Cautare

203 de rezultate pentru "nr tel" (3.00 secunde)
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Acestea au fost cuvintele cheie ale atelierului de scriere creativa si teatru care a debutat in 14 aprilie, la ora 11.00, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr. ... [email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel:
Ei se vor intalni la ora 11, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr. ... [email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel:
Cum ar spune francezii "Tel maitre, tel valet" ("Asa stapan, asa sluga - n.red.) Informatiile la presa fusesera date, evident, de oamenii lui Morar", mai scrie Adrian Nastase.
Garbu Petru - tel/fax 0265.426.499 tel. 0740561029 www.argilaalbastraderaciu.ro e-mail [email protected] Produs avizat de Ministerul Sanatatii Produs notificat de catre Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare
Astfel, invitatii care vin la ziua artistei, nu-i vor aduce cadou, ci vor dona o anumita suma direct in contul deschis pentru cazul fetitei, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Tel..., fără ... bip, tel...“ dovedeşte că la bătraneţe, ca şi la tinereţe, totu-i pană
DNA l-a trimis in judecata luni pe Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, in dosarul Tel Drum. Dragnea e acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si alte infractiuni.
Sondajul Data Media a fost realizat in perioada 16-22 octombrie pentru GCS - o companie internationala de consultanta politica, cu birouri la Washington, Londra si Tel Aviv, prin interviuri fata in fata, pe un esantion national de 1.500 de persoane din populatia adulta (de 18 ani si peste), marja de eroare fiind de +/-2,5%.
Din punctul sau de vedere, Nichitean considera ca s-a sacrificat pentru un tel si si-a exprimat convingerea ca viitorii parlamentari vor lua in considerare gestul sau civic si vor modifica Legea electorala corespunzator.
Potrivit lui Gabriel Ispas, fost consilier al premierului Adrian Nastase pe probleme de tineret, Victor Ponta a avut un singur tel, acela de a ajunge deputat.
In opinia liderului PSD, discursul presedintelui Basescu este unul „profund eronat“, integrarea europeana fiind un tel care uneste Puterea si Opozitia, iar seful statului este „in continuare principalul dezbinator al tarii“.
Intre 28.03-05.04.2016 echipa nationala condusa de AIHAN OMER se pregateste la Calarasi , urmeaza in 06.04.2016 , ORA 19:45 la TEL AVIV in sala Sports Arena Drive-in meciul ISRAEL-ROMANIA si in 10.04.2016 ORA 18:00 in Sala Polivalenta Calarasi meciul ROMANIA-ISRAEL pentru calificarea la 2018 Men's European Championship.
De asemenea, Keyhole Inc a obtinut investitii si de la In-Q-Tel, un fond finantat de CIA pentru a obtine acces la cele mai noi tehnologii in domeniul IT.
Echipa UnTeatru, Tel: ... Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Splaiul Unirii nr. ... Avalansei) Tel: 021 - 316.96.94, 021 - 316.88.94 Fax: 021 - 316.88.93 Mobil:
Reprezentatia este gazduita de Teatrul de Comedie - Sala Noua, teatru partener al Festivalului, alaturi de Teatrul Excelsior, Opera Comica pentru Copii, Palatul National al Copiilor, Teatrul de animatie Tandarica si Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti.Lista spatiilor partenere este completata de o serie de unitati scolare din Capitala, la sediul carora Teatrul Ion Creanga organizeaza in regim gratuit ateliere de creativitate pentru elevi.Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim, pe www.eventim.ro, la sediul magazinelor partenere (Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Carturesti si Humanitas) si la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga, aflata in Piata Amzei, nr.
nu are tel, nu are obiectiv de atins. Din momentul in care ti-ai stabilit un scop esti impotriva intregului - tineti minte lucrul acesta - si vei fi frustrat.
In declaratia de presa acordata la plecarea de pe Aeroportul "Henri Coanda", presedintele Basescu a tinut ca, inaintea prezentarii obiectivelor vizitei, sa condamne atentatul de la Tel Aviv in care si-au pierdut viata doua romance.
Contact: Directia PR [email protected] Tel.: 021 230 20 44 / Fax.: 021 230 20 47 Laboratoire Innotech Int
google-analytics.com