Cautare

3421 de rezultate pentru "note titularizare 2010 vrancea" (2.81 secunde)
In acest judet, fiecare cadru didactic va decide daca in perioada urmatoare va trece sau nu note in catalog. ... "Fiecare cadru didactic decide daca trece sau nu note in catalog.
Vi s-a intamplat sa primiti astfel de note diplomatice, "de culoare", in perioada in care erati presedinte? ... Sunt note ale ambasadorilor, ale ambasadelor.
In mod declarativ ceea ce deranjeaza in aceste note diplomatice este "superficialitatea" lor adica faptul ca se limiteaza sa consemneze fapte de suprafata. ... Comentatorii iritati de stilul acestor note diplomatice ar fi dorit pesemne sa gaseasca in ele reflectii mai profunde.
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. ... Acesta este personajul care a dat zeci de note despre mine.
Azi imi propusesem sa alcatuiesc un catalog de note pentru cabinetul Ponta, la un an de guvernare. ... Va las pe voi sa alcatuiti acest catalog de note, daca simtiti nevoia.
In ansamblu, mapa ministrului Finantelor va contine note cu toate schimbarile intervenite de la inceputul anului si pana acum in politica fiscala, precum si efectele acestora asupra bugetului de stat.
Agentii de vanzare Daewoo au emis in doar cinci zile lucratoare Note de acceptare pentru toate cele 4.576 de autoturisme alocate marcii Daewoo, inscrierile incepand pe 6 iulie.
Mai mult, firmele vor trebui sa depuna note explicative odata cu depunerea bilanturilor contabile, incepand cu 1 ianuarie 2007, conform Ordinului ministrului Finantelor Publice nr. ... Aceste note explicative se anexeaza la situatiile financiare, din necesitatea de a avea informatii transparente pentru cei care citesc situatiile financiare.
precum si societatile tranzactionate, intocmesc situatii financiare anuale care cuprind bilant, cont de profit si pierdere, situatia modificarilor capitalului propriu, situatia fluxurilor de trezorerie, note explicative la situatiile financiare anuale. ... bilant prescurtat, cont de profit si pierdere, note explicative la situatiile financiare anuale simplificate.
Galceava politica, deprecierea leului si deficitul de cont curent, fac ca Romania sa nu mai fie vazuta ca o tara favorabila investitorilor, iar agentiile de rating sa ne coteze cu note proaste.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10.
SRI face interceptarile si sesizeaza procurorii cu note informative, procurorii fac dosare care apoi sunt date pe mana jurnalistilor, care au datoria de a-l desfigura pe adversar.
Celelalte note la acest aparat pentru Romania - Bulimar - 14,7333, Ponor - 15,433.
- Imi doresc sa-mi ingheti anii si sa ma prefaci in note si clape. ... - Imi doresc sa-mi ingheti anii si sa ma prefaci in note si clape.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
Alaturi de numeroase volume, studii si articole de specialitate, a publicat pretioasa versiune a Canturilor Orfice, aparuta in 1985 la cunoscuta editura Vallecchi, oferind fiecarui text comentarii si note explicative menite sa faciliteze cititorului italian accesul catre aceasta poezie, una dintre cele mai originale din literatura italiana a secolului trecut.
Nici un cuvant despre Calarasi si imprejurimile sale in aceste note de calatorie. Probabil turistul nici nu a intrat in municipiul Calarasi, ci a ales drumul pe soseaua de centura spre Bucuresti.
In aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile de catre candidatii nemultumiti de note. ... In aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile de catre candidatii nemultumiti de note.
Pentru ciclul 1, note de la 1 pana la 5, abia ulterior note pana la 10. Examenul de admitere la Scoala Medie se dadea sub forma de concurs, intrare in ordinea inversa a notelor, dar separat , in functie de situatia sociala a parintilor.
Acum citiva ani, la fiecare sedinta de Consiliu Local, reporterul Monitorului care asista la sedinta, acorda note consilierilor, in functie de activitatea lor in timpul sedintelor. ... Stiu ca discutam atunci ca ar trebui acordate note consilierilor pentru activitatea lor in general, nu doar in timpul sedintelor de Consiliu Local.
google-analytics.com