Cautare

3452 de rezultate pentru "note titularizare 2010 hunedoara" (2.74 secunde)
Combinatului siderurgic ArcelorMittal Hunedoara si-a reluat actvitatea, luni, dupa ce, la inceputul lunii decembrie, muncitorii au fost trimisi in somaj tehnic, iar de la 1 ianuarie cei care au venit la lucru nu au efectuat decat lucrari de reparatii si intretinere.
Seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a declarat ieri ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre privatizarea celor doua complexuri enegetice, Oltenia si Hunedoara, dupa ce acestea vor fi infiintate.
In urma descinderilor efectuate de mascati si procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Hunedoara, au fost gasite sapte baxuri de sticlute pline cu droguri (ketamina).
Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Trei note informative Asa cum reiese si din dosarul prezentat ieri chiar de Igor Parvu, acesta a fost nevoit sa intocmeasca pe data de 15 mai 1989, pe cand era capitan secund pe un vas ce facea deplasari in afara tarii, trei note informative despre colegii care-l insoteau la bordul navei.
Va reamintim ca scandalul a pornit de la 9 note informative semnate sub pseudonimul Petrescu, si nu Popescu. ... Mai mult, sportivul sustine ca nu a scris niciodata respectivele note si ca a refuzat sa colaboreze cu securitatea.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Actualul deputat Gheorghe Barbu, care candideaza acum pentru un alt mandat, la Hunedoara, din partea Aliantei, detine doar doua apartamente, o casa si jumatate de locuit si o Dacie.
Senatorul liberal de Hunedoara Viorel Arion a declarat ca in centrele special amenajate din judet s-au strans peste 2.000 de semnaturi pentru retragerea trupelor din Irak, urmand ca actiunea sa continue pana in septembrie.
In jur de 400 de membri PSD si PNL Hunedoara, carora li s-au alaturat trecatori, au protestat, timp de o ora, intre sediul PSD Hunedoara si Casa de Cultura Deva. Liderii PSD Hunedoara sustin ca la sectiile speciale s-ar fi votat cu acte de identitate false.
Inspectorii Directiei Generale a Finantelor Publice Hunedoara au atras la bugetul general, de la agentii economici, venituri suplimentare in suma totala de 16.218,28 mii RON, din diferente de impozite, taxe, contributii, precum si din dobanzile si penalitatile de intarziere aferente acestora.
Combinatul ArcelorMittal Hunedoara a oprit productia miercuri, 20 mai, deoarece conducerea a decis sa nu lucreze pe stoc. ... Suntem flexibili si adaptabili la cerintele actuale ale pietii", a declarat, miercuri, Remus Patan, directorul general al ArcelorMittal Hunedoara. ... La ArcelorMittal Hunedoara lucreaza 700 de siderurgisti.
Un cutremur de 2,5 grade a avut loc luni seara, la ora 18.30 in Hunedoara, Transilvania.
Ca senator de Valea Jiului, reprezentand Colegiul nr.1 al judetului Hunedoara, sunt mandru ca pe aceasta lista restransa de unitati de invatamant castigatoare se regasesc si doua unitati scolare din judetul Hunedoara, respectiv Colegiul Economic ,,Hermes" Petrosani si Colegiul Tehnic ,,Matei Corvin" Hunedoara.
Un accident a avut loc pe DN 68B, in judetul Hunedoara. ... Traficul intre Hunedoara si Deva a fost reluat dupa ce circulatia a fost intrerupta din cauza accidentului. ... Noi continuam cercetarile la fata locului", a declarat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.
google-analytics.com