Cautare

15724 de rezultate pentru "noi" (3.08 secunde)
Ca noi asta vrem acum... ... D-aia, apa, la aia, nu-i ia si la noi ne ia, ca e diferenta de conceptie! ... Ca ne facem noi grup si raman numai doi insi.
Intr-o perioada am crezut si eu ca lucrurile are trebui facute intr-un mod mult mai radical, ca poti sa aduci peste noapte idei noi si lideri noi. ... Am fost surprins placut de ideile noi pe care le avea.
Noi nu putem sa-l reabilitam. Noi avem DN 6 de la intersectia cu Banu Maracine, adica din zona semaforizata spre Caracal.
Prietenii sunt cei care ne atrag atentia asupra schimbarii din noi. ... Este consecinta faptului ca am opus rezistenta partii din noi care este iubitoare, curajoasa si admirabila. Este consecinta faptului ca ne-am permis sa fim devalorizati de noi insine si de altii;
Noi preferam aceasta perioada a anului, cand numarul turistilor este redus si este ceva mai multa liniste si destul de curat. ... La intrare era o haita de caini, care au sarit pe noi, mai mai sa ne sfasie.
ea este pentru noi o ocazie de a ne simti intariti. ... in loc de a avea un simplu nume, avem o persoana care este in mijlocul nostru, care in mod real este pentru noi chipul lui Dumnezeu.
Cate dintre bancomatele din Craiova elibereza bancnote noi cu mai putin de doua luni inainte ca vechile monede sa iasa din circulatie, ne spun reprezentantii bancilor din Craiova. ... Conversia efectiva a ATM-urilor pentru a distribui fizic lei noi s-a facut insa treptat.
Noi am spus ca toti cei care au candidat la alegerile parlamentare si au avut rezultate notabile, dar nu au iesit, vor fi dintre cei care vor ocupa anumite functii unde partidul poate sa promoveze niste candidaturi.
Drept urmare, exista un spatiu electoral imens - si pentru noi, si pentru altii. ... "Noi, PDL-ul, v-am marit salariile, sa votati tot cu noi, ca v-am facut bine!".
Unde sunt cele 200.000 de noi contracte de munca incheiate in doua saptamani de care vorbeste Boc? Codul muncii a dus la incheierea a aproape 200.000 de noi contracte de munca in doua saptamani, spune premierul.
Romania, si deci Europa, suntem noi, cei care, DA, vom veni la Referendum si ne vom pronunta. ... Noi suntem berlinezi, adica noi suntem europeni, noi impartim aceleasi valori si aceleasi idealuri cu voi. Voi sunteti noi, si voi sunteti noi.
Cuvintele deveneau o splendida voce si aveau stiinta academica de a ne incanta pe noi.
Este vorba despre Administratia Nationala a€žApele Romanea€œ (1,121 miliarde de lei noi), Compania Nationala a Huilei (1,034 miliarde de lei noi) si Compania Nationala a Cailor Ferate (879,056 milioane de lei noi).
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri"
In acelasi timp, pe primele cinci luni ale anului, numarul firmelor noi s-a dublat sau chiar triplat in cateva zone, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.
La un asemenea meci e foarte greu sa ai ocazii, pentru echipa gazda s-a aparat foarte bine, cu un marcaj foarte bun la duelurile unu la unu si terenul a fost destul de dificil pentru noi.
Noi, romanii, nu am cautat si nici nu am provocat aceasta criza economica. Noi, romanii, nu am dorit si nici nu am ezitat sa ne confruntam cu cea mai mare incercare financiara prin care trec statele lumii de la cel de-al Doilea Razboi Mondial.
Crizele alimentare tin si de o crestere demografica si noi stim asta.
Ford Europa urmeaza sa lanseze in urmatorii trei ani 20 de noi produse sau produse total revizuite. ... Problema cu strategia asta este ca noi, producatorii auto, nu stim cand isi va reveni piata europeana, intr-un an, in cinci, in sapte.
Ministrul Finantelor a mai spus ca Romania poate recupera anual un miliard de euro din reducerea evaziunii pe TVA si a mentionat ca autoritatile au ca tinta clara sa-i determine pe romanii care astazi sunt in diaspora ca intr-un an, doi, dupa ce vad ca aceste masuri sunt aplicate si se da drumul la investitii, la noi lucrari in infrastructura, sa prefere sa se intoarca acasa pe niste salarii 'nu asa de mari ca in afara, deocamdata, dar sigure, din ce in ce mai mari si cu taxe si cu preturi mult mai mici decat in afara'.
google-analytics.com