Cautare

9180 de rezultate pentru "nou" (4.50 secunde)
Traian, tot mai aproape de infiintarea unui nou partid", pe care il puteti citi in continuare. ... fie restructureaza din temelii PDL, fie infiinteaza un nou partid.
PSD are obligatia de a nu incremeni, are nevoie de un nou proiect politic Presedintele Partidului Social Democrat, premierul Victor Ponta, a declarat marti ca este nevoie de un nou proiect politic care sa reprezinte un nou plan pentru Romania, apreciind ca partidul pe care il conduce "are obligatia de a nu incremeni intr-un singur proiect".
Un nou referendum ar insemna un nou scandal Primul ministru Victor Ponta n-are nicio problema cu dorinta presedintelui Traian Basescu de a organiza un nou referendum pentru Parlamentul unicameral, dar sustine ca nu se va lasa atras intr-un nou scandal politic.
Contabilitatea in leul nou Tot de la 1 iulie, operatorii economici trebuie sa procedeze la efectuarea operatiunii de conversie din lei vechi in lei noi a soldurilor initiale, a rulajelor si a soldurilor finale ale conturilor din balanta de verificare de pe 30 iunie 2005, informeaza Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Vilcea.
Contabilitatea in leul nou Tot de la 1 iulie, operatorii economici trebuie sa procedeze la efectuarea operatiunii de conversie din lei vechi in lei noi a soldurilor initiale, a rulajelor si a soldurilor finale ale conturilor din balanta de verificare de pe 30 iunie 2005, informeaza Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Vilcea.
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat astazi ca nu se discuta, deocamdata, despre un nou umprumut FMI. Oficialul il contrazice astfel pe seful UGIR 1903, Cezar Corici, care spunea astazi ca la Guvern se poarta negocieri pentru un nou imprumut de la FMI.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a precizat astazi, in cadrul discutiei pe care o are cu seful FMI pentru Romania Jeffrey Franks ca la urmatoarea vizita de evaluare a FMI in Romania, din Octombrie, va trebui discutata si posibilitatea unui nou acord de imprumut.
Traditiile si superstitiile alcatuiesc in mare masura felul in care se desfasoara botezul, primul pas facut de un nou-nascut catre o viata spirituala.
Urmeaza un nou proces de incalzire, ce va culmina in jurul datei de 5 martie, atunci cand media temperaturilor maxime va reveni la valori de 17-18 grade. ... Va ploua, in general moderat cantitativ, in data de 1 martie si din nou, local, din data de 6 martie.
Dupa retragerea lui Vosganian, Basescu a declarat ca se va implica in noua desemnare pentru a nu se mai inregistra un nou esec.
• 15 iun 2009 - CAGRE decide, la cererea Romaniei, conditionarea unui nou acord R.Moldova-UE de eliminarea vizelor, anunta Cristian Diaconescu.
Legat de scenariul refacerii ADA, in august apare unul nou:
Cei peste 3.000 de sinistrati din Rast au fost lasati din nou cu ochii in soare de autoritatile de la Bucuresti. ... Atunci cand oamenii se revoltasera, eu i-am calmat si le-am promis ca vine Borbely, acum vor veni din nou la primarie, asa cum fac mereu.
O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile.
Planul conceput pentru Bucuresti stipula crearea unui nou centru civic. ... Se pare ca, la cererea lui Ceausescu de a primi propuneri pentru un nou centru administrativ al orasului, arhitectul Jugurica a scos din arhive planul interbelic, prezentandu-i-l dictatorului.
Liberalii din cel de-al doilea oras ca importanta din judetul Constanta, vorbim aici de Mangalia, au de ieri un nou presedinte in persoana lui Ionut Vaida. ... deputatul George Dragomir a anuntat ca actualul primar Zamfir Iorgus va candida din nou la Primaria Mangalia;
Dan Tapalaga publica pe HotNews articolul intitulat "Un nou partid", din care puteti citi in continuare prima parte. 'Ideea infiintarii unui nou partid a facut masa critica.
De la 1 iulie 2005, moneda nationala va fi denominata, astfel incat 10.000 de lei vechi vor fi preschimbati pentru un leu nou.
Atitudinea binevoitoare a colegilor ii poate ajuta sa se integreze mai repede in colectiv pe nou-veniti. ... In perioada de acomodare, exista cel putin doua persoane care se ocupa de angajatul nou. ... Aceasta persoana devine "ghidul" nou-venitului in firma pe perioada de acomodare.
50, monument istoric cunoscut si sub numele de "Casa Kretzulescu", construirea unui corp nou de cladire cu o capacitate de 200 de locuri la Gradinita nr. ... Arad nr.38), a unui nou corp de cladire cu o capacitate de 200 de locuri la Gradinita nr.146 (Str.
google-analytics.com