Cautare

11707 de rezultate pentru "nr" (2.96 secunde)
Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat Romania pentru ca instantele romane nu au legalizat, in 1996, Partidul Comunistilor (Nepeceristi), acordandu-le insa comunistilor doar 100 de euro drept cheltuieli de judecata, nu si despagubiri.
Sedinta Biroului Executiv Central al Tineretului Social-Democrat (TSD) a fost inregistrat o mare absenta: Adrian Nastase, presedintele partidului. A fost prezent, in schimb, Ion Iliescu, ceea ce ar confirma faptul ca intre cei doi si taberele care ii sustin nu este armonia pe care o afiseaza.
Dupa ani de certuri si scandaluri pe aceasta tema, PNTCD a decis, in sfarsit, sa-si schimbe numele.
Directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL), Corneliu Popescu, va fi demis din functie, ca urmare a managementului defectuos asigurat unora dintre proiectele institutiei, a anuntat, ieri, ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Deputatii au adoptat ieri cu 229 de voturi favorabile si o singura abtinere o ordonanta de urgenta, nr. 140/2004, care modifica OUG nr.
Virgil Magureanu, fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, a fost convocat, ieri, la sediul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in legatura cu evenimentele din decembrie 1989.
Senatorii vor avea autoturisme noi, care vor fi achizitionate prin licitatie. Alesii s-au saturat sa mearga cu Daciile Super Nova, cumparate in 2001.
Crisan nr.5 ca sa fie cit mai culant cu nomenclatura comunista locala. Imediat dupa 1989 si-a umplut buzunarele cu bani negri cistigati din zecile de aragazuri rezolvate pe sestache de la Samus (actualmente Electrolux) si vindute la negru in Ungaria.
Indiferent de modul in care va fi comentata si interpretata atitudinea lui Basescu, cert este ca el ramane singurul demnitar roman dispus sa renunte la o locuinta, sa demisioneze din functia de parlamentar pentru a se pune la dispozitia justitiei (vezi cazul "Flotaā€¯, anul 1995) si sa paraseasca - repede si fara comentarii - o locuinta atribuita lui de catre stat dar castigata de fostii proprietari in instanta (imobilul din Aviatorilor nr.57).
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
Serban Mihaileanu nr. 2. Reamintim ca Traian Basescu a anuntat deja ca va cere anularea contractului de vanzare-cumparare a respectivei locuinte, chiar si in conditiile in care considera achizitionarea ei perfect legala.
Astfel, prin referatul nr. ... Acesta a fost arestat de structura centrala a PNA in aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice, din care pentru o parte a fost trimis in judecata (prin rechizitoriul emis in dosarul nr.
Aceasta deoarece blocurile din beton si coronamentul dislocat au aterizat partial si pe platforma macaralei plutitoare nr.321 apartinand CNFR Navrom Galati, care se afla acostata in acel moment in zona cheului de gabare.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) va incepe in martie strangerea de semnaturi pentru inregistrarea unui partid politic maghiar, care se doreste a fi o alternativa la UDMR.
Parlamentul a stabilit ieri, prin vot secret acordat asupra unei liste, componenta Comisiei comune de control al activitatii SIE, precum si opt dintre cei noua membri ai Comisiei de control al SRI, ulterior votului secret, PRM anuntand ca nominalizarea sa nu era cea corecta.
Liderii PUNR si PD din Cluj nu sunt de acord cu ideea apropierii celor doua organizatii, lansata de presedintele PD Emil Boc.
Fostul senator Dinu Secrieru pare sa fi devenit favorit pentru ocuparea functiei de prefect al judetului. Simbata s-a intrunit biroul permanent judetean al PNL pentru a discuta inlocuirea demisionarului Ion Diaconu, iar in urma rezultatului votului intern ex-parlamentarul a intrunit cele mai multe sufragii.
Directorul Biroului Regional de Implementare a Programului SAPARD 6 NV Satu Mare, Ioan Marchis, a organizat ieri o conferinta de presa.
Lupta pentru Primaria Capitalei readuce in prim-plan si lupta dintre sondajele de opinie. Intre doua sondaje, realizate cam in acelasi interval de timp, candidatul Aliantei D.A., Adriean Videanu, a reusit sa creasca intr-un sondaj PSD mai ceva ca Fat-Frumos, inregistrand un salt de 10%.
google-analytics.com