Cautare

11704 de rezultate pentru "nr" (2.62 secunde)
Dupa ce s-a declarat nemultumit de numirea democratului Silvian Ionescu in frunctea Prefecturii Capitalei - fapt care l-a determinat pe acesta din urma sa si demisioneze urgent din functie, Traian Basescu si-a completat el insusi staff-ul cu un personaj controversat:
Dupa intensul schimb de idei care a avut loc intre liderii centrali si locali saptamana trecuta, PSD a luat masuri de conservare a evolutiilor interne in oala proprie.
La fel ca si in vremea fostei guvernari, mediatizarea Puterii este mai mare decat a Opozitiei. O monitorizare facuta in primele doua saptamani ale anului de Agentia Monitoring Media arata ca presedintele Traian Basescu este cel mai mediatizat om politic.
Triumful lui Traian Basescu in cursa prezidentiala a lasat Capitala fara primar general, situatie care impune organizarea unor noi alegeri locale partiale in Bucuresti.
Eugen Bejinariu a precizat ca initiativa PSD este sustinuta de prevederile Legii nr. 188, conform careia este interzisa orice discriminare intre functionarii publici pe baza apartenentei politice.
Ca o dovada in plus a degringoladei interne, deciziile conducerii PSD se schimba de la o zi la alta.
In cursul zilei de ieri20 ianuarie a.c., prefectul Dan Culetu, insotit de deputatul PNL Mircea Iustian, s-a deplasat in municipiul Medgidia, unde a luat legatura cu oficialitatile locale si cu conducerea uzinei Lafarge Romcim, cu scopul de informare a activitatii Primariei si a unei unitati economice din judet.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic.
Corlatean a precizat ca in baza Hotararii Camerei Deputatilor nr. 10/2003 si Hotararii Biroului Permanent nr. 8/2004, in structura Secretariatului General al Camerei intra si Cancelaria presedintelui Camerei.
Adrian Nastase si Miron Mitrea, nasii postului MTC-TV Numai ca in data de 9 mai, Guvernul Romaniei emite Hotararea nr.451 privind infiintarea Societatii Comerciale "Maritime Training Centre Television” SA Constanta prin desprinderea unor activitati din cadrul CPPMC, document semnat de premierul Adrian Nastase si de Miron Mitrea, in calitate de ministru al Transporturilor.
El a aratat ca prin aceasta circulara se incalca Legea nr.
Pe ordinea de zi figureaza proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 138/2004 pentru modificarea si completarea Legii nr.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Jack Dyer Crouch II, a avertizat ieri Guvernul ca trebuie sa tina cont de faptul ca rezultatele pe care le va avea in acest an au la baza stabilitatea macroeconomica asigurata de fosta guvernare.
Presedintele Traian Basescu a aflat de la parlamentarii europeni ca reprezentantii fostei Puteri au prezentat occidentalilor Partidul Democrat in culorile cele mai sumbre, inducand ideea ca ar fi partid de dreapta.
Pe ordinea de zi a Camerei vor figura in prima parte a sesiunii februarie-iunie o serie de acte normative adoptate de Senat in sesiunea extraordinara de la sfarsitul lui ianuarie cum ar fi, de exemplu, ordonantele RAFO si OUG nr. 138/2004 pentru modificarea Legii nr.
Amenintat de spectrul schimbarii din functie de catre Alianta D.A., presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a apelat la Curtea Constitutionala pentru a ramane al treilea om in stat.
Ultima "actualizare” a componentei Consiliului de Administratie al CN APMC a fost facuta in data de 6 decembrie 2004, cand ministrul Miron Mitrea a emis Ordinul nr.
Indiferent de actuala cazare - in opozitie sau la putere - toata social-democratia mioritica are probleme. Spre deosebire de PSD, unde necazurile s-au adunat maldar, "problema” PD-ului se numeste Cozmin Gusa (ceea ce ne indreptateste sa spunem ca samanta de scandal este tot de sorginte pesedista).
google-analytics.com