Cautare

3143 de rezultate pentru "note titularizare 2010" (3.21 secunde)
Acum citiva ani, la fiecare sedinta de Consiliu Local, reporterul Monitorului care asista la sedinta, acorda note consilierilor, in functie de activitatea lor in timpul sedintelor. ... Stiu ca discutam atunci ca ar trebui acordate note consilierilor pentru activitatea lor in general, nu doar in timpul sedintelor de Consiliu Local.
de la publicarea raportului Freedom House, în care Romania a primit note foarte proste la capitolul justiţie şi eficienţa PNA. ... interesele celor care au acordate note Romaniei au fost nule.
In UASCR intrai si cu pile, dar si pentru faptul ca aveai note maxime la facultate.
Ati vazut pe la TV ca multe note informative contineau mizerii, referiri la viata particulara si nu actiuni politice. ... Iar scribii intocmeau note informative, consfintite pe papirusuri.
Adio note la sport. Din 2023, toti elevii vor primi calificative la educatie fizica. O decizie care ii nemultumeste pe profesorii de specialitate.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus ca isi doreste eliminarea "goanei dupa note" in scoli si ca schimbarile mari in educatie vor avea loc abia de anul viitor.
Ce ne facem insa cu cei, nu tocmai putini, care, de teama ca nu cumva materia lor sa fie considerata o "cenusareasa", sunt excesiv de severi, turnand cu duiumul note proaste "loazelor" lipsite de ureche muzicala sau fara talent la desen.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
1) Bugetul pentru 2010 este iluzoriu, deoarece cresterea economica de 1,3% este bazata pe o crestere a consumului populatiei cu 3%, crestere ireala, deoarece intrarea in procedura de insolventa a societatilor comerciale va ingrosa numarul somerilor alaturi de cei din sectorul bugetar. 2) Bugetul pentru 2010 este antisocial:
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise pe 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2010, iar pe 24 si 31 decembrie, programul va fi redus, intre orele 9.00 si 13.00.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
50/2010. ... 50/2010 privind contractele de credit catre consumatori, singurul act normativ cu adevarat pentru protejarea consumatorului roman de credite. ... 50/2010, respectiv 21 iunie", ar fi raspuns ANPC la solicitarea Asociatiei Romane a Bancilor (ARB). ... 37 din OUG 50/2010 este explicit in acest sens:
Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti.
google-analytics.com