Cautare

473 de rezultate pentru "note titularizare salaj" (2.96 secunde)
Cu 206 voturi pentru, si cu 26 impotriva, sambata, Viorel Stanca a fost reinstalat in functia de presedinte al PD Salaj.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
note si comentarii; ... Note si comentarii (proza si teatru); ... Note si comentarii (literatura populara, dictionarul de rime, traducerile literare); ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii;
Mult asteptata batalie pentru ocuparea functiei de presedinte al PSD Salaj s-a transformat, vineri, la Conferinta Judeteana a partidului, intr-o simpla formalitate.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Rise Against lanseaza The Gost Note Symphonies, Vol. ... The Ghost Note Symphonies, Vol. ... In momentul in care The Gost Note Symphonies, Vol. ... In vederea producerii The Ghost Note Symphonies, Vol.
Zvonul cum ca as desfasura actiuni ca sa ajung presedinte al Consiliului Judetean Salaj, sacrificandu-mi colegii de partid, este un atac murdar la adresa mea, si ma bucur ca lansatorii acestui zvon sunt contrazisi si descurajati, daca nu si injurati, in cele mai multe medii", a afirmat Viorel Stanca, presedintele PD Salaj, saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa.
Pentru inceput, este necesar sa precizam ca cei doi mentionati sunt angrenati in competitia privind (re)castigarea functiei de presedinte al PD Salaj, confruntare transformata, cel putin in ultimul timp, intr-o adevarata lupta intr-un ring de box.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a participat, la finele saptamanii trecute, mai precis sambata, la cateva intalniri cu reprezentantii administratiei locale si judetene, dar si cu o parte dintre colegii sai din Partidul Conservator Salaj.
Vezi cate calificative maxime s-au obtinut Peste 90 la suta dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut note peste 5, ceea ce reprezinta un record de note de promovare pentru Capitala.
Cu toate ca mediile politice au pregatit fel de fel de scenarii, sedinta de alegere a vicepresedintelui a decurs fara frecusuri Consiliul Judetean Salaj are, de ieri, un nou vicepresedinte in persoana lui Mircea Ghiurco, director general al SC Publiserv SA Zalau, vicepresedinte al organizatiei PD Salaj.
Cu toate ca ne-am fi dorit sa va informam cu privire la modul in care s-a derulat "lupta" pentru ocuparea fotoliului de presedinte al PD Zalau, care s-a dus intre Radu Capilnasiu si Mircea Ghiurco, actualul presedinte al PD Salaj, Viorel Stanca, aflat la...
Pentru ca, in urma controalelor efectuate de la Bucuresti la Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, nu s-au descoperit nereguli, directorul Ionel Ciunt nu a putut fi eliminat de la conducerea DSVSA Salaj.
Compania Bechtel a inceput lucrarile la realizarea tronsonului din Autostrada Transilvania ce se afla pe teritoriul judetului Salaj. ... "Am primit aliniamentul pentru viitoarea autostrada de la Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi si, asa cum era prevazut in grafic, am inceput lucrul la autostrada si pe teritoriul judetului Salaj.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Concurs - Castiga un smartphone UMIDIGI C Note Cu ajutorul prietenilor nostri de la UMIDIGI, punem la bataie un smartphone C Note in valoare de 149.99 $ (630 Lei). C Note este un terminal din zona mid-range, cu mare accent pe raportul performanta/pret.
La eveniment a participat si o delegatie a PSD Salaj, compusa din 17 membri, fiind condusa de presedintele organizatiei, Tiberiu Marc. ... In aceeasi ordine de idei, presedintele PSD Salaj a precizat ca rezultatul voturilor a fost influentat pozitiv de cel putin doua discursuri. ... Corin Penciuc, presedintele PNL Salaj:
google-analytics.com