Cautare

4409 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 gorj" (3.30 secunde)
Un secretar de stat din cadrul MAI si seful IGPR au venit la Craiova vineri pentru a-l numi la carma IPJ Dolj pe comisarul-sef Constantin Nicolescu, pana acum sef al IPJ Gorj.
Deputatul Dan Ilie Morega, presedinte al PNL Gorj, ameninta ca alesii liberali din Consiliul Judetean (CJ) vor boicota sedinta de vineri a CJ, daca de pe ordinea de zi nu va fi scos proiectul de hotarare referitor la alegerea vicepresedintelui institutiei.
Intre cei care sunt nou-veniti se afla numai sustinatori ai actualului presedinte al PSD Gorj. Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj.
Conducerea Consiliului Judetean Gorj a anuntat ca pe primele doua luni si jumatate din acest an institutia inregistreaza un deficit in ceea ce priveste realizarea veniturilor.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj nu a trimis inca anchetatorilor notele de control rezultate in urma verificarilor la firmele afaceristilor romi Barcina si Potarca.
Statul incearca fara succes sa recupereze macar o parte din sumele pe care Uzina Mecanica Sadu le are catre Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj.
Codrut Seres s-a aflat, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o vizita de lucru in judetul Gorj. ... Ministrul Codrut Seres a sosit in Gorj sambata dimineata, fiind insotit de mai multi directori de departamente si agentii din cadrul ministerului pe care il conduce.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Concurs - Castiga un smartphone UMIDIGI C Note Cu ajutorul prietenilor nostri de la UMIDIGI, punem la bataie un smartphone C Note in valoare de 149.99 $ (630 Lei). C Note este un terminal din zona mid-range, cu mare accent pe raportul performanta/pret.
ciclul 2 (clasele 5 - 7) era mixt cu examen de Capacitate; ... In locul examenului de Bacalaureat era un examen de Maturitate, la varsta de 18 ani, durata totala a studiilor scolare fiind de 11 ani.
In momentul in care familia are un copil, iar copilul doreste sa se prezinte la examen, imi vine greu sa cred ca exista cineva care il poate impiedica sa nu intre in sala de examen", a declarat Tania Bogdan.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
Directia de Munca si Protectie Sociala Gorj va verifica modul in care serviciile de asistenta sociala de la nivelul primariilor au realizat anchetele sociale si listele pentru persoanele care primesc ajutoare de la stat.
Salariatii Consiliului Judetean Gorj vor sa ceara in instanta dreptul de a-si pastra norma de hrana si de tinuta, dupa ce Curtea de Conturi a stabilit ca angajatii trebuie sa restituie sumele primite in cursul anului trecut, in total 725.000 de lei.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Fostul presedinte al Filialei Gorj a PSD, Nicolae Mischie, anunta cu doua saptamani in urma ca intentioneaza sa revina in politica. ... Revenirea lui Mischie ar putea sa coincida cu desfasurarea lucrarilor Conferintei judetene PSD Gorj, la care intentioneaza sa participe.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
google-analytics.com