Cautare

19131 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (3.11 secunde)
Lucretia Borgia - Continuare - Legenda neagra Ca dealtfel tot restul familiei, de-a lungul secolelor, Lucretia a fost subiectul a numeroase calomnii si acuzatii.
Programul de transplant hepatic de la Fundeni cunoaste un moment de dezvoltare fara precedent (Autor: Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
Cuvantul PASTE vine de la PASHA, un cuvant evreiesc, care inseamna trecere. Noi la Paste sarbatorim altceva decat evreii, si anume trecerea de la moarte la viata si de pe pamant la cer.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Conditiile meteorologice nefavorabile, care s-au abatut in ultima vreme asupra Salajului, au compromis lucrarile de primavara. Din cauza ploilor abundente, lucrarile de insamantare au fost intarziate foarte mult, astfel ca, la finele saptamanii trecute, lucrarile fusesera realizate doar in proportie de 48%.
Conform unor surse oficiele din cadrul Ministerului Agricuturii, deficitul in comertul cu produse agroalimentare s-a majorat in primele cinci luni pana la 551,8 milioane euro, cu circa 45 milioane mai mult decat in perioada similara a anului trecut.
Inundatiile au distrus case, au omorit pasari si animale, dar au afectat si potentialul agricol al judetului, prin imposibilitatea folosirii a peste 10.000 de hectare de teren pe o perioada nederminata de timp.
Agricultura va aduce profit fermierilor romani din 2007 numai daca acestia vor investi in sectoare sustinute in Uniunea Europeana, competitive si cu potential de valorificare "Producatorii agricoli trebuie sa se orienteze din 2007 pe structuri de culturi competitive adaptate la sistemul european si cel national de plati si care pot asigura cotele negociate cu UE", a declarat Elena Tatomir, director in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Garda Financiara constanteana a devenit, fara voia ei si cu "sprijinul" neconditionat al evazionistilor de sezon, unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat din judet.
Fermierii care cultiva rapita, porumb, floarea-soarelui sau alte plante energetice si incheie contracte de furnizare a materiei prime cu producatori de bioeta-nol si biocombustibili, pana la 1 septembrie, pot primi o subventie de circa 42 de euro pe hectar, in plus fata de plata din fonduri UE.
In acest an, Romania nu va mai putea accesa niciun fond venit de la Uniunea Europeana, pentru ca nu mai exista timpul necesar pentru indeplinirea conditiilor tehnice.
Ministerul Agriculturii nu va lua o decizie imediata de interzicere a organismelor modificate genetic (OMG), propunand ca, in urma unor dezbateri la nivel local, producatorii agricoli sa decida daca vor sau nu sa cultive astfel de plante.
Producatorii de porumb si floarea-soarelui din 23 de judete vor primi pentru culturile calamitate despagubiri de 750 de lei, respectiv 700 de lei pe hectar, a decis Guvernul.
Anul agricol 2007 a fost unul dintre cei mai slabi de dupa 1990, din cauza secetei, care a calamitat culturile vegetale, a facut probleme crescatorilor de animale prin scumpirea furajelor si a determinat cresterea preturilor la alimente de baza precum painea, laptele, uleiul si legumele.
Ministrul agriculturii, Dacian Ciolos, sustine reintroducerea culturilor de soia modificata genetic, interzise în 2007, însa România poate adresa Comisiei Europene o solicitare în acest sens doar cu aprobarea guvernului.„Ministrul agriculturii, Dacian Ciolos, este pentru cultivarea de soia modificata genetic, iar MADR sustine reintroducerea acestor culturi.
Romania ar putea fi nevoita sa importe grau, incepand din primele luni ale anului viitor, la un pret cu pana la 30% mai mare decat cel cu care a exportat, din cauza cantitatilor mari de grau livrate in afara tarii, a declarat ieri secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu.
Seceta prelungita compromite lucrarile agricole de toamna Seceta prelungita din vestul tarii le creeaza probleme agricultorilor in ceea ce priveste pregatirea terenului pentru lucrarile de toamna. "Avem probleme in ceea ce priveste pregatirea terenului pentru campania de insamantare aculturilor de toamna.
TVR asigura 14 ore de transmisiuni directe, pe parcursul a trei zile, pentru iubitorii de tenis. TVR 1 si TVR HD vor transmite in direct in 14, 15 si 16 septembrie confruntarea Romania - Finlanda, din cadrul turneului de tenis Cupa Davis.
Statisticile arata ca femeile, mai mult decat barbatii, apeleaza la aceste "bunataturi" ambalate in arome delicioase nu doar datorita gustului si energiei imediate pe care le ofera, ci si pentru ca par sa fie o solutie eficienta atunci intr-o perioada stresanta, cu foarte multe ore suplimentare la serviciu sau cu o viata sentimentala instabila.
In acest week-end, la targul traditional organizat de Fundatia Kogaion din curtea Muzeului Taranului Roman, la standul sotilor Costel si Lenuta din Itesti gasiti produse naturale, fara chimicale si fara coloranti artificiali.
google-analytics.com