Cautare

18550 de rezultate pentru "noutati despre titularizare 2010 arges" (3.28 secunde)
Ai toate motivele!" Acesta este mesajul pe care il propun Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) si Liga Romana de Cancer pentru campania nationala anuala de informare despre cancerul de san.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... Vladuti a mai fost in atentia lui Grig si la inceputul mandatului tehnicianului la Targu Jiu, in toamna anului 2010.
Se vorbeste despre povara pe care o reprezinta statul, costurile lui de functionare. ... Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament.
Spre deosebire de seful sau din primarie, viceprimarul Gheorghe Nedelescu a facut o vizita de doua ore parintilor in judetul Arges, inainte de a se intoarce la treburile din primarie, care l-au tinut ocupat toata perioada Sarbatorilor Pascale.
Bita, multumit de juniori La finalul jocului de pe "Metalurgistul", antrenorul secund al gruparii ALRO Slatina, George Bita, a vorbit despre evolutiile celor doi juniori adusi de la Craiova, veniti in teste.
A construit biserica manastirii Curtea de Arges. ... Sustine aparitia Evangheliarului conceput de Macarie si Viata patriarhului Nifon a lui Gavril Protul - care relateaza si despre activitatea a patru domni munteni: ... Ctitoreste biserica manastirii Curtea de Arges, biserica Sf.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Arges‘ in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
Guvernul face DEZVALUIRI despre apa din Bucuresti: ... Cristi Selaru) Apa bruta furnizata de Administratia Bazinala Arges-Vedea catre Apa Nova s-a incadrat in limitele prevazute de lege, a declarat, luni, ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes.
Un cunoscut editorialist, Radu Paraschivescu, a scris ieri in Gazeta Sporturilor despre "ofensiva Craiovei, clara doar in plan verbal", in care este criticat Adrian Mititelu pentru faptul ca se refugiaza in spatele iubirii pentru Craiova, de unde emite enormitati s.a.m.d.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... Este vorba despre Legea privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 5/2010 pentru modificarea art.
La inceputul anului 2010, nivelul salariului brut al unui viceprimar era de 4.948 de lei. De la 1.07.2010 si pana la 31.12.2010, potrivit Legii nr.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Reprezentantii societatilor craiovene s-au informat ieri despre firme si institutii care îi pot ajuta cu gestiunea întreprinderii, noutati legislative, precum si cu modul în care pot accesa fonduri nerambursabile pentru dezvoltare. Zeci de întreprinzatori din Craiova au participat ieri la cea de-a 28-a editie nationala (si a doua locala) a programului de conferinte SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile), dedicat eficientizarii managementului întreprinderii cu ajutorul tehnologiei informatiei.
Conducerea PSD Arges a decis ieri sa o ierte pe deputatul Daciana Sarbu pentru acuzele aduse conducerii partidului. ... Ieri, la sedinta biroului judetean al PSD Arges, Daciana Sarbu si-a mentinut afirmatiile la adresa sefilor politici si a reiterat faptul ca imaginea PSD este proasta.
Comitetul National al PSD se va intruni maine intr-o sedinta extraordinara in judetul Arges. ... Potrivit unor surse din interiorul partidului, practic maine la Arges conducerea social democrata va decide daca iese sau nu de la guvernare.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Prefectul de Arges, Ion Carstoiu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca dupa 1 ianuarie, daca va trebui sa aleaga, se va autosuspenda din functia de lider al PD Arges.
Numai in judetul Arges, vanatori pesedisti sunt Filip Georgescu, Constantin Nicolescu, Constantin Tamaga, Ion Mihailescu, Constantin Istratescu, presedintele AJVPS si, nu in ultimul rand, Ion Dumitru, edilul-sef al comunei Albota, care are cea mai impresionanta colectie de arme de vanatoare.
google-analytics.com