Cautare

68188 de rezultate pentru "nou de pas bal caritabil pentru elevii din bucium" (4.32 secunde)
La o ciorba de sezon (Autor: Octavian Stireanu) Nu stiu daca dl Iohannis soarbe cu zgomot ciorba fierbinte de perisoare, gatita cu patos de ravasitoarea Prima Doamna, cum o numeste Ion Cristoiu, sau o inghite discret, sa nu se auda nici musca.
Un pas rusinos (Autor: Octavian STIREANU) Prin numirea Liviei Stanciu la Curtea Constitutionala, presedintele Romaniei a risipit definitiv sperantele ca este capabil sa inteleaga nevoia de democratie a societatii romanesti.
BASESCU NU A PLEDAT PENTRU UN NOU IMPRUMUT", pe care il puteti citi in continuare. ... Efectul ar fi ca la sfarsitul lui 2010 sa facem un nou imprumut ca sa putem plati toate facilitatile de care au beneficiat unele categorii in mod nejustificat".
Inca din cele mai vechi timpuri, omenirea a sarbatorit cu fast trecerea intr-un nou an. Daca babilonienii sarbatoreau Anul Nou inca de acum 6000 de ani, in epoca moderna Revelionul a devenit unul dintre cele mai asteptate momente ale anului.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Celebrul tenor ce va sustine in iarna un concert la Bucuresti celebreaza zilele acestea 25 de ani de la infiintarea fundatiei sale - "Fundatia Internationala Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei"!
Am primit un mesaj, prin e-mail, intitulat "Metode pentru Tampirea Populatiei (MTP)", pe care il puteti citi in continuare.
Data viitoare, poate facem un meci de box. ... Ponta, din pacate, s-a descurcat bine...
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica, intitulata "Pentru un sector sustenabil al economiei sociale", pe care o puteti citi in continuare.
Tycoon Communication lanseaza campania sociala ''Daruieste o speranta!" in favoarea Centrului Educational Sfanta Faustina din Bucuresti.
In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
Veniturile din activitati economice obtinute de cultele religioase vor fi scutite de impozit, incepand de la 1 ianuarie 2008, in cazul utilizarii pentru o gama mai larga de activitati decat in prezent, Fiscul redefinind insa conceptul de actiuni caritabile, prin modificarile aduse Codului Fiscal.
A vorbi astazi in Romania despre restituirea proprietatilor este cea mai frumoasa muzica pentru urechile Europei si ale guvernantilor. Dar a pune in aplicare aceste legi este, pentru cei care ne conduc, un adevarat cosmar. ... Ca aceasta este la cheremul clicilor conducatoare, nu mai este un secret pentru nimeni.
Cantareata isi serbeaza ziua de nastere si strange bani pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos! ... De cateva zile se afla in Bucuresti si a intrat in febra pregatirilor pentru ziua ei de nastere.
Este momentul potrivit pentru a reflecta asupra relatiilor si proiectelor ce par sa va incurce gandurile in ultima vreme. Aveti o oportunitate de a va consolida o prietenie ce ati crezut ca a apus. Feriti-va de neintelegeri cu colegii de serviciu.
GALA Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pe anul 2016, editia a XXVII-a va avea loc joi, 30 martie, la ora 12.30, in Aula Palatului Cantacuzino - Muzeul George Enescu - Casa cu Lei, Calea Victoriei nr.
700 de pacienti aflati in comunitati rurale dezavantajate din judetele Timis si Caras-Severin, majoritatea persoane in varsta, care nu se pot deplasa la un spital, au beneficiat de servicii medicale de calitate, cu ajutorul unei solutii de telemedicina.
Tatal actritei s-a stins din viata in urma acestei boli necrutatoare, dar regizoarea nu intra in panica atunci cand aude de cancer! Actrita si regizoarea Delia Antal nu intra in panica atunci cand aude de...cancer.
Duminica, 7 decembrie, intre orele 10:00-12:00, Dana Savuica a facut parte din echipa Coffeol si a servit cafea brasovenilor in scop caritabil. Toate fondurile stranse in urma actiunii ei au mers catre Asociatia Copiii de Cristal din Brasov si Asociatia Trebuie! din Sebes.
TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ieri la Ministerul Transporturilor s-a semnat contractul pentru realizarea acestei investitii de aproape 2 miliarde lei, fara TVA, adica echivalentul a 433 milioane euro.
google-analytics.com