Cautare

68133 de rezultate pentru "nou de pas bal caritabil pentru elevii din bucium" (4.78 secunde)
Traditii si obiceiuri Dintre sarbatorile de iarna, cea mai asteptata este Craciunul, reprezentand o adevarata renastere sufleteasca, crestinii celebrand la 25 decembrie Nasterea Mantuitorului Isus Christos. Se spune ca in aceasta zi sfanta se reunesc toti membrii familiei pentru a avea un an mai bogat.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi. Aici, aceasta si-a prezentat colectia de haine Marulia care se gaseste si pe site.
De ceva vreme, finantatorul Universitatii se razboieste cu granzii Capitalei, indeosebi cu cei de la Dinamo, "razboi" purtat verbal, cu atacuri la adresa clubului din Stefan cel Mare, considerat inca unul departamental.
Impresionat de comedia Funeralii fericite, celebrul compozitor francez Vladimir Cosma a acceptat sa semneze pentru prima data coloana sonora a unui film romanesc, dupa ce a cucerit milioane de spectatori in Franta cu muzica pentru productii cinematografice reputate, printre care se numara si capodopera lui Ettore Scola, Balul.
Fara niciun dubiu, un domeniu de activitate in care zilele trecute s-au obtinut productii frumoase este cel al nuieluselor, pe care, conform traditiei, Sfantul Nicolae le daruieste celor care fac lucruri rele.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Economie si Economie Agroalimentara si a Mediului, ce va avea loc marti, 6 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Relatii Economice Internationale, marti, 4 decembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Nicio saptamana nu a trecut de cand fotbalul romanesc se scalda in sampanie, admira artificiile sclipitoare si-si numara milioane de euro de la UEFA, drept premiu pentru calificarea la EURO 2008, pentru ca tragerea la sorti a preliminariilor Mondialului din 2010 ne-a facut sa lasam steagurile in berna.
Alegerile parlamentare de anul acesta - a fost stabilita, in sfarsit, si data desfasurarii lor - scot ce e mai "bun" din politicienii nostri.
Un ministru roman a provocat furie pentru ca a dat pantofi cu toc unor femei afectate de inundatii in Romania, scrie The Telegraph.
Jurnalistul Stelian Tanase a comentat pe blogul sau subiectul privatizarii Oltchim, iar despre protagonistul acestui episod, Dan Diaconescu, a spus ca "miroase a campanie electorala dar si a mania bolnavicioasa" de a fi popular.
Asa ca presedintele Romaniei a incercat marti, pe postul public de radio, sa schiteze modul in care isi doreste el sa se desfasoare campania electorala: ... El i-a atacat dur pe liderii PSD si PNL, pe principiul "ori la bal, ori la spital".
Toata suflarea romaneasca il poate vedea, atunci cand nu schimba canalul, pe "razboinicul luminii" impartind bani in stanga si-n dreapta, de cate ori iese sa faca bai de multime.
Baritonul Nicolae Herlea a incetat din viata luni seara, la varsta de 86 de ani, dupa o grea suferinta, informeaza MEDIAFAX. ... Debutul pe scena Operei Nationale din Bucuresti (ONB) a avut loc in anul 1951, cu rolul Silvio din opera "Paiate", de Ruggero Leoncavallo, in vechiul Teatru "Regina Maria".
La sfarsitul anului 2018, a avut loc Balul revistei Trend din Calarasi, ai carui amfitrioni au fost jurnalistii Nelu Balasa si Dan Silviu Boerescu.
BALUL ZIARISTILOR, dupa 69 de ani, invitatia Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania La implinirea unui secol de existenta a U.Z.P.R., am hotarat sa organizam, dupa 69 de ani de la ultima intiativa de acest fel, o intalnire de socializare, de petrecere placuta a timpului impreuna, la un BAL al ZIARISTILOR, precizeaza reprezentantii uniunii intr-un comunicat.
Romanii Lui (Autor-Octavian Stireanu Octavian Stireanu ii dedica o parte a editorialului din AZI lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, cel care a primit intr-o dimineata vizita lui Iohannis. Presedintele i-a cerut atunci lui Victor Ciorbea sa ridice la CCR exceptia de neconstitutionalitate privind OUG relativa la Codurile penale.
Pentru a atinge gustul succesului, fiecare mic afacerist a urmat pas cu pas regulile de vanzare a produselor si de atragere a clientilor, regasite intr-un plan de marketing.
La o ciorba de sezon (Autor: Octavian Stireanu) Nu stiu daca dl Iohannis soarbe cu zgomot ciorba fierbinte de perisoare, gatita cu patos de ravasitoarea Prima Doamna, cum o numeste Ion Cristoiu, sau o inghite discret, sa nu se auda nici musca.
google-analytics.com