Cautare

3515 de rezultate pentru "note suplinitor 2009" (7.54 secunde)
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
ßapte note informative Fost primar al Brasovului, deputatul liberal Ioan Ghise a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, insa sustine ca nu a facut politie politica si ca opinia publica trebuie sa faca distinctia intre turnatori.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
"Nici macar Felix sau mai nou, simpatic, Felix Motanu', nu a dat note catre Securitate. Am dat note catre conducerea intreprinderii, unde se dadeau mii de note catre conducere.
Potrivit artistului, acesta este si ultimum album ce va fi lansat sub egida Blue Note. ... Artistul a lansat 23 de albume aclamate la faimoasa casa de discuri Blue Note, ultimele trei concentrandu-se pe cvintetul sau, US FIVE.
- Nu am note preferate. ... Nu am uitat, insa, niciodata, calitatea intrinseca a multor substante chimice, a caror particularitate da nastere originalitatii si modernitatii unei note de parfum. ... nu visez in note olfactive, la fel cum rareori amintirile mele au miros.
Abia anul trecut, spre exemplu, s-a aflat din relatari ale presei, dar si dintr-o declaratie "scapata" de presedinte faptul ca el ar fi lucrat dupa liceu, timp de vreo patru ani, intre 1969-1973, ca profesor suplinitor intr-o comuna bacauana, Cleja.
Sub autoritatea lui, Beethoven a facut asemenea progrese, incat la varsta de 12 ani a primit titlul de organist suplinitor, retribuit si investit cu responsabilitati din ce in ce mai importante.
Ca sa aiba din ce trai pana la examenul care urma peste un an, se angajeaza ca profesor suplinitor la doua licee.
Functioneaza mai apoi ca profesor suplinitor la Liceul Mircea cel Batran din Constanta, predand disciplinele matematica si geografie, in anul scolar 1903-1904.
Bicarbonatul de sodiu este vazut ca un suplinitor perfect pentru clasica chimioterapie, costul redus facand din aceasta substanta un adevarat cosmar al industriei farmaceutice.
5101 din 19 mai 1900, acesta il numeste pe Simion Mehedinti (1869-1962) ca suplinitor la noua catedra. In 1990, la capatul unei evolutii care n-a fost intotdeauna lina, geografia a inregistrat in Universitatea din Bucuresti, un considerabil salt inainte, prin constituirea Facultatii de Geografie, cu statut autonom.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Aceste prevederi vor intra in vigoare de la inceputul lui 2009. ... Mai mult, firmele vor trebui sa depuna note explicative odata cu depunerea bilanturilor contabile, incepand cu 1 ianuarie 2007, conform Ordinului ministrului Finantelor Publice nr.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
google-analytics.com