Cautare

203 de rezultate pentru "nr tel" (3.83 secunde)
ANDREI MANU-MARIN poate fi contactat la Cabinetul UROANDROMED din Sos. Mihai Bravu nr. ... 1, sector 3, Bucuresti, tel. 021/252.65.53, 0735/53.01.80
Nu stie unde o sa ajunga urmand calea, dar stie sigur ca a vindeca inseamna misiunea ei pe pamant. Adresa cabinetului: Str. Nerva Traian, nr. ... Tel: 021.32.72.061; mobil: 0740.338.705. Site: www.medireflex.ro
Nu stie unde o sa ajunga urmand calea, dar stie sigur ca a vindeca inseamna misiunea ei pe pamant. Adresa cabinetului: Str. Nerva Traian, nr. ... Tel: 021.32.72.061; mobil: 0740.338.705. Site: www.medireflex.ro
Ce face ambele specii sa fie inteligente este instinctul de a lucra in colaborare pentru a indeplini un tel comun.
Uneori, ca sa ajungi la cel mai mare tel al tau, nu e nevoie sa-ti iei un avant colosal si sa faci un salt imens pana acolo, ci e suficient sa faci pasi mici, unul cate unul, dar constanti pana departe.
Un politician are ca tel in viata sa ajunga ministru, prim-ministru sau presedinte. Nimeni nu intra in politica sa fie deputat toata viata", au mai spus sursele liberale.
Conflictul intre Hamas si Israel a inceput pe 27 decembrie 2008, cand Tel Aviv-ul a lansat o ofensiva aeriana asupra mai multor obiective din Gaza ale organizatiei islamiste.
Ayelet Nir economist la IBI Brokerage House din Tel Aviv a declarat ca in Israel este mai important sa existe un ministru de finante "care sa poata trata cu politicienii" in Parlamentul foarte divers mai degraba decat unul cu o solida experienta in economie.
Pentru informatii suplimentare in domeniul evidentei persoanelor, va puteti adresa Compartimentului Relatii Publice, din cadrul Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Dolj, prin intermediul numerelor de telefon prezentate in antet - persoana de contact: consilier Ungureanu Andreea, tel: 0768.102.712.
Bannerele social-democrate sunt menite sa atraga in primul tinerii, semn ca Ponta si-a facut un tel nu doar din reformarea partidului, ci si din intinerirea lui.
PD-L blocheaza lucrarile Senatului fara motiv temeinic si legal. Singurul lor tel este acapararea puterii calcand in picioare democratia si bunul simt.
Situatie similara la Tel Aviv. Ambasador este Edward Iosiper iar consilier diplomativ este Tatiana Iosiper. Un alt exemplu este Roma, unde ambasador este Razvan Victor Rusu, iar Livia Alexandrina Rusu este consilier diplomatic.
Basescu are ca tel distrugerea Parlamentul bicameral, ceea ce este imoral si antidemocratic. Din fericire telul malefic basescian este irealizabil in acest mandat:
Persoana de contact: Nicoleta Manaloiu, Comisia pentru egalitatea de sanse, Tel: 021.401.27.35 sau e-mail: [email protected].
Cat timp am avut un tel comun, un proiect asumat de catre toti politicienii si membrii societatii, cum a fost aderarea la NATO sau UE, Romania a mers inainte", a mai mentionat Geoana.
PSD spera 51% din voturi la viitoarele alegeri parlamentare Rivalitatea dintre liderii PSD si PNL nu le permite acestora sa-si puna serios problema debarcarii detestatului Cabinet Boc. Declarate tel comun, alegerile anticipate sunt clamate pe doua voci distincte.
Evident ca, la vremea respectiva, intr-un cor, toti reprezentantii statului si-au asumat acest angajament de a face reformele, cu aceste costuri, in scopul unui tel mult mai important: ... (...) Ca urmare a Ordonantei de Urgenta nr.
Nu e clar daca Udrea a fost de la inceput aleasa pentru un tel mult mai important decat si-ar fi imaginat oricine, pe atunci.
De ce ar subordona liderii PSD si cei ai PNL interesele personale si de partid, unui tel national? S-au schimbat atat de mult Nastase, Voiculescu sau Tariceanu, incat sunt decisi sa se sacrifice pe altarul nevoilor populatiei?
In iulie si august 1944, Natiunea sa, aflata sub dominatia unui regim dictatorial asupra caruia Regele nu avea niciun control, aliindu-se cu agresorii germani, el, Regele Mihai I, a reusit sa dea tel, directie si inspiratie fortelor interne, necoordonate pana atunci, care se opuneau conducerii dictatorului.
google-analytics.com