Cautare

18169 de rezultate pentru "noutati despre titularizare 2010 argeshey1" (3.16 secunde)
Fondurile structurale vin cu noutati Desi modul de accesare a banilor va fi asemanator cu cel al fondurilor SAPARD, fondurile structurale vin si cu noutati.
Scopul intalnirii a fost acela de a dezbate noutati ale legislatiei fiscale din domeniul TVA, precum si modalitatile de aplicare ale acestor noutati la nivelul evidentei financiar-contabile a fiecarei societati.
Avem multe noutati, iar rezultatul este ca membrii Key People comunica mai usor. ... Ce noutati au aparut in Key People?
In toata aceasta perioada, Casa Lux a fost alaturi de cititorii sai, incantandu-i cu idei de ambientare originale si cu noutati de top din domeniul designului.
Una-doua noutati Pandurii vor disputa cinci amicale in acest stagiu, unul dintre ele nefiind inca stabilit. ... Mai mult ca sigur vom avea una sau doua noutati in cadrul lotului.
"Te iubim frumoasa!" In cadrul workshop-urilor organizate de "LA DUCHESSE Romania" si ALFAPARF Group Milano, anuntam oficial doua noutati exclusive pe piata din Romania, ale caror detalii vor fi prezentate pe larg in cadrul conferintei de presa.
Anamaria Vidu si Vali Panduru participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
"Acum e perioada de crestere a viermilor de matase si dupa 1 iulie vom veni la targul de la MTR cu noutati!
De la el am aflat ca a adus si noutati: bijuterii din pirita, rodonit, hematit, malachit si amazonit. Tot la standul lui Andrei Costin Victor gasiti si cartea Lumea misterioasa a pietrelor scumpe de dr.
Am adus ca noutati larimar si tanzanit, dar am la stand si moldavit, meteoriti, rubine, safire, safire, ingerasi de cristal - la 25 RON si alte pietre precum jasp, ametist, turmalina, topaz, jad si smarald, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor.
Opaline Crafts a venit la targul din curtea MTR cu noutati precum: ingerasi din vitraliu si sticla - la 55 RON, modele noi de pasari din vitraliu si un trandafir din cupru superb.
Am adus ca noutati la targul de Sfintii Mihail si Gavriil genti tip rucsac, culoarea maro, dar si gentute mici din piele de vitel, care se pot atasa la curea, in orice imprejurare.
"Ca noutati, am adus dulceata de fructe goji - la 50 RON borcanul si zacusca de ciuperci - la 8 RON borcanul.
"Ca noutati, avem: trei sortimente de Basilur Tea: ceai Window (verde), ceai Moscow (ceai negru) si ceai New Years (negru) - la 35 RON si trei sortimente de Amber:
Pasta de dinti - Blend-a-med 3D White Luxe ofera albire superioara datorita celor 3 noutati aduse in compozitia produsului: ... Pasta de dinti - Blend-a-med 3D White Luxe ofera albire superioara datorita celor 3 noutati aduse in compozitia produsului:
In cadrul WPA - World Psychiatric Asssociation ce se desfasoara zilele acestea la Palatul Parlamentului, la standul firmei Servier Pharma (amenajat foarte frumos, cu un pom al vietii sugestiv creat din lemn), gasiti noutati in domeniu:
- Cu ce noutati ai venit la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor"? - Am adus o multime de noutati, dar cele mai cautate sunt geodele de Brazilia, iar geodele de Uruguay sunt foarte rare si atunci cunoscatorii sunt interesati de ele.
Personal cred ca in afara de bugetul pe 2010 nu va mai reusi sa treaca nici o alta lege importanta, apreciaza Stelian Tanase.
Evolutia vanzarilor In cazul Evomag, vanzarile au crescut, pe segmentul televizoarelor 3D, cu circa 40% in decembrie 2011 fata de decembrie 2010 si cu 45% la nivelul intregului an fata de 2010.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
google-analytics.com