Cautare

61742 de rezultate pentru "notele la romana sesiunea din toamna 2009" (8.39 secunde)
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a sustinut marti ca partidele parlamentare din opozitie au obligatia de a veni cu solutii alternative pentru masurile anti-criza propuse de Guvernul Boc de taiere a veniturilor bugetarilor cu 25% si de crestere a TVA-ului la 24%.
Cameleonica, nonconformista si cu multe idei inedite, Delia isi surprinde din nou fanii cu o ipostaza complet neasteptata. ... Cat am inotat eu pe-acolo la misto, ma tot gandeam cum sa o dau si cand am ajuns la studio am dat-o in 10 minute.
Chiar si asa, exista unele "varfuri" care arata ca nu s-au dus degeaba sa ne reprezinte, dar si alesi care ar trebui sa munceasca mai mult in aceasta sesiune pentru a dovedi ca merita sa mai mearga la "Casa Poporului".
1/2006 privind unele masuri necesare intaririi capacitatii administrative in vederea aderarii la UE nu a trecut ieri la Camera Deputatilor din cauza absentei reprezentantilor Puterii, votul urmand sa fie reluat in sesiunea urmatoare.
- Cum ati plecat din tara? ... In anul 2001 am fost invitat in capitala Americii, la Washington D.C. de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei.
'Cu prilejul prezentei la Roma, ocazionata de participarea la sesiunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC), despre care am relatat anterior, m-am intalnit la sediul Partidului Radical Italian, cu presedintele acestuia - Marco Panella (cunostinta veche, din anii tineretii noastre, din 1956, cand el era presedintele organizatiei nationale a studentilor italieni, calitate in care ne-am intalnit la Congresul Uniunii Nationale a Studentilor Francezi, de la Strasbourg).
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Dincolo de demiterea lui Cristian Adomnitei, criticile din interiorul partidului nu au ramas fara efect si pentru ceilalti vizati. Bogdan Olteanu i-a avertizat marti pe deputati ca va inchide sesiunea parlamentara daca insista sa dezbata initiativele populiste care greveaza bugetul pe 2009 si viitorul guvern.
La sase luni de la instalarea Guvernului PNL-PD-UDMR-PC, principalul partid de opozitie - PSD - a facut bilantul regimului Basescu. ... Potrivit spuselor lui Nastase, din "demolatorul guvernelor CDR", Basescu a devenit "nasul" guvernelor D.A.
La sase luni de la instalarea Guvernului PNL-PD-UDMR-PC, principalul partid de opozitie - PSD - a facut bilantul regimului Basescu. ... Potrivit spuselor lui Nastase, din "demolatorul guvernelor CDR", Basescu a devenit "nasul" guvernelor D.A.
Florin Ciocotisan publica pe IMPACTNEWS articolul "Partidele isi renumara voturile la inceput de sesiune de toamna", pe care il puteti citi in continuare. ... Sesiunea parlamentara de toamna debuteaza cu jocuri politice atat ale Puterii cat si ale Opozitiei, jocuri facute in efortul de rasturna raportul de forte in Parlament.
Vreau sa subliniez in fata dumneavoastra faptul ca la data de 28 septembrie, s-au implinit optsprezece ani de cand , la Sesiunea de toamna a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei de la Strassbourg, s-a aprobat prin vot admiterea Romaniei ca membru cu drepturi depline in acest organism.
Marius Diaconescu) - Continuare - La interventia Romaniei, sultanul a recunoscut vlahii ca minoritate in imperiu A doua jumatate a secolului al XIX-lea a fost marcata de numeroase conflicte regionale, in conditiile rascoalelor sau a razboaielor antiotomane.
1.900 de ani de la inaugurarea Columnei lui Traian de la Roma ar fi putut sa devina unul dintre acele evenimente care sa promoveze durata noastra in Europa si sa intareasca adevarata imagine a Romaniei, cu trecutul si valorile ei nationale.
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze:
Un secret despre limba romana a fost scos la iveala de Vatican Teologul de talie internationala Miceal Ledwith afirma ca limba latina este o limba romaneasca si nu cum se credea pana acum ca limba romana este o limba latina.
Statul roman a fost totusi criticat uneori pentru ca ar privilegia sistematic - in plan administrativ si al finantarii - Biserica Ortodoxa Romana. ... Lucru usor de remarcat bunaoara daca accesati site-ul nostru, Biserica Ortodoxa Romana este principala beneficiara in plan financiar a sprijinului statului roman.
Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Biserica Ortodoxa Romana este preocupata de trecutul, prezentul si viitorul tarii noastre!", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com