Cautare

11707 de rezultate pentru "nr" (2.78 secunde)
Potrivit unui sondaj realizat de Data Media in perioada 8-14 aprilie 2005, presedintele Traian Basescu este persoana publica despre care cei mai multi romani au o parere buna (70%), in timp ce Corneliu Vadim Tudor intruneste cel mai mare scor negativ (48,3% - parere deloc buna).
Mai mult, vineri, cu o zi inainte de expirarea termenului prevazut de Legea nr. 393/2004, i-am sunat pe cei care nu le depusesera, in numar de opt, sa le reamintesc.
Senatorul Dan Voiculescu a fost ales sambata la Congresul Partidului Umanist din Romania (PUR), fara a avea contracandidati, in functia de presedinte al Partidului Conservator, noua denumire a vechiului partid.
Deputatii Grupului Parlametar PSD au parasit Sala de sedinta a Plenului Camerei, dupa ce au incercat sa amane trecerea la votul respingerii variantei Senatului la OU nr.
"Domnul consilier Florin Pislaru a intentat o actiune in instanta prin care a solicitat suspendarea aplicarii Ordinului Prefectului nr. ... In ceea ce il priveste pe domnul Florin Popa, instanta, in speta Tribunalul Galati, a respins actiunea de suspendare a aplicarii Ordinului Prefectului nr.
Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, a declarat miercuri, la o intilnire intre studenti si ziaristi, ca rezultatul recentului Congres al PSD a fost similar “rezultatului sau felului in care s-a petrecut Revolutia din 1989“.
In pofida tuturor fitelor si intrigilor bagate de si in numele lui Ion Iliescu, fostul patriarh social-democrat a ratat si soclul de onoare pe care, daca ar fi fost ceva mai abil, l-ar fi putut ocupa in prezent.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca membrii Comisiei Juridice au solicitat prelungirea termenului de depunere a raportului pentru Ordonanta de Urgenta nr.
O diferenta intre cele doua texte discutate ar fi ca Senatul a eliminat sporurile propuse de Camera si a invocat reglementarea sporurilor prin Legea nr.
Comisia a mai propus in raport construirea de penitenciare in parteneriat public-privat si implementarea institutiei “judecatorului delegat“ din Legea nr.
Concluzia nr.2: pentru a trece cu bine de motiune, coalitia guvernamentala are nevoie de toate voturile sale. Daca le va obtine sau ba, este o alta poveste in nararea careia s-ar putea sa se implice si voci cotroceniste.
Introducerea abonamentului la gaze a provocat o disputa politica intre Putere si Opozitie, liderul PD Emil Boc sustinand ca decizia a fost luata de Guvernul Nastase, in timp ce fostul secretar general al Guvernului, Eugen Bejinariu, neaga, spunand ca nu a fost luata o asemenea masura.
De fapt, PNL lupta acum sa pastreze postul de prim-ministru in ograda sa si pe Calin Popescu Tariceanu ocupantul jiltului nr.1 in Palatul Victoria (realitatea este ca nici nu prea exista vreun alt candidat liberal viabil pentru functia cu pricina, poate doar cu exceptia lui … Theodor Stolojan).
Cateva zeci de mii de persoane au participat sambata seara pe stadionul municipal din Targu-Mures la un concertul sustinut de formatia un-gara Omega, spectatorii huiduindu-l pe presedintele UDMR, Markó Béla, care a incercat sa sustina un discurs inainte de inceperea concertului.
Dupa aproape 13 ore de audieri la Parchetul General, in dosarul Petromidia, un zvon referitor la retinerea lui Dinu Patriciu a inceput sa circule in mediile politice si ziaristice.
In primul rand a fost eliminata sintagma “de regula“, pentru a consacra, in textul- cadru al acestui act normativ, principiul prevalentei restituirii in natura a imobilelor notificate. De asemenea, in cuprinsul art. 10 si 11 din Legea nr.
Valeriu Stoica, fostul presedinte liberal, considera ca PNL trebuie sa-si ia soarta in maini si sa actioneze pentru a crea in jurul sau un puternic pol de centru-dreapta.
El a precizat ca Decizia civila nr. 17 din 12 mai 2005, data de Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-a Civila, presedinte fiind judecatoarea Ion Ionela, a vazut “lucrurile altfel“ si a respins cererea de interventie a PPCD fata de inregistrarea denumirii aliantei politice Polul Popular Crestin Democrat.
google-analytics.com