Cautare

3985 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 harghita" (3.40 secunde)
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
110 candidati, participanti la alegerile locale din Harghita, sunt pasibili de amenzi intre 30 si 300 de milioane de lei pentru incalcarea Legii de finantare a partidelor politice si a campaniei electorale.
Plan pentru romanii din Covasna si Harghita Pentru ca BP s-a desfasurat in judetul Covasna, unde romanii sunt minoritari, liderul PSD, Mircea Geoana, s-a aratat preocupat de soarta acestora.
Conform lui Baciu, o delegatie comuna din judetele Covasna si Harghita, compusa din politicieni, primari, lideri ai unor organizatii civice, dar si reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe, se va deplasa la Palatul Cotroceni in momentul in care seful statului va avea timp pentru a o primi.
Avem si gentute din piele naturala pentru fetite si puzle-uri din lemn facute in Harghita, dar si clopotei din alama, ne-au spus cele de la Traditional Robox.
Masuri impotriva nemultumitilor din partid In acelasi timp, filiala Harghita a PNL solicita luarea unor masuri clare si definitive fata de membrii care "dintr-un motiv mai mult sau mai putin intemeiat ataca in mod public conducerea legitima a partidului".
Forumul Civic al Romanilor din Harghita si Covasna solicita partidelor de la putere si din opozitie sa nu voteze in Parlament proiectul legii Statutului minoritatilor in forma sa actuala.
Deputatul PD Petre Strachinaru a declarat ieri ca democratii vor respinge la Adunarea reprezentantilor romanilor din judetele Covasna, Harghita si Mures orice intentie si actiune care vizeaza obtinerea autonomiei teritoriale pe criterii etnice.
Astfel, in perioada 12-13 martie, Solyom László se va afla in judetele Mures si Harghita, sustin lideri mureseni din UDMR, confirmati de presedintele Consiliului Judetean Mures, Lokodi Edita.
Nici afirmatiile lui Traian Basescu potrivit carora in judetele Covasna si Harghita infrastructura locala este mai rea decat in judetele sarace, nu au scapat atentiei politicienilor din zona.
In legatura cu montarea panoului, la granita dintre Brasov si Covasna, Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita a avertizat ca exista un scop politic, acela de a marca "hotarul mult vehiculatei zone cu autonomie teritoriala etnica a asa-zisului tinut Secuiesc".
Cu toate temerile de fraudare a alegerilor de catre UDMR, seful de campanie electorala a lui Laszlo Tokes a salutat declaratia presedintelui UDMR Harghita, Petressi Sandor, potrivit careia "UDMR Harghita nu se pregateste de fraudarea voturilor".
Cu toate temerile de fraudare a alegerilor de catre UDMR, seful de campanie electorala a lui Tõkés László a salutat declaratia presedintelui UDMR Harghita, potrivit careia "UDMR Harghita nu se pregateste de fraudarea voturilor".
El a adaugat ca urmatorul pas pentru obtinerea autonomiei teritoriale a Tinutului Secuiesc este valorificarea rezultatelor referendumurilor interne organizate de CNS in judetele Covasna, Harghita si Mures. ... Referendumul intern, neoficial, cu urnele mobile, s-a organizat in decurs de un an in scaunele secuiesti din Covasna, Harghita si Mures.
Presedintele UDMR a mai afirmat, in acest sens, ca este nemultumit de lipsa de colaborare dintre judetele Covasna, Harghita si Mures, dar mai ales de scindarile din cadrul comunitatii maghiare, care au culminat cu aparitia Partidului Civic Maghiar (PCM) ca o alternativa la reprezentativitatea comunitatii maghiare.
Ei resping ideea de epurare etnica in institutiile din Harghita si Covasna. ... Deputatul UMDR mai spune ca seful statului greseste cand vorbeste de epurare etnica in Harghita si Covasna:
"De ziua pacalelii am aflat ca voi fi detasat la Harghita si voi avea de indeplinit atributii ce intra in sfera de competenta a Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.
In vreme ce Culetu a preferat sa renunte la agricultura, Cosmin Andrei, fostul subprefect al Constantei, a decis sa plece la Harghita unde va avea responsabilitati in ograda Ministerului Transporturilor. "Am decis sa accept detasarea mea la Harghita", a declarat pentru "Replica", Andrei Cosmin.
Trei sute de primari si alesi locali din Covasna, Harghita si Mures au participat, vineri, la cea de-a doua adunare a alesilor locali din secuime.
google-analytics.com