Cautare

61742 de rezultate pentru "notele la romana sesiunea din toamna 2009" (4.64 secunde)
Acum, cei peste 150 de mii de elevi care au terminat gimnaziul asteapta afisarea notelor obtinute la testari. ... Oficial, 150.602 candidati au fost inscrisi la examenul de Evaluare Nationala.
Cozmin Gusa, dezvaluiri din culise:
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro. ... Cresterile de preturi la benzina, alimente, energie electrica ca urmare a majorarii accizelor si a eliminarii unor subventii.
Gandul informeaza ca PSD profita de neintelegerile din PDL: Numele primului parlamentar PDL care trece la PSD va fi cunoscut luni, in total vor fi 3-4.
Cea mai grava problema cu care s-au confruntat senatorii si deputatii in procesul legislativ, mai ales in sesiunea din toamna a acestui an, a fost absenteismul la lucrarile in plen.
Sesiunea de toamna a Parlamentului incepe la 5 septembrie Deputatii si senatorii se reunesc in sesiune ordinara la data de 5 septembrie, potrivit unor decizii semnate de catre presedintii celor doua Camere.
Parlamentul European (PE) a alocat suma de 13,8 milioane de euro pentru cheltuielile in 2006 cu parlamentarii observatori din Romania si Bulgaria.
O simulare 3D a unui pasaj care va fi construit in Romania In toamna, Primaria Capitalei va incepe lucrarile de constructie a pasajului pietonal de la Piata Romana.
Romania ar putea fi nevoita sa importe grau, incepand din primele luni ale anului viitor, la un pret cu pana la 30% mai mare decat cel cu care a exportat, din cauza cantitatilor mari de grau livrate in afara tarii, a declarat ieri secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Comunitatea romaneasca din Ucraina: ... In perioada 28-31 august 2015 Comisia romanilor de pretutindeni din Senatul Romaniei a efectuat o vizita de lucru in nordul Bucovinei (Tinutul Herta, raionul Storojinet si Cernauti), Ucraina. In urma vizitei am constatat ca romanii din Ucraina sunt oameni foarte dedicati limbii si culturii romane.
- Constitutia Republicii Moldova, adoptata la 29 iulie 1994, cu modificarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza: la articolul 13, in alineatul (1), cuvantul jnoldoveneasca" se substituie prin cuvantul "romana". ... 13 din legea fundamentala, ce proclama ca limba oficiala "limba moldoveneasca".
care a blocat expansiunea in Romania in 2009, concediat (Autori:
Lucrarile la pasajul subteran de la Piata Romana incep in primavara. Primaria Capitalei va plati 1,2 milioane lei pentru serviciile de consultanta din cadrul proiectului de construire a unui pasaj subteran pietonal la Piata Romana.
Dintre beneficiari, ordonatori principali de credite, Ministerul Afacerilor Externe, Centrul National de Arta Tinerimea Romana si Televiziunea Romana au cele mai multe proiecte aprobate.
In primele cinci luni ale anului in curs Posta Romana a anuntat ca a inregistrat o cifra de afaceri de 595,4 milioane lei, in avans cu 2,66% fata de perioada similara din 2008, cand a raportat 579,9 mil.
Campania de regenerare a padurilor de anul acesta, campanie aprobata de catre Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA, a prevazut efectuarea de lucrari de regenerare a padurilor pe o suprafata de 21.500 hectare, dintre care, prin regenerari naturale pe o suprafata de 7.800 hectare, respectiv 36,6% din total, iar prin impaduriri pe o suprafata de 13.700 hectare, adica 63,7% din suprafata destinata regenerarii.
Conditiile meteorologice din ultima perioada nu au permis continuarea activitatilor de înfiintare a culturilor de toamna.
Conditiile meteorologice din ultima perioada nu au permis continuarea activitatilor de înfiintare a culturilor de toamna.
google-analytics.com