Cautare

203 de rezultate pentru "nr tel" (8.57 secunde)
Acest elan destructiv este pus in slujba unui singur tel: exercitarea arbitrara si autoritara a puterii, pentru atingerea unor obiective care nu au nimic in comun cu interesul national.
Dar, dincolo de aceste diferente, exista un tel comun - interesul national si caile de progres ale Romaniei. Si se pot gasi acele platforme care sa adune abordarile liberale cu abordarile social-democrate‘‘, a aratat Ion Iliescu.
Spre edificarea romanului, in privinta a ceea ce ne asteapta, ziarele extremiste din Tel Aviv au titrat in acele zile (23-24 noiembrie):
Deciziile pe care le ia, fundaturile prin care a impins PNL, tot ce face si fumeaza e subordonat marelui sau tel de a deveni presedinte al Romaniei.
De asemenea, in lumina noului Dosar Tel Drum, Oprea - care este informat, punctual, de situatia din PSD, prin intermediul apropiatului sau Eugen Nicolicea, presedintele comisiei Juridice din Camera Deputatilor - este convins ca Liviu Dragnea va pierde curand sefia partidului.
Ilan Laufer a mai sustinut ca, la comanda presedintelui Iohannis, i s-ar pregati un dosar penal si a adus si in discutie opozitia sefului statului in privinta mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.
Numarul TEL VERDE este 0800.800.267 si poate fi accesat in permenenta, indiferent de zona geografica. De asemenea, cei interesati pot dezbate teme de actualitate din domeniul concurentei si ajutorului de stat in cadrul unui forum de pe siteul institutiei:
De cind BNR este preocupata in principal de tintirea inflatiei, piata valutara a devenit un obiectiv secundar, subordonat acestui tel, de a mentine inflatia pe un trend descendent.
In prima categorie intra, de exemplu, calatoriile cu avionul spre SUA, care s-au ieftinit deja cu 100 de euro, dar si unele oferte pe care Tarom le are la zborurile spre Milano, Roma, Bruxelles sau Tel Aviv.
Delegatia economica din Israel a fost condusa de Uriel Lynn, presedintele Federatiei Camerelor de Comert din Israel si presedinte al Camerei de Comert din Tel Aviv, din ea facand parte mai multi reprezentanti ai unor organizatii patronale si companii ale statului evreu.
Conform planului de zbor al Tarom pentru sezonul de iarna 2006-2007, aeronavele Airbus A 318-111 vor opera pe rutele Bruxelles, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, München si Tel Aviv.
Consiliile de export judetene, chiar daca vor functiona sub forma de structuri informale, fara statut juridic, isi vor inscrie activitatea in cadrul legal de functionare a Consiliului de Export, respectiv HG nr. ... Roman Ciorgariu, nr. 65, tel.
De aceea credem ca evolutia foarte lichida a SIF1 va continua. Rubrica realizata de: SSIF KD Capital Management S.A. Tel:0216500446;Fax:0216500448
Ioan Mintas, prim vicepresedintele CNIPMMR, participa, in perioada 7 - 10 august, la Tel - Aviv, la Conferinta "Oportunitatile pentru IMM-urile din Romania si din Israel intr-o societate globala".
La Transelectrica (TEL), presiunea la vânzare ridicata, vizibila prin lichiditatea ridicata din ultimele sedinte a dus cotatia titlului sub pragul de suport de 40,8 conturat la începutul saptamânii, astfel ca în ultimele doua luni au fost strapunse trei praguri de suport.
La Transelectrica (TEL), presiunea la vânzare ridicata, vizibila prin lichiditatea ridicata din ultimele sedinte a dus cotatia titlului sub pragul de suport de 40,8 conturat la începutul saptamânii, astfel ca în ultimele doua luni au fost strapunse trei praguri de suport.
Contribuabilul va instiinta organul fiscal cu privire la modificarea tipului de impozit datorat prin depunerea in acest scop a declaratiei de mentiuni, potrivit Ordonantei Guvernului nr.
Informatii suplimentare privind dispozitiile ordinului mai sus mentionat se pot obtine prin accesarea Portalului ANAF, http://anaf.mfinante.ro, sectiunea "Legislatie - Noutati legislative", prin intermediul serviciilor/birourilor/compartimentelor de asistenta a contribuabililor din cadrul unitatilor fiscale din raza teritoriala de activitate, sau apeland la tel.
Acesta sustine ca, pe langa cursele obitnuite, in perioada de vara are o cursa Oradea - Antalya, care are loc duminica, iar acum se afla in tratative pentru aducerea unei curse de la Tel Aviv.
Informatii suplimentare puteti obtine la sediul Camerei de Comert si Industrie Bihor, str. Roman Ciorogariu, nr. 65, la tel.: 0259-417807 sau prin e-mail: [email protected] .
google-analytics.com