Cautare

68188 de rezultate pentru "nou de pas bal caritabil pentru elevii din bucium" (4.35 secunde)
Logoul Google, desenat de elevi de Ziua Natională a Romaniei De Ziua Natională a Romaniei, elevii vor putea schimba pagina de start a motorului de cautare Google cu un desen reusit, anunta Mediafax.
Subiectul asupra caruia doresc sa va atrag astazi atentia este unul destul de neglijat si consider ca ar trebui sa i se acorde importanta necesara - implicarea Consiliului Elevilor in luarea deciziilor care ating viata scolara.
Elevii nu vor fi testati in masa pentru consumul de droguri. ... In acest an scolar elevii vor putea fi exmatriculati.
Pe langa vizitele la muzeu si ecologizarea spatiului verde, elevii de la Scoala nr. 33 din Craiova au participat ieri, in cadrul saptamanii "Scoala altfel", la o competitie de fotbal, desfasurata pe terenul sintetic din curtea scolii aflate in cartierul Craiovita Noua.
Incepand cu anul viitor, elevii vor avea manuale scolare digitale Elevii romani vor avea, din septembrie, acces la manuale digitale in format pdf, precum si la aplicatiimultimedia, a anuntat, duminica, ministrul Educatiei Remus Pricopie.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Romania este un vultur inchis intr-o colivie, din care nu poate sa-si intinda aripile, sa zboare.
Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi. Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou.
Proiectul lui Traian Basescu de a scoate PDL din izolare: cat de POPULARA va fi Alba ca Zapada. ANALIZA GANDUL Traian Basescu vrea sa scoata PDL din izolare cu mana lui Sebastian Lazaroiu.
Bisnitarii ce foiau in jurul stadionului chiar ajunsesera sa creada ca romanii sunt ori extrem de chibzuiti cu cheltuielile, ori chiar nu-si pot permite sa cumpere doua bilete la meci intr-un interval de cateva zile.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. Disperarea il face sa greseasca din nou. Dupa un anunt triumfal - "astazi semnam protocolul cu UDMR si PUR” - pesedistii sunt lasati cu ochii-n soare de Marko Bela.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri la postul public de radio ca uninominalul adoptat de Parlament este "o jumatate de pas inainte, nu un pas" si ca problema fundamentala a legii este ca este constitutionala, seful statului spunand ca este de parere ca magistratii Curtii Constitutionale nu vor avea obiectii.
Lansarea albumului Providenta al artistei Margareta Paslaru La 29 martie 2018 are loc lansarea albumului de autor Providenta al indragitei si apreciatei soliste de muzica usoara Margareta Paslaru, prilej cu care artista aniverseaza 60 de ani de activitate. ... Albumul aniversar este realizat in beneficiul Asociatiei Nevazatorilor din Romania.
Ghid de iesit in oras: ... Alina Ciobanu) Marele Picnic ShortsUp Acest sfarsit de saptamana este plin de festivaluri.
Razbunarea istoriei Inca de cand a intrat in politica a adus un suflu nou, ceva nemaiintalnit pana atunci. Erdogan, intre altele, absolvent al unei scoli de predicatori musulmani, vorbea dincolo de limba de lemn a politicienilor si avea curajul sa spuna lucrurilor pe nume.
Partidele se inghesuie sa faca avansuri formatiunii ceardas pentru a o prinde in hora guvernarii. Congresul Uniunii Maghiarilor a capatat o dimensiune nationala, prin miza deciziei asteptate de la intalnirea din Oradea. Puterea si Opozitia pot face schimb de locuri daca UDMR "strica" echilibrul parlamentar.
Toti ne amintim de problemele legate de ten ce ne-au determinat sa ne ascundem, sa ne retragem, renuntand la momentele cand ne-am fi dorit mai degraba sa ne aflam in centrul atentiei, nu in spatele cortinei.
Au participat, alaturi de pesedisti, si reprezentanti ai UDMR si PDL. Vechea garda si noua garda din PSD au petrecut impreuna la hotelul Colosseum pana spre dimineata.
Festivalul Tarafuri si fanfare, editia a VIII-a, la Muzeul Satului Muzica din vatra satului romanesc de odinioara va rasuna, la sfarsitul lunii august, pe ulitele Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti".
Fundasul Stelei este la un pas de un transfer la AC Milan, Pandurii Targu Jiu urmand sa primeasca 20 la suta din suma pe care o va incasa gruparea din Ghencea Transferul lui Vlad Chiriches la Steaua, realizat in iarna trecuta, ii poate aduce si acum bani echipei Pandurii Targu Jiu, fundasul central fiind foarte aproape de o mutare la AC Milan.
Fundatia Vodafone Romania si Asociatia MAME anunta lansarea proiectului Prioritate pentru Sanatate, pentru sprijinirea copiilor si tinerilor cu probleme grave de sanatate din Romania. Prin acest proiect, vor fi oferite servicii de:
google-analytics.com