Cautare

9180 de rezultate pentru "nou" (5.03 secunde)
Potrivit organizatorilor, bucurestenii vor fi purtati pe mai multe meridiane si vor cunoaste, prin jocurile de scena ale prezentatorilor, cateva dintre obiceiurile si traditiile de Anul Nou din intreaga lume.
Gradul de instabilitate atmosferica diminueaza semnificativ in intervalul 14 -17 iunie, in timp ce dupa 18 iunie va creste din nou probabilitatea de aparitie a fenomenelor specifice instabilitatii atmosferice.
Insa, la nici doi ani de cand a fost diagnosticat cu mielom multiplu si cu tumoare la coloana, Szoby Cseh (71 de ani) a primit din nou o veste trista.
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou. Presedintele Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, mesajul de Anul Nou, in care a afirmat ca incepem un an in care va trebui sa construim temeinic, pentru ca speranta sa devina realitate, lucru pe care il vom face impreuna.
Imi exprim solidaritatea, revolta si condoleantele sincere pentru tragedia care a lovit, din nou, fara mila Franta, chiar de Ziua lor nationala!
La alegeri însã s-a aºezat din nou sub umbrela PSD ºi dupã ce ploia a trecut iar soarele a început sã strãluceascã, PC a scos iar capul de sub umbrelã ºi a „întins-o“ fãrã multe explicaþii.
Cu alte cuvinte, creatorul a dorit un om nou. ... Spita lui Noe s-a inmultit, a umplut din nou pamantul, dar omul nou nu a aparut. ... Si nu pentru ca este un sistem nou, ci pentru nu au cum sa rasara - din pamant, din iarba verde - oameni noi.
Nou promovata Bursaspor l-a "transferat" in vara lui 2002, numai ca Gica nu a reusit sa se impuna. ... Din nou pauza, din nou framantari, din nou voci care, traduse, ar suna astfel:
Si, desi nu este subiect nou, nu imi pot scoate din minte ca zilele astea nu doar copiii s-au batut cu zapada. ... Un nou an, un nou duel intre Palate. ... Peste toate astea, problemele din Italia ne lovesc din nou. ... Si iata, din nou, dilema:
Dupa o alta ora, dinspre CURS s-a zvonit ca Nastase conduce din nou, cu 5 procente, in timp ce alte estimari mentionau egalitatea dintre cei doi candidati.
Acesta a povestit ca dupa cateva zile a mers din nou in birou la Gutau, cu un plic in care avea 5.000 de euro.
“La noi in tara, saloanele mama-copil au existat cam pana in anii ’80, cand s-a considerat ca incidenta infectiilor transmise de la mama la nou-nascut este mai mare din cauza igienei necorespunzatoare a mamelor, motiv pentru care au fost desfiintate aceste tipuri de saloane.
Potrivit acestuia, se dorea introducerea unei prevederi legislative prin care sa i se interzica presedintelui suspendat posiblitatea de a mai candida pentru un nou mandat. ... Presedintele a fost acuzat ca vrea, de fapt, cresterea prerogativelor sefului statului, in perspectiva unui nou mandat.
Ultimele alegeri interne de partid, desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute, au confirmat ca in PSD legea o fac tot “baronii“, majoritatea covarsitoare a liderilor locali fiind alesi din nou la conducerile organizatiilor judetene.
Atunci s-ar putea repropulsa politic spre un nou orizont, spre o noua pozitie publica pe care si-o pregateste deja.
De fapt, NU o noua Lege a Sanatatii votata "pe repede inainte" a fost problema, ci un nou abuz (indepartarea din functie si reducerea la tacere a vocii critice a lui Raed Arafat). ... Iti auto-impui un nou prag de suportabilitate.
Europarlamentarul Adrian Severin, ales in 2009 din partea PSD si care a fost chiar seful delegatiei social-democratilor romani, avand experienta diplomatica, nu mai este sustinut pentru un nou mandat.
Introducerea gazului in Orasu Nou costa mai mult decit in Tasnad Dupa ce in sedinta precedenta consilierii judeteni si-au dat avizul de principiu pentru contractarea unui credit de 22 milioane de euro, ieri a fost aprobata si lista cu investitiile care vor fi finantate din acesti bani.
si PSD si-au adjudecat cate o primarie din Bistrita-Nasaud, in urma alegerilor organizate in comunele nou-infiintate Ciceu Mihaiesti si Runcu Salvei, alegeri fiind organizate, in aceeasi zi, si in localitati din Constanta si Vrancea. ... Tot duminica, au fost organizate alegeri si in comuna nou-infiintata Spulber din judetul Vrancea.
Exotique va deschide miercuri, 27 martie, un nou SHOWROOM in sos. ... Un nou concept ce consta intr-o abordare eclectica a unui interior in care se intrepatrund si se completeaza reciproc piese de mobilier, accesorii si corpuri de iluminat, de pe trei continente.
google-analytics.com