Cautare

706 de rezultate pentru "nr contact" (2.55 secunde)
Lentile de contact cu ecran LCD, un alt mod de a vedea lumea Lentilele de contact care isi schimba aspectul si te pot face sa vezi lucruri care nu se afla in fata ta erau intalnite pana de curand doar in filme SF, unde isi demonstrau potentialul oferind purtatorului informatii utile despre obiectele aflate in campul vizual, sau afisand o interfata 3D interactiva pentru unPC sau smartphone ultra-sofisticat.
Tocmai pentru ca boala ii afecteaza destul de mult vederea, Prepelita e nevoit sa-si puna lentile de contact atunci cand intra pe teren pentru a juca meciuri oficiale sau amicale.
- dermatita de contact (iedera otravitoare, stejar, etc.); ... psoriazis, paduchi, dermatita seboreica (matreata) si dermatita de contact; ... dermatita de contact, dermatita atopica si conjuctivita alergica; ... rinita alergica, dermatita de contact si otita externa (urechea inotatorului); ... dermatita de contact, dermatita atopica, scabie, psoriazis, foliculita;
Farcas) (continuare) Joe McMoneagle Unul dintre cei ce au contribuit la explorarea presupuselor baze extraterestre despre care vorbea Pat Price a fost si Joseph McMoneagle (n.1946), numit clarvazatorul nr.1 al unitatii de spionaj militar prin vedere la distanta, unitate avand sediul la Fort Meade, Maryland.
Glaucomul si lentilele de contact Simptomele acestei boli : durere in jurul ochiului, dureri de cap puternice, roseata, vedere cu halouri colorate Cercetatorii americani au pus la punct o lentila de contact capabila de a elibera, direct in ochi, in doze speciale, medicamentul prescris contra glaucomului.
Cele mai comune cauze sunt polenul, praful, parul animalelor de companie, picaturile pentru ochi, lentilele de contact si machiajul. ... Lentilele de contact pot irita ochii doar in cazul ingrijirii necorespunzatoare. ... Daca porti lentile de contact, renunta la ele pana cand se rezolva problema.
Adriana Stanila, presedintele Societatii Romane de Lentile de Contact si al Societatii Romane de Cornee si Suprafata Oculara.
Picaturile pentru ochi pot fi recomandate in cazul ochilor uscati, ochilor rosii sau pentr cei care poarta lentile de contact. ... Purtarea lentilelor de contact Purtarea lentilelor de contact poate provoca, uneori, inrosirea ochiului.
Cum se transmite virusul hepatitei C Virusul hepatitei C se transmite in special prin contact direct cu sangele unei persoane infectate. ... - contact sexual neprotejat;
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
Carrefour intra in satele din Romania cu un nou brand, Contact. ... Carrefour importa formatul Contact din Franta, unde exista acum peste 400 de astfel de magazine. ... In Franta, reteaua Contact s-a extins rapid in mediul rural prin intermediul francizei.
Infectia se transmite prin contact direct cu sangele, fluidele biologice sau tesuturile persoanelor sau animalelor infectate. ... In perioada epidemiei, mai expuse infectiei sunt cadrele medicale, familiile lor si persoanele care intra in contact cu bolnavii sau decedatii. ... "Trebuie sa intri in contact foarte apropiat pentru a te infecta.
Potrivit Biroului de presa al Guvernului, Tariceanu detinea actiunea incriminata la Prima Broadcasting Group de la infiintarea fostului post Radio Contact, iar valoarea de vanzare a acesteia, de 10.000 de euro, deriva din faptul ca ii conferea drept de preemptiune pentru restul titlurilor.
Potrivit lor, Pamantul este controlat de multa vreme de reprezentantii unor civilizatii extraterestre, care insa se feresc sa intre in contact cu noi deoarece considera ca suntem inca insuficient dezvoltati si trebuie sa ne mai maturizam.
In acest scop, el a fost in contact cu cativa dintre membrii personalului din serviciul activ de intretinere a rachetelor, care s-au aratat dispusi sa declare ce s-a intamplat cu aceasta ocazie, cand 50 de rachete balistice intercontinentale au devenit temporar indisponibile, deoarece baza nu a mai putut lua legatura cu ofiterii de lansare care le controlau.
Primul contact dintre omenire si o civilizatie extraterestra Primul contact dintre omenire si o civilizatie extraterestra poate fi benefic, dar cel mai probabil va fi periculos, socant si se va solda cu distrugerea noastra. ... de aceea ea va putea fi anihilata instantaneu la primul contact, conchide Michio Kaku.
Ghidul sau i-a explicat ca globurile erau un sistem de stocare a informatiilor si ca tocmai luase contact cu unele date inmagazinate. ... El spune ca, impreuna cu extraterestrul cu care era in contact, a mai facut si alte calatorii in interiorul acelor globuri, in diferite regiuni ale Pamantului:
Controlorul reitereaza, de asemenea, ca tot nu exista niciun contact radar cu misterioasa aeronava. ... In acest sens, el a vorbit din nou cu Centrul si cu pilotii companiilor aeriene care au avut contact vizual cu nava.
Reactiile debuteaza la 2-60 de minute dupa contact si includ un spectru larg de simptome, care variaza de la intensitate medie la severa si chiar amenintatoare de viata.
google-analytics.com