Cautare

9180 de rezultate pentru "nou" (3.90 secunde)
BASESCU NU A PLEDAT PENTRU UN NOU IMPRUMUT", pe care il puteti citi in continuare. ... Efectul ar fi ca la sfarsitul lui 2010 sa facem un nou imprumut ca sa putem plati toate facilitatile de care au beneficiat unele categorii in mod nejustificat".
Inca din cele mai vechi timpuri, omenirea a sarbatorit cu fast trecerea intr-un nou an. Daca babilonienii sarbatoreau Anul Nou inca de acum 6000 de ani, in epoca moderna Revelionul a devenit unul dintre cele mai asteptate momente ale anului.
Ulterior, un nou proces de incalzire va determina, pe 7 - 8 ianuarie, temperaturi maxime de 12-13 grade, iar apoi regimul termic va marca o scadere, spre valori medii de aproximativ 6 grade, intre 11 si 14 ianuarie.
In cea de-a doua saptamana, temperaturile diurne vor fi din nou in scadere, pana la medii de 16-17 grade Celsius.
Fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice, Gheorghe Amza a lansat recent, la libraria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat: Un nou inceput.
BANAT In Banat, intervalul de prognoza va debuta cu o vreme deosebit de calda, dar ulterior temperatura aerului va fi in usoara scadere, de la valori medii ale maximelor diurne de 18 grade in prima zi, spre 12 grade, pe 14 martie, iar apoi, vor creste din nou, pana la 16 grade pe 17 martie.
Dan Tapalaga publica pe HotNews articolul intitulat "Un nou partid", din care puteti citi in continuare partea a doua. Ajungem apoi la Monica Macovei, care a ezitat si pare sa oscileze inca intre reformarea PDL din interior si formarea unui nou partid.
- La sfarsitul celei de a doua saptamani, vor fi din nou, in medie, temperaturi maxime de 5...6 grade si minime de -1 grad.Va ninge, in general slab cantitativ, pe 29 ianuarie, dupa care probabilitatea pentru precipitatii, cel mai probabil mixte, va fi mai mare intre 1 si 4 februarie si, din nou, pe 8 februarie.
Meteorologii anunta revenirea primaverii calde, excesiv de calde chiar Urmatoarele zile vor fi din nou calde, poate excesiv de calde, avand in vedere ca suntem inca in martie.
In ultimele zile de prognoza vremea se va incalzi din nou, maximele termice urmand sa atinga, in medie, 21-22 de grade.
Potrivit legii, unitatile administrativ-teritoriale din judet au nevoie de un PUG nou la un interval de cinci-zece ani sau atunci cand in aspectele relevate de vechiul PUG se produce o modificare importanta.
Presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru nou inscrisilor in PSD, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.
Basescu, tot mai aproape de infiintarea unui nou partid", pe care il puteti citi in continuare. ... fie restructureaza din temelii PD-L, fie infiinteaza un nou partid.
Cui ii e frica de un nou partid", pe care il puteti citi in continuare. 'Pornita ca o dezbatere publica pe mai multe bloguri si forumuri, ideea infiintarii unui nou partid, cu sau fara ideologie, dar, in mod esential, bazat pe profesionalism si onestitate, a prins o oarecare consistenta.
Anul Nou, sarbatorit de Google: ... Razvan Baltaretu) Anul Nou a venit si pe internet, acolo unde Google a lansat deja un doodle special. ... Acum, ca sa vezi noul doodle pentru Anul Nou, tot ce trebuie sa faci e sa intri pe prima pagina.
In ultimele zile de prognoza vremea se va incalzi din nou, maximele termice urmand sa atinga, in medie, 21-22 de grade.
Intre 22 si 24 ianuarie va fi o perioada cu temperaturi in scadere, din nou apropiate de cele normale pentru perioada din an, cu o medie regionala a valorilor diurne de 1-3 grade si a celor nocturne de -6 pana la -4 grade.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local. ... Duminica, incepand cu ora 7.00, alegatorii din 20 de localitati sunt chemati din nou la urne in cadrul unor alegeri locale partiale.
Cand va fi din nou ca la inceput. Cand o sa ma simt din nou ca inainte.
Regele Mihai I le-a adresat romanilor mesajul sau de Anul Nou, in care vorbeste despre situatia economica, dar si despre speranta ca in anul viitor va fi mai bine.
google-analytics.com