Cautare

68188 de rezultate pentru "nou de pas bal caritabil pentru elevii din bucium" (4.42 secunde)
Ai nostri romani se pregatesc de votare. Stau cu ochii zgaiti la spectacolul electoral, un fel de d-ale lui Caragiale contemporane, cu sare si piper, cu gust amar si acid.
Recent, Diana Matei alaturi de invitatii sai, Proconsul, Hara si Mihai Margineanu au ridicat in picioare publicul Berariei H in cadrul concertului caritabil "Artisti mari pentru suflete mari".
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
Deputata PDL Raluca Turcan va urca pe podium, duminica seara, la finalul festivalului Bucharest Fashion Week 2010, pentru a prezenta o rochie de seara din colectia creatoarei Galina Panzaru.
Radio Rommania si Fundatia Vodafone Romania au organizat sambata, 6 iunie, la Sala Radio, un concert caritabil la care au fost invitati peste 700 de copii de la centre de zi si de plasament aflate in grija ONG-urilor partenere ale Fundatiei Vodafone Romania.
Alaturi de Clubul Rotary Triumf, al carui membru este, designerul le-a facut acestora o bucurie, cu ocazia sarbatorilor care se apropie Designerul Dorin Negrau este adeptul actiunilor caritabile, dar nu ii place sa se laude cu astfel de fapte.
Thea Haimovitz a postat recent o fotografie cu o bijuterie Kabbalah vanduta la licitatie in scop caritabil, ls Hotel Marriott, pentru evenimentul Concordia. ... aceasta bijuterie a fost piesa centrala a celei de a doua colectii Kabbalah pe care am lansat-o in Romania in iunie 2011.
Astazi, incepand cu orele 20:00, va avea loc evenimentul AFI Palace Mall Run, primul cros caritabil desfasurat intr-un centru comercial. Crosul are ca scop ca scop strangerea de fonduri pentru Radu Sapartoc, un baietel de 9 ani diagnosticat cu o forma rara de cancer.
Pe 8 decembrie, Exotique va fi prezent la Bazarul de Craciun de la Romexpo unde, ca si in anii precedenti, va asigura mobilierul zonei de socializare si comunicari.
Cum joaca premierul baschet Victor Ponta si-a testat, sambata, calitatile de baschetbalist. Premierul a intrat pe terenul de sport alaturi de jurnalisti si de liceeni, intr-o partida cu scop caritabil, transmite Romania TV.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Rolul vacantei de vara" pe care o puteti citi in continuare.
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
Senatorul Ion Rotaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Sistemul de invatamant romanesc, incotro? ... Lansarea in dezbatere publica a celor trei variante de plan-cadru pentru invatamantul gimnazial a starnit aprinse controverse.
Inspectoratul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a organizat, ieri, la Colegiul Economic "Partenie Cosma" o intalnire cu elevii, in cadrul careia le-a prezentat "Manualul consumatorului", "Ghidul cumparatorului istet" si alte brosuri de informare pentru micii consumatori.
Habar n-am daca mai exista profesori, pentru ca nu mai sunt elev. Presupun ca mai exista, pentru ca au sindicate, pregatesc greve si cer salarii cu 50% mai mari.
Mariustuca.ro / Elevii care vin la scoala cu stomacul gol sunt neatenti, pierzand zilnic, primele doua ore de cursuri (Autoare:
Articole vestimentare, bijuterii, cosmetice, incaltaminte, toate fac parte din ofertele firmelor participante la cea de-a patra editie a expozitiei cu vanzare CONTEX 2007 ce se desfasoara in perioada 6-10 martie 2007.
Proba de limba romana va avea loc marti Elevii de clasa a 8-a vor sustine, marti, prima proba la Evaluarea Nationala 2013, cea de limba romana. Este al doilea an in care elevii sustin Evaluarea Nationala in sali de curs supravegheate video.
Testele de saliva au ajuns in scoli, iar elevii le vor primi pe 2 decembrie. ... Elevii se pot testa si singuri. ... Elevii se pot testa daca parintii ii supravegheaza.
google-analytics.com