Cautare

61742 de rezultate pentru "notele la romana sesiunea din toamna 2009" (5.75 secunde)
Pentru presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, 2005 a fost un an pierdut din punct de vedere legislativ, din cauza disputelor politice si incercarii zadarnice a actualei Puteri de a-l schimba din functie.
Senatul nu-si va prelungi sesiunea parlamentara extraordinara, chiar daca pana acum numai cateva ordonante si-au incheiat procesul legislativ. La comisii este brambureala, iar reprezentantii Coalitiei absenteaza, mai ales de cand a picat ideea anticipatelor.
Irina-Maria Manea) De la faimosul filosof Platon avem sintagma si conceptul de iubire platonica. Da, poate ca deriva de la el, dar semantica conceptului este departe de ceea ce intelegea el prin iubire.
Potrivit analizei GANDUL din cele 250.000 de mesaje secrete schimbate intre diplomatii americani 830 provin de la ambasada SUA din Bucuresti. Dintre acestea, 368 sunt trecute la categoria UNCLASSIFIED, 424 - CONFIDENTIAL, si 38 - SECRET. In total, 1022 de documente care fac referire la Romania.
De exemplu, o analiza politica, economica sau filozofica care sa scoata la iveala ce guverneaza "cu adevarat" faptele de suprafata si care sa indice astfel ceea ce merita sa fie retinut.
Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj.
Liderul liberal a facut public, intr-o conferinta de presa, continutul celor doua dosare ale sale care au ajuns la CNSAS. ... Numele celor despre care ar fi fost relatarile sunt anonimizate, iar continutul informarilor nu exista la dosar.
Puteti citi in continuare Lectia de socialism, care se potriveste perfect cu decizia puterii din Romania, care a decretat taierea salariilor si pensiilor. Un profesor de economie de la un colegiu a declarat ca nu a picat vreodata pe cineva la examen, dar ,odata a picat o grupa intreaga.
Studentii de la ASE, clienti ai Orange, isi pot afla notele prin SMS Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a incheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care ofera studentilor posibilitatea de a afla notele obtinute la examene prin SMS, imediat dupa ce au fost afisate pe pagina personala.
Senatul este convocat, in 1 septembrie, la ora 15.00, pentru sesiunea parlamentara ordinara de toamna.
Deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca este multumit de faptul ca limba romana isi va relua statutul de limba nationala in regiunile in care populatia romana este minoritara.
Deputatul doljean Horatiu Buzatu prevede un absenteism în masa din partea social-democratilor la sesiunea extraordinara la care se vor lua în discutie cazurile Mitrea si Nastase. Sesiunea extraordinara a parlamentului de saptamâna viitoare, la care vor fi luate în dezbatere cazurile Mitrea si Nastase, provoaca deja reactii aprinse în rândul politicienilor.
In cazul in care legile nu vor fi adoptate pana la inchiderea actualei sesiuni parlamentare, sesiunile ar putea avea loc la inceputul lui iulie si la sfarsitul lui august.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti. De-a lungul unei perioade de aproape un an, CNN si-a concentrat toate resursele globale pentru realizarea unei initiative ambitioase -"Toamna schimbarii:
Traian Basescu declara, in campania electorala din 2004, ca va pune Guvernul si Parlamentul la munca in slujba cetatenilor daca va castiga. ... In primul an de mandat al lui Basescu la Cotroceni, Alianta PNL-PD s-a luptat pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
La fel ca in sesiunea parlamentara precedenta, deputatii au inceput sesiunea de toamna prin a absenta in ultima zi de lucru din saptamana, dedicata activitatii in comisii, sub diferite motive, printre care acelea ca ordinea de zi a fost epuizata din zilele trecute ori ca au avut studiu individual.
Anul acesta, fermierii doljeni pot primi sprijin financiar de pana la 53% din valoarea totala a cheltuielilor cu infiintarea culturilor de toamna. Banii vin pentru motorina, pentru schema de plata unica pe suprafata si pentru creditele contractate sau achitate la timp.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major.
google-analytics.com