Cautare

748 de rezultate pentru "note titularizare timis chimie" (3.46 secunde)
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
"Victor Ponta e presedintele care uneste" - Interviu cu senatorul de Timis Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar al PSD din Senatul Romaniei • Domnule senator Ilie Sarbu, sunteti in campanie de aproape doua saptamani. Cum apreciati desfasurarea acestei confruntari politice in Timis si in general in Banat?
Pe fondul crizei economice si a lipsei de lichiditati, bancile din Romania se confrunta, de la luna la luna, cu o crestere a volumului de restante la credite, doar in judetul Timis acestea ajungand, conform statisticilor BNR pe luna octombrie, la aproape 900 milioane de lei.
Situatia alocarii fondurilor destinate investitiilor in sistemul de irigatii din Judetul Timis Conform deciziei de suplimentare a bugetului alocat investitiilor in irigatii , de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru Masura 125 - componenta a1 "Irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare" , judetul Timis are alocata suma de 60 de milioane de euro , disponibili in cadrul sesiunii care se deruleaza in perioada 3 septembrie -15 octombrie 2012 .
Timis, l-au identificat si retinut, in municipiul Bucuresti, pe Valentin M., de 34 de ani, din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din data de 17 iulie 2007.
ßapte note informative Fost primar al Brasovului, deputatul liberal Ioan Ghise a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, insa sustine ca nu a facut politie politica si ca opinia publica trebuie sa faca distinctia intre turnatori.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
"Nici macar Felix sau mai nou, simpatic, Felix Motanu', nu a dat note catre Securitate. Am dat note catre conducerea intreprinderii, unde se dadeau mii de note catre conducere.
Potrivit artistului, acesta este si ultimum album ce va fi lansat sub egida Blue Note. ... Artistul a lansat 23 de albume aclamate la faimoasa casa de discuri Blue Note, ultimele trei concentrandu-se pe cvintetul sau, US FIVE.
- Nu am note preferate. ... Nu am uitat, insa, niciodata, calitatea intrinseca a multor substante chimice, a caror particularitate da nastere originalitatii si modernitatii unei note de parfum. ... nu visez in note olfactive, la fel cum rareori amintirile mele au miros.
Inspector de specialitate la limba engleza va fi, se pare, o profesoara din Isalnita, iar ca inspector de specialitate chimie - un cadru didactic de la Malu Mare. ... La chimie o vom avea ca inspector de specialitate pe Iuliana Marin, profesoara la Colegiul National "Stefan Velovan".
Potrivit lui Manafu, cunostintele sale in petro-chimie "au impresionat". ... chimie, iar intre timp - tot el se lauda - a castigat si procesul pe care l-a avut cu Directia Apelor Dobrogea Litoral.
Ideea de a realiza molecula olimpica, exact dupa modelul cercurilor inlantuite, ii apartine profesorului Graham Richards, seful departamentului de chimie de la Universitatea Oxford.
O lunga polemica stiintifica, o lupta de idei de ani in sir a precedat descoperirea acestei alcatuiri, iar succesul s-a cladit, treapta cu treapta, pe cunostintele anterioare de chimie, biologie si fizica, trecand prin erori, dispute, dezamagiri, pentru a ajunge, in fine, la apoteoza:
Chimie Oficial & Dj Al*bu Recent Chimie a lansat un album extrem de inspirat si patrunzator, in stilul lui caracteristic - "Strada Stramba" si alaturi de DJ Al*bu ne va lua pe sus sambata seara!
Suntem rezonabile, intre noi e o chimie puternica! ... E o chimie din asta foarte puternica, a conchis Maia. Spusele ei au fost intarite de o situatie care le-a lasat fara replica, in momentul in care au constatat ca amandoua aveau fix aceeasi preocupare, fara sa discute in prealabil.
Totul este chimie. De la painea cea de toate zilele, pana la vesela, produse de igiena, imbracaminte, jucarii, alimente preambalate.
La noi La sfarsitul anului trecut, presa din Romania si din alte tari europene anunta ca o echipa de cercetatori de la Facultatea de Chimie a Universitatii "Babes Bolyai" din Cluj Napoca, coordonata de doctorul Radu Silaghi-Dumimtrescu, au pus la punct formula prin care pot produce sange artificial.
Din juriu fac parte Sorin Rosca si Cristina Todasca din partea Societatii de Chimie din Romania si jurnalistii Cristian Roman (Stiinta si Tehnica), Cristian Lascu (National Geographic) si Corina Negrea (Radio Romania Cultural).
Va dau alt exemplu, la nivel de chimie: gandurile negative la nivel de chimie a sangelui determina in corp un viraj spre aciditate (care inseamna imbatranire, boala, degenerescenta).
google-analytics.com