Cautare

11705 de rezultate pentru "nr" (4.90 secunde)
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
La ora 11.15 angajatii de pe platformele Gloria si Prometeu isi exprimasera deja votul pentru alegerea sefului statului, a declarat pentru "Replica” Stelica Grasu, vicepresedintele Comisiei Electorale a Sectiei nr.194. ... La sectiile 202 (Gradinita nr. 1) si 213 (Scoala Generala nr.
Noii senatori si deputati au venit ieri, unii pentru prima data, la sedintele de plen care au marcat cea dintai zi de intrunire a noului Parlament.
Legea administratiei locale, nr. 215, din 23.04.2001 prevede, printre alte conditii, ca mandatul primarului inceteaza in caz de incompatibilitate, situatie in care se va afla Basescu din momentul in care se va muta la Cotroceni.
Dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, Adrian Nastase se pregateste sa predea stafeta si la PSD. Iliescu evolueaza deja in postura de lider absolut al acestei formatiuni, iar problema numirii oficiale in fruntea PSD pare sa fi ramas doar o chestiune de timp.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Astfel, la sectia de votare nr.67, amenajata in gara din municipiul Satu Mare, au votat 825 de persoane. ... In municipiul Carei, cele 165 de persoane aflate in tranzit au votat la sectia nr.68.
Biroul Electoral Central a transmis ieri Curtii Constitutionale, pentru validare, rezultatele centralizate in urma turului doi de scrutin pentru alegerea presedintelui Romaniei, care il stabilesc ca invingator pe Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. Disperarea il face sa greseasca din nou.
Ulterior, in baza Legii nr. 333/2001, actualul AVAS a dobandit calitatea procesuala a CEC, care a fost scoasa din cauza.
Deputatii alesi in urma alegerilor din 28 noiembrie au depus ieri juramantul de credinta fata de tara si de popor intr-o prima sedinta solemna.
Liberalii si udemeristii nu au fost de acord ca FC Olimpia sa primeasca 200 de milioane Dezbaterea proiectului de hotarire privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adaugata, aprobate pentru judetul Satu Mare prin HG nr.2125 si 2220, pentru asigurarea unor cheltuieli de personal ale unitatilor de invatamint preuniversitar de stat, respectiv redistribuirea sumelor defalcate din impozitul pe venit repartizate judetului Satu Mare si a celor alocate de Consiliul Judetean pentru echilibrarea bugetelor locale pe 2004, a creat tensiuni.
Adoptiile internationale au fost reluate de la 1 ianuarie, cand a intrat in vigoare Legea nr. 273 privind regimul juridic al adoptiei.
Vicepremierul Adriean Videanu a declarat ieri ca principalul obiectiv al Guvernului Tariceanu este eliminarea coruptiei, inclusiv in domeniul pe care il are in subordine, cel economic.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Probele constau, de fapt, in adeverinte si adrese de la SRI, BNR, Centrul Militar de Sector nr. 2 si CNSAS, care certifica faptul ca liderul umanist nu a avut de-a face cu structurile fostei Securitati sau cu conturile lui Ceausescu.
Participantii la Congresul Blocului National al Revolutionarilor (BNR), desfasurat sambata la Bucuresti, l-au acuzat pe fostul presedinte Ion Iliescu ca “a furat Revolutia“ si ca a instalat in fruntea statului oameni ai fostului regim comunist.
google-analytics.com