Cautare

19313 de rezultate pentru "note titularizare 2010 baia mare" (4.68 secunde)
apa de gura "Cellitta", "Diana", "Galenica" smarci fabricate de: SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. ... SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Un alt magnat rus, Mihail Prohorov, care, potrivit topului de anul acesta al Forbes, este cel mai bogat rus, a cumparat complexul de procesare a aurului din Baia Mare.
Proiectul va fi implementat pentru Drobeta Turnu Severin, Strehaia, Vanju Mare, Baia de Arama, Simian, Cujmir, Branistea, Gura Vaii, Rogova si Comanda, de catre operatorul regional SECOM SA, aproximativ 140.000 de locuitori urmand sa beneficieze de un sistem de apa si canalizare la standarde europene.
Ea a precizat ca retailerul targeteaza circa 2,6 milioane clienti din Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Arad, Bacau si Drobeta Turnu Severin, care cumpara din hipermarketurile cora o data pe saptamana, au masina si acceseaza internetul.
Oltchim, invincibila Oltchim isi pastreaza invincibilitatea in competitia interna, avand 14 victorii, in timp ce jucatoarele de la SCM Craiova, care au doar 4 puncte, se gandesc deja la urmatorul meci, cu Baia Mare, programat sambata, la Filiasi.
"Am adus pietre romanesti din zona Baia Mare: cristal de stanca, hematite, pirita, calcite, rodonit, galena si calcar fosil - intre 10 - 70 RON, in functie de marime si de felul pietrei, dar si pietre din Brazilia", ne-a spus Carmen Bere.
rodonit si rodocrozit de la mina Cavnic, Baia Mare, medalioane din crisopraz, bufnite din sidef. La standul sau, am intalnit-o si pe Clara Lebas, ai carei bunici sunt francezi, o fetita de 11 ani pasionata de cristale.
Dupa experienta minunata inregistrata la Sibiu in anul 2007, asteptam cu nerabdare sa vedem care dintre cele noua orase din tara noastra care si-au anuntat pana acum intentia de a candida - Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Arad, Craiova, Braila, Sfantu Gheorghe, Baia Mare - va fi desemnat drept castigator.
Pentru prima data la Baia Mare veti asculta piesele pe care le-am compus. ... Spectacolul juriului va avea loc pe 6 martie la Baia Mare si va transmis in direct pe TVR.
Trebuia sa urce cu el pe scena de la Baia Mare!
Victor Grigore este absolvent a Universitatii de Nord Baia Mare sectia pictura, licentiat al Facultatii de Arte Plastice si Design din Timisoara - specializarea pictura 2008.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures.
Un politist si-a descarcat din greseala pistolul, chiar in sediul Politiei din Baia Mare. Potrivit unor surse, agentul a tras un glont in podeaua incaperii, chiar la finalul unei ture, in momentul in care politistul isi curata arma inainte sa o predea.
Un angajat al primariei din Baia Mare, s-a apucat sa spele trotuarul si pista de biciclete din oras, desi afara ploua de ore bune.
Dan Silaghi din Baia Mare este pasionat de cristale de multi ani. Acesta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor" organizat in curtea Muzeului National de Geologie.
Explozie urmata de incendiu la o centrala termica pe lemne, intr-o locuinta din Baia Mare | O femeie a ajuns in stare grava la spital
Un incendiu puternic a izbucnit la cantina unui colegiu din Baia Mare. Acoperisul cladirii a luat foc din cauze inca necunoscute.
Minorul de 13 ani din Baia Mare a intrat pe un site si a comandat nu mai putin de 15 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 si F4, solicitand livrarea acestora pe adresa scolii unde el este elev.
O femeie a iesit dezbracata dintr-o sectie de Politie din Baia Mare. Familie tinerei ii acuza pe agenti ca au dezbracat-o si au scos-o in strada.
A fost scandal urias in Baia Mare. Un echipaj de Politie a fost agresat de doi barbati si doua femei care petreceau intr-un bloc.
google-analytics.com