Cautare

421 de rezultate pentru "oana fingu" (4.63 secunde)
Un celebru doctor din Romania reactioneaza virulent dupa ce cantareata Oana Radu si-a incurajat fanii sa cumpere pastile de slabit, si le catalogheaza ca fiind niste "minciuni gogonate".
Recent, s-a lansat la Bucuresti cartea Bucate delicioase pentru copiii cu alergii alimentare, de Alina Constantinescu si Oana Popescu Evenimentul a avut loc la Galeria de Arta CALEA VICTORIEI 33 (Teatrul de Revista Constantin Tanase, Calea Victoriei nr.
In tot acest timp, Oana nu prea a fost vazuta pe la spital. Cu toate astea, se pare ca Oana sufera in tacere. Te iubesc mama mea....iar daca tacerea ar putea 'vorbi', ai sti cat de mult te iubesc", a scris Oana pe pagina ei de Facebook.
Oana Cuzino - prezentatoare a emisiunii Ce se intampla doctore? ... Oana Cuzino este medic primar geriatru, doctor in stiinte medicale si jurnalista, prezentatoarea emisiunii Ce se intampla doctore?, difuzata zilnic, din 2002 incoace, la ProTV.
Oana Sorescu a devenit primul trainer in Tehnicile de Eliberare Emotionala EFT MR din Romania, in urma cursurilor si examinarilor care au avut loc in Brighton, Sussex, Marea Britanie, in perioada 1-3 aprilie 2016. ... Oana Sorescu ne explica:
- Ar trebuie sa demisioneze, sa faca un pas in lateral, spune Oana Vasilescu - reiterand cererile Opozitiei adresate PSD. In plus, Oana Vasilescu ii atrage atentia lui Kovesi asupra unui aspect:
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie.
Oana si Viorel Lis au oferit un interviu exclusiv. "Daca nu era Oana nu mai eram. M-a salvat de multe ori", a spus Viorel in primul interviu dupa ce a ajuns la Urgente.
Oana Sarbu, una dintre cele mai apreciate voci ale Romaniei. Oana Sarbu: "In ultimii doi ani am suferit foarte mult.
Ghinionul nu a ocolit-o pe Oana Zavoranu nici in Noul An. ... Oana Zavoranu a spus ca cineva a creat conturi false de TikTok, conturi care ii preiau live-urile care sunt ulterior postate in numele ei.
Oana Lis, declaratii in exclusivitate de ziua ei de nastere. ... Ce cadou i-a facut Viorel Lis si daca este impacata cu tot ce a trait pana acum, ne spune Oana.
Oana Mizil a fost invitata luni la discutii, dar nu a venit pentru ca este plecata din tara. Decizia PSD vine dupa ce Liviu Dragnea a cerut acum 6 luni monitorizarea organizatiei locale.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Ca dovada si faptul ca niciodata varfurile din USL nu preiau temele lansate in desert de Oana Stancu. Trofeul din vitrina lui Felix.
Implicarea actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, in rambursarile ilegale de TVA de la sfarsitul anului 2002 si inceputul lui 2003 este sustinuta de probe ce dovedesc suportul pe care fostul lider al Organizatiei Judetene a PSD l-a solicitat - in cadrul unei intalniri de taina - lui Gheorghe Oana, care la acea data ocupa functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice.
Oana Zavoranu s-a speriat si a chemat o ambulanta, iar medicii i-au acordat femeii primul ajutor si nu a fost nevoie ca aceasta sa fie transportata la spital.
2 milioane de romani care poarta numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante - Ionel, Nelu, Nela, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Ionel, Nela, Nelu, Ionica, Oana - isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi.
In sedinta de guvern de miercuri, premierul Calin Popescu-Tariceanu a constatat ca Ministerul Culturii si Cultelor este singurul care a prezentat un plan de descentralizare, prin care atributiile de la nivel central sunt delegate autoritatilor de la nivel local, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu.
Numele va fi facut public dupa ce Jose Barroso isi va da acceptul pentru candidatul Romaniei, a declarat ieri purtatorul de cuvant al guvernului, Oana Marinescu.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a declarat ca primul-ministru a vrut sa discute ieri, la sedinta de guvern fata in fata cu Macovei, dar aceasta a trimis in loc un secretar de stat.
google-analytics.com