Cautare

68188 de rezultate pentru "nou de pas bal caritabil pentru elevii din bucium" (4.36 secunde)
Luisa Tuntuc, specialist in comunicare si PR, e pasionata de multi ani de fotografie. Acum, face fotografii pe magneti, aceasta pasiune fiind una costisitoare pentru ca in permanenta investeste in aparatura foto. "De fotografii sunt pasionata dintotdeauna.
Unui artist precum Freddy Mercury ii este ingaduit orice, pentru ca este genial. ... Pentru ca vocea sa, muzica sa erau minunate. ... Pentru ca astazi aceasta boala are leac.
De cand a devenit parinte, CRBL devine sensibil cand este vorba de copii. Motiv pentru care a raspuns pozitiv cererii de a canta in cadrul campaniei:
Orange continua sa se implice in dezvoltarea comunitatilor locale prin incurajarea activitatilor de voluntariat.
Ciprian Fanaca, cunoscut drept Fachiru' din cadrul grupului Divertis, este bolnav de cancer. ... Toate acestea l-au costat foarte multi bani, astfel ca actorul a ajuns la sapa de lemn.
Subiectul fierbinte al acestor saptamani este Cupa Mondiala din Germania, eveniment la care, din pacate, noi suntem doar privitori. In aceste ultime zile, am urmarit meciurile din optimile de finala.
De un an de zile Anamaria Ferentz a devenit mamica! De catel! De cand l-a adoptat pe Supai, un patruped pe care l-a gasit in desert in America, in timp ce filma acolo un videoclip, viata artistei s-a schimbat total.
Balul Stelutelor, evenimentul caritabil organizat anual de Asociatia M.A.M.E., a strans la cea de-a VII-a editie suma de 38.000 euro, fonduri ce vor asigura, pe parcursul anului 2018, serviciile de suport, consiliere si recuperare medicala, oferite copiilor bolnavi la Centrul Stelutelor.
Cea de a doua editie a targului de produse de lux Luxury Show organizat recent de Romexpo in complexul sau expozitional din capitala s-a incheiat cu un bilant pozitiv, a aratat Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo.
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal a avut parte de un sejur de vis anul acesta la Cannes, acolo unde a fost prezenta la Festivalul International de Film, completat apoi cu o scurta sedere la Monaco, caci a fost invitata sa urmareasca Grand Prix-ul intr-o companie selecta.
02.11.2018 Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor si a liderului extraordinar al formatiei, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile si a distrus conventiile, devenind unul dintre cei mai iubiti artisti de pe planeta.
La Targul de Craciun "IWA Charity Winter Bazaar" a participat si brandul Exotique cu un stand si a decorat zona presei. ... IWA Charity Winter Bazaar este cel mai important eveniment caritabil organizat anual de IWA-International Women’s Association of Bucharest.
Oxxxymiron a sustinut un concert caritabil pentru refugiati, in Istanbul. In timpul concertului, el a facut un apel la public.
Volodimir Zelenski a postat noi imagini cu dezastrul provocat de rusi in Ucraina. Ucrainenii au capturat o mie de echipamente militare grele ale rusilor. ... Sahtior Donetk a organizat un meci caritabil impotriva lui Olympiakos. Toate veniturile generate de meci vor fi donate.
"Regele" Hagi, "magicianul" Sanmartean si alte personalitati ale fotbalului romanesc au participat la un eveniment caritabil si au analizat sansele echipelor romanesti participante in Conference League precum si alte subiecte legate de fotbalul romanesc.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
[email protected] (15 -21 aprilie) - Cu cei 4 militari implicati in explozia unei bombe-capcana in Afganistan cifra sacrificiilor armatei romane se ridica la peste 200 de raniti si 20 de morti, de la debutul implicarii noastre.
Berbec Se incheie un ciclu din viata ta, si ca la orice final de drum, a venit vremea bilantului. Pe de o parte te bucuri ca totul s-a terminat si ca poti inchide capitolul, pe de alta parte te mustra unele ganduri ca puteai face lucrurile mult mai bine.
In cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanti, OSCAR a prezentat in premiera, intr-un format inedit noua imagine a companiei.
Ministrii Finantelor si Educatiei, Sebastian Vladescu si Mihail Hardau, au anuntat, in aplauzele parlamentarilor, de la tribuna Parlamentului, ca Guvernul a decis sa accepte un amendament la bugetul de stat pe 2007 potrivit caruia se vor transfera 420 de milioane de lei de la investitii in Educatie la salariile profesorilor.
google-analytics.com