Cautare

19744 de rezultate pentru "nr de telefon al unui reporter pro tv" (3.18 secunde)
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... • Reporter: ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
PSD spera ca impreuna cu aliatii din ALDE sa poata forma guvernul, in timp ce PNL si USR spera ca scorul electoral sa le permita ca impreuna si poate alaturi de UDMR si PMP sa constituie ei noua majoritate care sa le permita sa il propuna pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat in fruntea Guvernului.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... • Reporter: ... Stiu ca aveti o pregatire de jurist. ... De un an si jumatate am inercat sa inteleg toate mecanismele economice la nivelul intregului Guvern. Am fost de doua ori membru al Guvernului si mi-a prins foarte bine.
In cadrul audierilor de la Comisia parlamentara de ancheta ce o vizeaza pe Monica Ridzi, Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a afirmat ca scena principala a evenimentului de la Costinesti, din 2 mai, a fost platita de compania Media Pro Pictures si nu de Ministerul Tineretului.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... • Reporter: In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana. ... Sa va zic direct, pentru mine, de ceva timp, subiectul Geoana nu mai exista. ... • Reporter:
Daniel Florea vorbeste despre planurile din sector, cand vor fi montate camere de supraveghere in intersectii si parcuri si cu ce va schimba Vanghelionul (Autor:
Ce perceptie au romanii despre televiziunea publica Mai putin de jumatate dintre romani apreciaza ca TVR se indreapta "intr-o directie buna" dupa "schimbarile petrecute in aceasta institutie in ultimul timp", dar si mai putini cred ca TVR se duce intr-o directie gresita sau nu se pot pronunta inca in acest sens, potrivit unui sondaj realizat de CURS pentru Televiziunea publica.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... • Reporter: ... • Reporter:
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori:
Huawei a lansat de curand 3 noi smartphone-uri puternice, care sa tina piept ultimelor modele de Apple ori Samsung.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX (Autor : ... • Reporter: Sunteti prezumtivul prim-ministru al USL. Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? Ati merge pe varianta unui deficit mai mic de 3%, sau mai mare?
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... • Reporter: Ca partener al lui Crin Antonescu, cum vedeti ultimele acuze lansate de domnia sa la adresa unor jurnalisti? ... Daca va referiti la nemultumirea pe care noi o avem fata de televiziunea publica, este perfecta intemeiata pe cifre.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Majoritatea oamenilor politici si a comentatorilor din Romania s-au grabit sa isi exprime satisfactia pentru rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova de pe 30 noiembrie.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Stirile Pro TV au realizat un reportaj cu camera ascunsa pe A2, despre escrocii care ii pacalesc pe soferii de buna credinta: ... Reporter: De cand stati aici? ... De o ora jumatate. ... Sunt om de omenie.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
google-analytics.com