Cautare

3847 de rezultate pentru "note titularizare 2009 dambovita" (3.06 secunde)
In aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile de catre candidatii nemultumiti de note. ... In aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile de catre candidatii nemultumiti de note.
Pentru ciclul 1, note de la 1 pana la 5, abia ulterior note pana la 10. Examenul de admitere la Scoala Medie se dadea sub forma de concurs, intrare in ordinea inversa a notelor, dar separat , in functie de situatia sociala a parintilor.
Acum citiva ani, la fiecare sedinta de Consiliu Local, reporterul Monitorului care asista la sedinta, acorda note consilierilor, in functie de activitatea lor in timpul sedintelor. ... Stiu ca discutam atunci ca ar trebui acordate note consilierilor pentru activitatea lor in general, nu doar in timpul sedintelor de Consiliu Local.
de la publicarea raportului Freedom House, în care Romania a primit note foarte proste la capitolul justiţie şi eficienţa PNA. ... interesele celor care au acordate note Romaniei au fost nule.
In UASCR intrai si cu pile, dar si pentru faptul ca aveai note maxime la facultate.
Ati vazut pe la TV ca multe note informative contineau mizerii, referiri la viata particulara si nu actiuni politice. ... Iar scribii intocmeau note informative, consfintite pe papirusuri.
Adio note la sport. Din 2023, toti elevii vor primi calificative la educatie fizica. O decizie care ii nemultumeste pe profesorii de specialitate.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus ca isi doreste eliminarea "goanei dupa note" in scoli si ca schimbarile mari in educatie vor avea loc abia de anul viitor.
In toamna lui 2009 a ignorat pur si simplu majoritatea parlamentara si l-a mentinut ca premier pe Emil Boc. ... Note:
In baza acestei note de acceptare, AFM suporta 90% din cheltuieli pentru locuintele private, 60% daca beneficiarul este o institutie de stat si jumatate daca solicitantul este o firma. ... Potrivit acestuia, programul va incepe in data de 5 ianuarie 2009 si se va derula pana la 5 decembrie 2009.
Boc a aratat ca a cerut, in cadrul BPN, ca presedintele organizatiei Dambovita sa-i prezinte un raport al activitatii consilierului judetean Aurel Cucu.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
- pristornice - bete (pentru femei), la 50 RON - se purtau inainte la fote - valnic (din Dambovita) - la 150 RON - marame din borangic 100% - la 350 RON - ii din Arges si din Dambovita
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
PD are lideri care au lucrat in Securitate Totodata, Dan Voiculescu l-a acuzat ieri pe Traian Basescu de legaturi cu fosti ofiteri de Securitate, precum liderii filialelor din Dambovita si Salaj.
Pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele vor candida Emil Calota (primarul Ploiestiului), Ioana Cristea (vicepresedinte PSD Femei Dambovita), Mariana Gaju (primar Cumpana), Cosmin ßtefan Georgescu (PSD Giurgiu) si Marian Sarbu (fost ministru al Muncii).
Pretedintele Organizatiei Dambovita a social-democratilor, deputatul Ion Stan, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca personal il sustine pe Adrian Nastase, daca va candida, la functia de pretedinte al Consiliului National.
Mitrea s-a aratat satisfacut de rezultatele obtinute la primariile din Constanta, Buzau, Vaslui, Dolj si si-a exprimat regretul ca nu PSD -ul nu a obtinut un scor mai bun in Dambovita si Giurgiu."Surpriza neplacuta a fost la Dambovita si Giurgiu.
Potrivit Mediafax, dintre cele 184 de incidente, 103 au avut loc in mediul rural, iar cele mai multe s-au inregistrat in Dambovita (22), Hunedoara (19), Mehedinti (14) si Braila (13).Pentru aceste fapte au fost aplicate 76 amenzi contraventionale in valoare de circa 33.000 lei.Din 76 de amenzi aplicate de politie, cele mai multe au fost inregistrate in Braila (13), Dambovita (11) si Prahova (7).Datele prezentate de catre ministru releva ca, din totalul celor 53 de infractiuni, 13 au vizat promisiunea, oferirea sau darea de bunuri, iar doua au fost legate de portul fara drept de arma alba.In primele cinci zile de campanie au fost inregistrat 310 manifestari electorale, cele mai multe in Timisoara (32), Teleorman (25), Brasov (23), iar pe timpul manifestarilor au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale.
google-analytics.com