Cautare

748 de rezultate pentru "note titularizare timis chimie" (3.05 secunde)
Odata cu adeziunea semnata de Maria Grapini, conservatorii castiga un presedinte interimar in filiala Timis, dar si un plus de capital, deoarece averea acesteia este cotata la cateva milioane de dolari.
La mare distanta in topul celor mai cadorisiti deputati, cu 9 "atentii" trecute pe raboj, se afla deputatul conservator de Timis, Stefan Glavan, originar din Constanta.
Un incendiu violent a izbucnit la un pavilion cu pacienti de la Spitalul de boli nervoase Gataia, judetul Timis. Este vorba de un imobil cu etaj, in care se gaseau 25 de pacienti netransportabili.
Deputatul de Hunedoara Ioan Timis a declarat la Deva ca a semnat adeziunea de in-scriere in PNL abia duminica, desi anuntase de mai multe luni ca s-a inscris in acest partid. ... Platforma este de fapt calul Troian al lui Traian Basescu pus la poarta PNL", a spus Timis.
Presedintele PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca partidul se ghideaza dupa deciziile luate la Congresul de la Bucuresti, care a fost unul statutar, fata de "intalnirea grupului de Sinaia", potrivit Medifax.
Astfel, dupa ce au lansat ideea ca Busuioc ar fi membru de partid la organizatia Timis (idee reluata de altfel ti sambata, de pretedintele PSD Timis, Ilie Sarbu) sti dupa ce maestrul de ceremonii, seful de campanie Miron Mitrea, l-a prezentat pe cantaret drept "social-democrat de-al nostru", Busuioc le-a spus celor prezenti ca, de fapt, el este neutru.
Reprezentantii PNL Adrian Ciocanea, Ioan Timis si Varujan Vosganian (foto) au fost exclusi de pe lista partidului pentru Parlamentul European, dupa ce primii doi au anuntat luni ca doresc sa se retraga, nemultumiti de locurile primite.
Ministrul Agriculturii, senatorul de Timis Ilie Sarbu, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca in PSD nu se discuta despre iesirea de la guvernare si nici despre o eventuala inlocuire a lui Mircea Geoana drept candidat pentru prezidentiale.
Liderul PSD Timis, Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, a declarat ca in Parlament functioneaza o noua majoritate, formata din PSD, PNL si UDMR, iar un protocol intre aceste formatiuni urmeaza sa fie semnat "probabil" dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.
Alte intarzieri au fost inregistrate in judetul Timis, unde circa 2.500 de pensionari au primit drepturile cuvenite pentru noiembrie abia zilele trecute. ... Cei 2.500 de pensionari trebuiau sa-si incaseze banii in perioada 23-27 noiembrie, insa Casa de Pensii Timis a virat banii abia pe 2 decembrie.
Si Ilie Sarbu se retrage Presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu, a declarat ca se va retrage din "echipa lui Mircea Geoana" si ca il va sustine in continuare la presedintia partidului pe Victor Ponta.
De asemenea, deputatul PDL Ioan Timis are trei angajati ai biroului parlamentar intre care pe sotia sa Timis Bianca, in calitate de consilier.
Iasi, Timis si Prahova. ... De asemenea, deputatii PD-L care au votat marti pentru motiunea simpla impotriva ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, provin toti trei din judetul Timis:
Ioan Dascalu, pana in prezent atasat cu afaceri interne la Ambasada Romaniei din Marea Britanie, a condus inspectoratele judetene de politie din Arad si Timis, intre 2005 si 2007. Dascalu a fost numit la comanda IPJ Timis, din ordinul sefului IGPR de atunci, Dan Fatuloiu.
Primarul orasului Hateg, Nicolae Timis, care a candidat independent, a fost votat de 2.683 de alegatori (10,7%). ... Postul de deputat in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor a ramas vacant dupa ce parlamentarul Ioan Timis (PDL) a murit in luna august.
pressalert.ro scrie ca astazi, in plenul Consiliului Judetean Timis, consilierii au sfidat legea si au votat un proiect de hotarare, desi erau constienti de faptul ca este ilegal modul in care procedeaza.
Basescu in rolul lui Buddha si albinuta Boc, interzisi la Timisoara Un tablou cu Traian Basescu pe post de Budha si levitand in nori, asteptandu-l sa vina pe Emil Boc, transformat in albinuta, cu galeata cu miere a fost scos din expozitia organizata de Uniunea Artistilor Plastici din Timisoara pe holurile Consiliului Judetean Timis pe motiv ca are "tenta politica prea directa", informeaza PressAlert.ro.
Dorel Constantin Vasile Borza este senator de Timis.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
- Ati avut, recent, o noua intalnire cu primarii PSD din Timis. ... - Cum va asteptati sa se deruleze in continuare campania electorala in Timis?
google-analytics.com