Cautare

705 de rezultate pentru "nr contact" (3.08 secunde)
Sa inteleaga faptul ca pentru fiecare om centrul pamantului este exact acolo unde talpile sale iau contact cu gravitatea si sa respecte acest drept al lui de a socoti ca Steaua Polara arata exact urma talpilor lui", le-a transmis Vosganian tinerilor sai colegi.
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se declara "onorat" sa conduca Guvernul Romaniei dupa al doilea tur de scrutin si saluta colaborarea PSD-PNL, mentionand ca, desi nu se afla in tara, este in contact cu liderii politici de la Bucuresti "pentru a parafa toate detaliile".
“Faptul ca notarul public va fi singurul cu care intra in contact partile interesate sa incheie o tranzactie va face sa dispara si posibilitatea escrocheriilor cu vanzarea de mai multe ori a aceleiasi proprietati, deoarece notarul blocheaza automat cartea funciara timp de cinci zile“, a adaugat Saftoiu.
Fie ca ne plac sau nu, intram zilnic in contact cu ei. ... Este cazul celor care una spun si alta fac sau al celor care adopta valori diferite, in functie de persoana cu care vin in contact sau de interesul pe care il au.
Afaceristii doljeni care doresc sa colaboreze cu firme din Taiwan pot primi sprijin din partea unei institutii autorizate.„Taiwan Trade Center este singura fereastra de contact între cele doua tari în ceea ce priveste afacerile.
Organizatia de la noi indeplineste acum doar rolul de autoritate de contact. ... Aron Bara, reprezentantul Consiliului, ne-a declarat ca institutia pe care o reprezinta joaca de acum incolo rolul de entitate de contact intre Comisia Europeana si agentii economici romani, beneficiari ai acestor ajutoare.
Alta recomandare este sa retineti si sa repetati numele angajatorului de câteva ori atunci când discutati cu el si sa luati datele de contact de la fiecare angajator.
Firma italiana ar fi propus o solutie de "inlocuire a liniei de contact care asigura alimentarea cu energie electrica a locomotivelor", respectiv "inlocuirea liniilor de contact si reabilitarea substatiilor de tractiune", pentru linia ferata Craiova - Calafat, lunga de 107 kilometri.
Este vorba despre faptul ca persoanele care inhaleaza sau intra sub o alta forma in contact cu astfel de marfuri periculoase se pot alege cu boli grave ce cu greu se pot trata", a spus Branza.
Raluca Moianu si-a inceput cariera in 1994, la Radio Contact, unde a fost director de programe timp de aproape 10 ani.
Calea Eroilor, nr. ... contact magazin: ... In Romania, Grupul Carrefour numara 156 de magazine dintre care 25 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 80 supermarketuri ‘Market‘, 44 magazine de proximitate ‘Express‘, 6 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online:
Mai mult, daca lampa aparatului nu este in contact deplin cu suprafata ce urmeaza a fi tratata, senzorul acestuia blocheaza impulsul luminos, evitand astfel riscul de ardere.
Un alt timp de mouse ce se afla in curs de dezvoltare este I-Contact, un mouse integrat intr-o lentila de contact ce va duce cursorul acolo unde privesti.
Atacatorul pune adresa de e-mail a victimei drept contact primar Cercetatorii Bitdefender au reusit sa ocoleasca etapa de confirmare, ceruta de regula in momentul inregistrarii pe un site cu o noua adresa de e-mail asociata unui cont Facebook.
Noul aparat a fost proiectat plecand de la modul in care barbatii incearca, in fata oglinzii, sa intinda suprafata pielii pentru a asigura un contact perfect al lamelor.
Noul aparat a fost proiectat plecand de la modul in care barbatii incearca, in fata oglinzii, sa intinda suprafata pielii pentru a asigura un contact perfect al lamelor.
In cazul in care biletele au fost cumparate online, va rugam sa trimiteti un e-mail pentru recuperarea banilor la contact@eventim.ro. Pentru biletele cumparate din Reteaua IaBilet.ro, va rugam sa solicitati returnarea contravalorii acestora trimitand un e-mail la contact@iabilet.ro.
Laura Ivancioiu a facut radio 10 ani, la 21, Delta RFI, Total si Radio Contact. Dupa matinalul de la Radio Contact, alaturi de Razvan Popescu, Laura si-a deschis agentia de PR Deci Se Poate.
Primul contact va avea premiera in Romania pe 11 noiembrie 2016. Regia Denis Villeneuve Cu: Amy Adams, Jeremy Renner Gen film:
Primul contact, distribuit in Romania de InterComFilm. Cum ti s-a parut? - Am vazut un film cu o Amy Adams diferita fata de ceea ce a jucat pana acum.
google-analytics.com