ... In context, liderul PRM a infirmat unele 'speculatii' aparute in presa referitoare la faptul ca Oana Zavoranu va parasi PRM sau ca a si plecat deja.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Oana Mizil KO, la PSD Calarasi se pregateste reinscaunarea lui Taracila", pe care il puteti citi in continuare.
Ala care a criticat-o pe Oana Pellea e un bou, dar... Victor Ciutacu vorbeste in termeni duri despre Radu Alexandru, jurnalistul de la "Catavencii" care a criticat-o intr-un articol pe Oana Pellea.
Si de aceasta data, Oana Turcu si Cristi Brancu, insotiti de fiul lor, Teddy, s-au intors la prietenii lor de la Hotelul Orizont din Predeal. ... Totodata, Cristi Brancu si sotia sa, Oana Turcu s-au bucurat si de preparatele romanesti gatite la restaurantul Miorita.
Roxana Sarbu a pierdut procesul, atacat cu recurs, si care cerea ca fetita sa, Oana, in varsta de cinci ani, sa locuiasca la ea. ... Enorm!", a scris cantareata in dreptul unei fotografii cu Oana. ... Oana a fost crescuta de mine, eu o cunosc cel mai bine.
Oana, fiica lor in varsta de 30 de ani, sufera de sindromul Prader-Willi de la 18 ani. ... Acestia au decis sa deschisa acest centru si pentru ca fiica lor, Oana, in varsta acum de 30 de ani a fost diagnosticata la 18 ani cu o boala rara, sindromul Prader-Willi.
Oana Roman a nascut astazi prin cezariana, preferand sa fie anesteziata local, pentru a putea sa o tina pe micuta Maria Isabela pentru prima oara in brate. ... Potrivit primelor informatii, micuta a primit nota 10 la nastere, iar Oana Roman se simte foarte bine.
Oana Rotaru, purtatorul de cuvant al PIN Bucuresti, a solicitat RA-APPS sa faca publica lista persoanelor care locuiesc in mod ilegal in imobile de protocol si sa rezilieze aceste contracte.
Hahui Oana, eleva in clasa a X-a si model la o agentie de modeling din orasul nostru, a facut public faptul ca, desi in luna martie a acestui an a cistigat locul al doilea la un concurs de frumusete marca Tineretul Social Democrat, nu a primit premiul promis de organizatori nici pina in momentul de fata.
Oana Mizil primeste de la Vanghelie un palat de 1,8 milioane de euro Oana Mizil va primi in dar de la edilul Sectorului 5 o vila de circa 1,8 milioane de euro, in centrul Capitalei, pe strada Paris.
Social-democratii din Calarasi se asteptau ca Oana Niculescu-Mizil sa demisioneze din partid "Demisia doamnei Oanei Niculescu-Mizil era de asteptat atat pentru mine, cat si pentru multi dintre colegii mei", a declarat luni presedinte organizatiei municipale a PSD Calarasi, Ion Stefan.
Deputatul Oana Mizil si-a anuntat in plen demisia din grupul PSD Deputatul Oana Niculescu-Mizil si-a anuntat marti, 13 martie 2012, in plenul Camerei Deputatilor, demisia din grupul parlamentar al PSD.
Potrivit jurnalul.ro, sotia lui Gunther Krichbaum este Oana Harvalia, consilier personal al fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei. ... Astfel, Oana Harvalia a fost director executiv al Fundatiei "Parinti si Copii", ea fiind la acea vreme si secretar PNTCD.
Acum a venit randul arhitectului Oana-Maria Bogdan sa loveasca opinia publica cu o declaratie nefericita, spun unii, dar mai degraba ambitioasa si plina de zel. Oana Maria Bogdan este membru in conducerea partidului PLUS, un personaj destul de important, cu putere decizionala.
La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto):
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
Textul lui Radu despre Oana Pellea e, cu siguranta, dintre cele din urma.
Oana Zavoranu este extrem de revoltata pe fostul ei sot Pepe, pe l-a desfiintat intr-o postare pe contul ei de Facebook. Desi l-a iubit extrem de mult, Oana Zavoranu este furioasa pe fostul ei sot.
Oana Roman a dezvaluit ca este insarcinata in trei luni si jumatate si ca se pregateste ca, impreuna cu iubitul sau, sa devina parinti. Oana Roman este insarcinata:
Oana Pellea si valorile (Autor : Radu Alexandru) Am auzit foarte recent de Oana Pellea. ... Dar sa ne intoarcem la Oana Pellea si la parerea mea de incult.
google-analytics.com