Cautare

15719 de rezultate pentru "noi" (3.99 secunde)
Daca vedem intr-o persoana o trasatura pe care o gasim negativa, atunci nu suntem noi insine concentrati la un nivel mai inalt al existentei. ... Pentru noi, a creste, a evolua in Spirit inseamna schimbarea.
Este posibil chiar sa va alaturati unor noi cluburi sau organizatii. Veti interactiona si cu noi prieteni, iar daca acestia va preseaza, va veti retrage imediat. ... Descoperiti ca v-ati largit orizonturile, fapt ce va va oferi noi perspective pe care nu le-ati experimentat pana acum.
Numarul cazurilor declarate pe plan mondial s-a dublat in intervalul 21 mai - 28 iunie 2020 si peste 1 milion de noi cazuri de COVID-19 au fost inregistrate.
Caci altii, cum ar fi francezii, nemtii sau alti europeni, din Vest, din Sud sau din Nord, „n-au nimic in plus fata de noi“.
Fara indoiala, cea mai mare parte din oameni au taiat-o din partid dupa alegeri, scriam noi acum vreo doua saptamini ca in schimb PNL si PD sint asaltate de noi membri, sute sau chiar mii de noi adeziuni fiind depuse la noii puternici ai zilei.
Nu, au lasat justitia americana sa-l judece pe vinovat, iar noi mai mult am asteptat.
26 septembrie 2006 - iata o data care sigur, pentru noi, va face istorie. ... O data cu noi, Europa celor 25 va deveni Europa celor 27. ... Poate, dar pentru noi, astazi, aceste 60 de minute vin dupa 16 ani in care am trait sub teroarea esecului.
Ne-am legat de tot ce ne-a deranjat, unii dintre noi au tipatu, au facut urat, s-au simtit nedreptatiti. ... Nu era portavoce pentru parerea Italiei despre noi, nu reprezenta parerea intregului popor italian.
Anul trecut pe vremea aceasta inca ne mai tremura sufletul de teama ca se va intimpla ceva, ca o vom da noi in bara cu vreo treaba si Europa ne va zice "pas".
'Orice incercare de acest fel este, indiferent de cat de "obiectivi" incercam noi sa fim, mai mult sau mai putin subiectiva. Fiecare dintre noi percepe altfel si traieste mai mult sau mai putin intens diversele evenimente si decizii care se iau intr-un partid.
In ceea ce priveste municipiul resedinta de judet, noi trebuie sa-l judecam in contextul in care unul dintre partide are un candidat mai bun si poate sa castige. ... Ce pot sa spun este ca, indiferent cine candideaza, candidatul aliantei si noi suntem hotarati sa castigam Primaria Craiova.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
De aceea nu exista la noi nici un ocol silvic privat. ... Avem acum, pentru zona de sud a judetului, studii de fezabilitate si studii tehnice deja aprobate pentru 5.000 ha de perdele noi de protectie.
De la inceputul sesiunii parlamentare, am anuntat foarte clar ca vom intra si noi intr-o forma de protest, atat cat putem sa facem, si anume nu mai participam nici la sedinta de plen, nici la comisii, nu vom mai asigura cvorumul la niciuna dintre aceste structuri, pana cand cei aflati la putere nu vor intelege mesajul dat, nu neaparat de noi, cei din opozitie, ci de cei care au protestat in aceasta perioada si nu vor veni sa discute cu noi un pact politic privind demisia Guvernului actual, eventual un Guvern de tehnocrati si oricum alegeri anticipate.
Dincolo de asta, insa, eu sunt constient ca oamenii asteapta de la noi trei lucruri: ... Aceste manifestatii sunt o sansa uriasa, dar si o uriasa provocare pentru noi. ... Daca si noi esuam, solutiile alternative sunt tot mai ancorate in afara spectrului democratic.
"Noi am primit un milion de lei, din care am apucat sa cheltuim jumatate. ... Prin aceasta prognoza care se face de doua ori pe luna, noi, primaria, stabilim cu Trezoreria ce plati vom face. ... Iar noi am ramas pe vechea prognoza, adica sume mai mici.
Ne-am mai informatizat si noi. ... Vreau sa spun ca sunt mult mai informatizati decat noi si ei au un raport mai bun al angajatilor fata de numarul de contribuabili. ... Noi avem.
"Noi ne aflam deja în executare silita si tot faceam drumuri la Târgu Jiu, la SNLO, sa vorbim despre esalonari la plata si sa ne întelegem, pentru a putea plati. ... Noi nu suntem de acord cu asa ceva.
De ce este judetul invadat cu produse din alte parti, in timp ce la noi nu se mai cultiva ca altadata?
- Utopia este utopie, nu ajungem nici unii dintre noi sa traim in ea. ... Noi avem o tara bogata. ... Deja renuntam noi insine la proprietate, doar ca nu ne dam neaparat seama. ... Nici la noi, nici in Uniunea Europeana.
google-analytics.com